COMORI ȘI LOCURI ENIGMATICE DIN ROMÂNIA – Un nou film de Daniel Roxin. Acum și pe Youtube:

Categories ArticolePosted on

Vă invit într-o călătorie către trecutul îndepărtat al țării noastre, spre o epocă încărcată de taine. Vă invit să descoperiți alături de noi comori și locuri enigmatice, puțin cunoscute chiar și de specialiști.

Acum mii de ani, populațiile traco-geto-dacice au lăsat urme misterioase care pot fi văzute și astăzi.

Comori și semne ale unor vremuri de legendă vor să ne spună povestea lor în pofida tuturor celor care ar dori să ne îngroape istoria…

Scurtmetrajul pe care l-am realizat în această vară, făcând investigații în toate zonele țării, este în același timp un semnal de alarmă pe care îl trag la adresa autorităților românești, a căror atitudine față de patrimoniul cultural românesc este culpabilă din multe puncte de vedere, ceea ce ne face să ne întrebăm: cât este incompetență și cât trădare a interesului național de la cel mai înalt nivel al statului român? Sperăm ca serviciile românești de informații să ne lămurească la un moment dat…

Mai devereme sau mai târziu, cei care ne falsifică istoria, cei care se fac părtași la distrugerea patrimoniului cultural, cei care ignoră cu bună știință izvoare istorice și probe materiale care pot schimba perspectiva asupra trecutului nostru, vor trebui să răspundă penal!

Vă doresc vizionare cu folos!

Daniel Roxin

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

10 comments

 1. Felicitari pentru acest documentar inedit, in speranta ca tot mai multi romani vor ” deschide urechile ” la glasul pamantului stramosesc, va urez mult succes si sustinere pe viitor in activitatea pe care o desfasurati ! Toata stima !

 2. Mai baieti ma totul sunt minciuni ma efectiv totul ei nu stiu sigur ce sa antamplat acum o suta de ani dar acum doua mii de ani . Hai sa gandim un pic , cei care conduc lumea asta au ancercat sa stearga tot sau aproape tot despre daci geti da stiti de ce ??? Pentru ca de aici sa furat tot si anca se mai fura . Daca vreti mai multe informati trebue sa darmam aceasta societate sa i tram an vaticanul ala sa ne luam tot ce ne apartine pe acolo ca acolo se afla tot adevarul luat cu japca de mama noastra biserica catolica

 3. Nu sunt de loc minciuni şi dacă timpul a estompat mult din ceea ce descoperim azi prin pământ, ca urme de civilizaţie geto-dacă, ei bine pietrele dacilor şi construcţiile lor păstrează încifrate cunoştinţe care depăşesc ştiinţa actuală. În Calendarul-Sanctuar de la Sarmizegetuza am descoperit înscrise în măsurile sale toate numerele încifrate în Marea Piramidă a lui Keops, inclusiv acel „factor obsesiv” observat prima dadă de Davidson şi care abundă în toate măsurile Piramidei. Acest număr misterios, despre care ştiinţa noastră nu ştie nimic, dar pe care am reuşit să-l definesc matematic (dedus fiind din rapoartele Marii Piramide), este un număr iraţional ce poate fi pus alături de numărul π şi de numărul de aur. De unde aveau dacii asemenea informaţii? Mai mult decât atât, etaloanele folosite de daci au fost aceleaşi pe care le-a utilizat Arhitectul Piramidei, coincidenţa mergând până la a şasea zecimală exactă.
  Credeţi că exagerez? De loc. Ştiţi probabil că diametrul Calendarului dacic este apreciat la 29,57 m, ceea ce înseamnă că are o rază de 14,78 m. Vedeţi? Raza lui este exact a zecea parte din înălţimea Marii Piramide din Egipt (147,8 m, măsură ce include şi vârful lipsă sau pyramidionul). La fel în cazul micului sanctuar rotund dedicat Lunii (după unii autori). Acesta are 12,6 m în diametru, iar raza sa are 6,3 m ceea ce este, fără discuţie, 10 coţi piramidali. Încifrările sunt colosale şi arată că într-adevăr, dacii foloseau ca etaloane de măsură cotul şi degetul piramidal la valorile exacte ale celor utilizate de Arhitectul Marii Piramide. Aşa se explică de ce moldovenii epocilor târzii încă mai foloseau un cot de 0,637 m, iar muntenii de 0,664 m, ce erau mai aproape de cotul piramidal original, în raport cu cotul roman de 0.4436 m, cel grecesc de 0,462 m sau cel sumero-babilonian de 0,4953 m, care sunt mult micşorate. Şi ştiţi de ce? Pentru că aceste etaloane au migrat din Carpaţi, de la daci şi deoarece etalonul original era păstrat aici, în sanctuarele dacilor, cei plecaţi în cele patru zări nu au mai avut cum să calibreze periodic etaloanele, care în timp s-au micşorat.
  Ştiaţi că romanii mai aveau şi alte etaloane care au adiacenţă cu măsurile Calendarului dacic de la Sarmisegetuza? Da, ei utilizau ca etalon pasul care avea fix 0,2957 m, adică a suta parte din diametrul Calendarului-Sanctuar al dacilor. Chiar Columna lui Traian are o înălţime de 100 paşi (în latină pes), adică cât diametrul Calendarului dacic. Să nu mai spun că şi Brâncuşi a dat coloanei sale aproximativ aceeaşi măsură, el ştiind unele lucruri despre numerele dacilor.
  Nu intru în amănunte, care desfăşurate nu ar încăpea în spaţiul acestui blog, şi care vor forma subiectul unei cărţi (pe care tot mai sper să o public într-o zi) dar cercetarea întreprinsă de mine arată că dacii ştiau toate numerele din Piramida egipteană, unele fiind constante ale naturii, altele numere sacre, regăsite în mixtura dimensională a universului. Pot spune că da, cu siguranţă dacii sunt continuatori ai poporului primordial.
  Ar fi bine ca arheologii să fie şi matematicieni pentru a pătrunde informaţia încifrată în sanctuarele dacilor. Ei aberează spunând despre Soarele de Andezit că era o platformă pe care se efectuau sacrificii. În realitate acesta era un aparat sofisticat folosit în observaţiile astronomice. Diametrul său (în degete piramidale) are exact măsura „factorului obsesiv” din piramida lui Keops, dar trebuie completat cu ceva. Eu cred că nişte proiectanţi de nivelul dacilor nu ar fi lăsat discul cu acele sectoare circulare libere, gata oricând să se dezmembreze. El a avut iniţial o coroană metalică (colier, bridă) care cuprindea întreaga circumferinţă, consolidând cele 10 sectoare circulare într-un disc elegant şi compact şi care a fost furat de romani, metalul având mare căutare la acea vreme. Dobitocii de romani au distrus totul ca nişte maimuţe bete în frunte cu maimuţoiul traian care ar trebui şters din memoria noastră.
  Concluzia? Nu mai spuneţi că istoria dacilor e o poveste, căci iată, întocmai egiptenilor, dacii au înscris cunoaşterea lor în măsurile sanctuarelor lor, ceea ce va fi o dovadă, imposibil de tăgăduit, a înaintatei lor cunoaşteri.
  A venit timpul ca pietrele dacilor să vorbească.

  Cu respect
  Dorel Bârsan

 4. Plasez aici un răspuns pentru nişte romano-maniaci jalnici, care nemaiavând argumente mi-au blocat accesul la replică pe pagina unde s-a întâmplat să intru în polemică cu ei, pe un articol intitulat „tracomanii invadează internetul”

  http://acum.tv/articol/74098/comment-page-1/#comment-144244

  Dacă m-am băgat în seamă cu voi a fost intenţia mea de a edscoperi în slujba cui sunteţi. Că prea sunteţi setaţi pe NU. Mai puţin Turle (şi trâmbiţe), care mai recunoaşte unele lucruri.
  – Dacii NU ştiau să facă drumuri,
  – Ei NU aveau mai multă cunoaştere decât romanii (dar etaloanele romane erau calibrate după sanctuarele dacilor),
  – Tracomanii Nu sunt sănătoşi la cap,
  – Dumnezeu NU există,
  – Iisus Nu are cum să mai revină şi afirmaţia e „delir religios”,
  – Sistemul solar Nu l-a făcut nimeni. S-a făcut singur,
  – NU. NU. NU.

  Dacă noi suntem tracomani voi suferiţi de mania romană.

  Am fost în inferioritate numerică, eu singur, iar voi mulţi, ceea ce e obositor pentru mine. (oricum cred că nu aţi permis nimănui să mai intervină, ca să aveţi doar voi loc să vă debitaţi prostiile şi dragostea pentru Traian). Însă eu ce am spus am argumentat, cu claritate. La unii dintre voi argumentaţia lipseşte şi ce rămâne sunt doar vorbe. Vorbe de pupincurişti romanici.

  Nerozie este deducţia ta (@L). Se vede că nu ai auzit de teoria lui Wegener şi nici de teoria „Gravitovortex” a lui Ioan N. Popescu. Să vezi că dilatarea planetelor există.
  Dacă luăm de bază rata cu care se extinde orbita Lunii şi o aplicăm şi expansiunii geoidului, cei 174 m vor fi atinşi în circa 220.000 ani, ceea ce ar plasa definirea cotului sacru pe timpul nendertalienilor. Şi de ce nu ar fi aşa, din moment ce există urme de viaţă inteligentă pe Terra vechi de milioane de ani.
  Iar cotul piramidal în această formă s-a transmis generaţii la rând, fiind marcat în temple, în piramide şi sanctuare, până la egipteni şi la daci, probabil fără să mai ştie cineva că a fost dedus din raza polară a pământului. Dar s-a păstrat cu sfinţenie. D aia l-au şi numit cot sacru (evreii) şi l-au utilizat la proiectarea templului lui Solomon.
  Iar sistemul solar (se poate demonstra) a fost proiectat în baza cotului sacru, care se potriveşte cel mai bine pentru a arăta armonia măsurilor sale.

  Şi să mai şti tu „deşteptule” că Pământul, în mişcarea sa eliptică, suferă dilatări şi contracţii anuale. Atunci când se apropie de Soare (în periheliu) se contractă, iar în drumul său spre afeliu se dilată. Deci pulsează în volum cu circa 5 milioane de metri cubi şi de aceea se păstrează structura în plăci, şi aşa se explică „respiraţiile” de magmă din unele felii submarine, care au perioada de 6 luni.
  Dar ştiinţa oficială tace mâlc pentru că teoria relativităţii este inaptă să explice acest fenomen.

  Delir religios, auzi. Dar nu ştiţi că ştiinţa însăşi a început să accepte că ceea ce numim realitate nu-i decât o proiecţie mentală, în mare parte existentă în conştiinţa noastră. Doctrinele spirituale spun dintotdeauna că lumea este o iluzie, dar ştiinţa acceptă câte puţin, până nu va mai avea încotro şi va trebui să spună adevărul: da, lumea este o mare iluzie.
  „Azi există în mare măsură un consens privind faptul că curentul cunoaşterii se îndreaptă spre o realitate nonmecanică; universul începe să arate mai mult ca o mare idee, decât ca o mare maşină”. O spune James Janes citat de Fritjof Capra, acesta din urmă, un gânditor de valoare, care merită citit şi nu bate apa în piuă ca John Barrow sau ca Brian Greene şi nici precum Karl Sagan, un ateu înfumurat ce a început să debiteze tâmpenii ca şi Hawking, care e folosit doar pe post de argumentul autorităţii. Autorităţii lor, acolo, că la noi nu are nici o valoare când vine şi ne îndrugă prostii gen „nu există Dumnezeu”.

  Ce este greu de înţeles? Dacă nişte curenţi electrici care circulă prin calculatoarele voastre pot genera imaginea pe monitor, pot însufleţii calculatorul în aşa fel să răspundă la nişte comenzi, de ce nu credeţi că o energie mai subtilă decât orice, circulă prin celulele voastre şi face posibilă viaţa. Această energie este pretutindeni, este inteligentă şi se numeşte Dumnezeu.

  Nu sunt eu în măsură să vă impun credinţa. Nici eu nu am crezut şi idolatrizam ştiinţa, ca un naiv. Dar într-o zi, prin 2003, am descoperit semnele/peceţile încifrate în sistemul solar. Atunci m-am luminat. Nu putea nimeni să pună semne Soarelui, decât o „fiinţă preaînţeleaptă” cum zice Newton şi cu o putere de manipulare a energiei colosală. Orice ar fi aceea fiinţă, care dă dovadă de Voinţă şi Inteligenţă, care a creat (sau doar a amenajat, reorganizat) sistemul solar, pentru noi va fi Dumnezeu.

  Şi cu asta basta, că şi aşa am pierdut ceva timp cu voi să vă scot din ceaţa groasă de romano-maniaci jalnici, care aveţi tupeul să ne jigniţi strămoşii. Va veni o zi când veţi plăti pentru asta, voi închinători la ciori. Cioara de pe stindardul lui Trăienică, pe care l-a bătut şi mamă-sa pentru că a îndrăznit să se atingă de sanctuarele sfinte ale dacilor, strămoşii ei pe care nu-i uitase.

 5. Răspuns pentru aceiaşi „contradaci de serviciu”,
  care nu mai au loc de tracomani pe internet

  Urât şi laş din partea voastră să vorbiţi în lipsa persoanei şi să tălmăciţi cu nepricepere vorbele mele. Voi fiind istorici (cel puţin aşa pare), vă ocupaţi mai mult de trecut. Şi acolo, când găsiţi câte un ciob sau un os mai acătării ghiciţi în el, cam aşa cum ghicesc femeile în cafea. Vă e frică să ieşiţi din linia ce v-a fost trasată, ca nu cumva să pierdeţi aprecierea tătucilor „istoriei oficiale”.

  Apoi, legat de judecata voastră asupra unor chestiuni din ştiinţă, observ superficialitate şi lipsă de informaţie. În ştiinţă nu poţi veni cu argumente din Wikipedia, de la Tv Explorer sau NG. De aceea vă grăbiţi să combateţi afirmaţiile mele doar cu vorbe.

  @v. manta,
  Când am spus că „Newton şi-a dat seama că teoria lui nu putea explica mişcarea de spin a planetelor şi nici dispunerea lor «inteligentă» în jurul Soarelui” m-am bazat pe vorbele lui Newton însuşi. El scrie, negru pe alb, prietenului său Bentley: „…gravitaţia poate pune planetele în mişcare, dar fără puterea divină nu ar putea niciodată să le pună în acea mişcare circulară pe care o descriu în jurul Soarelui, de aceea, din acest motiv şi din altele, sunt constrâns să atribui structura acestui sistem unui agent înzestrat cu inteligenţă” (vezi „Isaac Newton-texte alese”, Ed. Herald, Buc., 2015, p. 121).
  Şi, poate nu şti că Newton s-a ocupat, timp de mai bine de 50 de ani, să descifreze codul secret al Bibliei. El (care a fost un fel de Eminescu al fizicii) intuise că acel „Agent inteligent” trebuie să-şi fi pus cumva amprenta pe Creaţia Sa. Nu a reuşit să rezolve problema pentru că îi lipseau multe informaţii despre sistemul solar. În schimb, eu am reuşit (ajutat şi de întâmplare) să descopăr că există numere sacre (care da, sunt şi constante fundamentale) înscrise în măsurile unor astre, în măsurile unor orbite şi chiar în măsurile Soarelui. Asta dovedeşte că sistemul solar este un proiect inteligent şi nu s-a plămădit din întâmplare.

  Ceea ce m-a bulversat a fost descoperirea numerelor sacre ale naturii înscrise în proiectul Marii piramide (Keops). Cei care au construit Piramida idolatrizau aceste numere şi toate semnele/peceţile înscrise de Creator în măsurile sistemului solar. Isaia (profetul) spune că Piramida este „un stâlp de aducere aminte pentru Domnul” [Isaia, 19/19], iar egiptenii chiar numesc Piramida-Keops „stâlpul lui Enoh”. Piramida este o bancă de date cât se poate de ştiinţifice şi pentru ca acestea să fie preluate corect, de multe ori numerele înscrise (da, G. Petrineanu) sunt „amplificate” de 10, de 100 sau de 1.000 de ori. Asta arată că Arhitectul piramidei a utilizat sistemul de numeraţie zecimal, ceea ce (se crede de către unii istorici) nu ar fi ceva specific egiptenilor. Alte numere sunt repetate obsesiv (ex. „factorul de deplasament” al lui Davidson) şi la fel de obsesiv sunt repetate unele numere în mixtura dimensională a sistemului solar (adică la mai mulţi aştri şi în mai multe locuri), asta – cred eu – pentru a anula posibilitatea interpretării lor în ideea coincidenţei.

  Apoi lucrurile au luat o întorsătură, care mi-a mai răpit ceva timp, atunci când am descoperit aceleaşi numere sacre înscrise în măsurile Sanctuarului-Calendar de la Sarmisegetuza. Şi asta poate fi un argument în favoarea ideii că dacii aveau o continuitate culturală multimilenară, la fel de veche ca şi piramidele (care sunt anterioare Egiptului faraonic; vezi piramidele din Bosnia, ce au o vechime de circa 12.000 de ani, sau cele chineze, la fel de vechi, căci nu apar referiri despre ele în textele cunoscute de la întemeierea Chinei şi până azi, adică în ultimii 5.000 de ani).

  Şi, Sorin Turle, ceea ce spun nu sunt deloc fantezii şi tot ceea ce afirm pot argumenta matematic şi observaţional, dar aici ar fi prea mult de scris să mă apuc de demonstraţii, căci cu voi ar trebui să definesc fiecare cuvânt, la voi fiind lacune mari în ce priveşte ştiinţa, ceea ce este firesc pentru nişte istorici înregimentaţi „istoriei oficiale”. Dacă voi aţi veni cu ceva nou şi voi aţi fi combătuţi de conservatori. Ceea ce e nou totdeauna se ridică împotriva a ceva şi tinde să schimbe referenţialul de gândire al vremurilor.

  Dar voi, istorici orientaţi spre trecut, aveţi un complex când priviţi în viitor. E mai simplu să rămâi în umbra prezentului sau să trăieşti în trecut. De aceea vi se par fabulaţii unele afirmaţii, care sunt doar simple informaţii despre viitor, căci lumea e mai complexă decât cred materialiştii şi oferă posibilitatea conştiinţei (antrenate) de a se „deplasa” în timp. Şi toţi profeţii văd în viitor o Românie Mare şi puternică, locuită de un popor cu adevărat ales, când „Toate darurile se vor revărsa peste această ţară aleasă, care va avea nobila misiune de redresare spirituală a întregului glob pământesc. Toate căile de legătură prin aer, apă şi pe pământ fiindu-i din plin favorabile, România va ajunge una dintre cele mai prospere şi îmbelşugate ţări, trăind în pace cu toţi vecinii săi. Basarabia va fi realipită României pentru totdeauna, căci poporul rus va cinsti această ţară aleasă şi va renunţa la această provincie, care va da naştere la multe neînţelegeri. Într-un viitor mai îndepărtat, însă, toate teritoriile învecinate României se vor alipi formând împreună Federaţia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunseseră să se gândească de mult” şi un astfel de viitor al românilor nu este văzut doar de Sundar Sing, ci şi de Gupta Swami sau Vanga Dimitrovna.

  Sundar Sing mai arată că „minunile ce se vor face în această ţară şi tainele ce se vor descoperi în vremurile ce vor veni în aceste locuri, vor face ca popoarele lumii să cerceteze pline de dăruire Misterele Dumnezeieşti”. Şi dacă aceste „taine” vor veni chiar pe filieră dacică şi aşteaptă cuminţi în pământ să fie scoase la lumină, ce ziceţi voi?

  Dar cea mai mare lovitură dată ateismului va fi revelaţia SEMNELOR (peceţilor) înscrise în astre, care sunt semnătura secretă a Creatorului şi dovada creaţiei sistemului solar. Iar părintele Arsenie Boca a „văzut” cu anticipaţie acest lucru. El spune: „În scurt timp atenţia lumii se va îndrepta asupra ţării noastre datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi SEMNELOR specifice, care vor depăşii cu mult concepţia materialistă despre lume”.

  Dar sunt unii ca voi (contradacilor) care sunt cuprinşi de nelinişte atunci când aud de binele României, tot aşa cum se neliniştesc îndrăciţii când li se arată o cruce. N-ar trebui, căci se ştie dintotdeauna că „ce e scris pe frunte este pus” (chiar şi în cazul popoarelor) şi destinul nu poate fi schimbat, el fiind rezultatul cuceririlor spirituale ale unui neam. Lumea, după atâta diversificare şi rătăcire, se va reîntoarce acolo de unde a plecat, adică la daci şi la vechiul Eden, de unde s-a răspândit viaţa pe Pământ.

  Aşadar, dragi „contradaci de serviciu”, eu vă urez să vă dea Dumnezeu zile şi să vă văd atunci când România va fi Mare. Cu siguranţă o să vă întoarceţi la adevărul dacic şi veţi preţui pământul sfânt din „Grădina Maicii Domnului”. Căci această etapă satanică a lumii va fi depăşită şi atunci „…toţi duşmanii României vor îngenunchea la hotarele acestei ţări şi, plini de umilinţă, vor recunoaşte misiunea ei spirituală, care se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu” (Sundar Sing).

  Epilog.

  Cam asta e problema. Lupta de idei e la fel de grea ca şi cea fizică. Aici armele sunt argumentele şi e mai greu să argumentezi când faci afirmaţii despre viitor. În viitor trebuie doar să crezi şi atât. Sundar Sing din nou are dreptate căci „Deşi trâmbiţele adevărului vor suna pretutindeni, lupta cea mai aprigă va fi dusă mai ales pe pământul Noului Ierusalim – România.”
  Ironia cea mai mare este aceea că voi, contradaci autohtoni (sau poate nu), mâncaţi pâine de pe pământul strămoşilor noştri şi ne atacaţi la noi acasă.
  Acum m-am relaxat, că oricum nu veţi înţelege cele expuse, aşa cum le înţeleg eu. Fiecare vede lumea din altă perspectivă. Voi sunteţi setaţi contra dacilor şi asta sare în ochi. Se vede de departe că scrieţi la comandă… şi susţineţi ideile care vi se ordonă. N-aveţi convingere… da nici cititori.
  Noroc că v-am mai scos eu din lâncezeală. Din polemica iscată cu mine aţi mai încropit de câteva subiecte. Aţi inventat un termen tare, cică tracomani. Nu e ceva de mare efect, dar la ce să te aştepţi de la nişte cotcodaci… pardon contradaci. Scrisul e meserie grea şi nu e plătită… decât de sponsori care fac din voi „formatori de opinie”. Şi acela nu mai e scris… e chin de cuvinte… e, vorba lui F. Smarandache, „scârţa, scârţa pe hârtie”. Da, dacă dă sponsorul banii, ce mai contează cum scrii. Pentru el e important să „debitezi” ce vrea el. Apoi, acela poate fi şi analfabet, că dacă şi-a petrecut timpul cu „inginerii” financiare, nu prea a avut timp să citească (şi invers, cum e cazul multora ca voi).
  Şi sponsorii ăştia multimilionari sunt şi zgârciţi. Pentru ceva dolari acolo, vă secătuiesc mintea de idei şi vă obosesc creierul. Da oboseala psihică e reversibilă. Mai luaţi nişte suplimente, ceva… mai o votcă (pentru inspiraţie!) şi în final tot la „9” ajungeţi, că acolo cunoaşteţi doctorii (sau vă cunosc ei pe domniile voastre!).
  Vidul de idei se vede din faptul că v-aţi apucat să disecaţi disertaţia lui Funar. Ca nişte specialişti în fizica relativistă şi iubitori ai spaţiului minkowskian. Dar nu aţi depăşit relaţia simplă E=mc2. Ca şi cum asta ar fi totul. Da, cu siguranţă, habar nu aveţi de „timpul retardat” sau despre „ipoteza lui Ftzgerald”, fără de care experimentul lui Michelson şi Morley nu poate fi explicat. Dar ce îndrug eu aici… ar fi prea mult pentru nişte istorici (de serviciu).

  Dacă nu vedeţi lacunele voastre, nu vă mai legaţi de Eminescu. El ar fi înţeles mai bine ca voi relativitatea. Avea cu ce şi asta se vede din ce scrie. Dar a fost singur. Izolat, printre nulităţi. Era un evadat din viitor. Şi s-a întors acolo. De aceea nu-l mai ponegriţi, că în vieţile voastre viitoare o să vă tragă de urechi. Şi o să vă returneze în trecut, ceea ce nu vă displace, că daia v-aţi făcut istorici… de serviciu.
  Şi, contradacilor, fiţi vigilenţi! Să nu vă dacizeze cineva.

  Adio, şi-un praz verde!

 6. Romanopaţii când nu le mai convine ce le spui îţi banează accesul, ca nişte laşi, sau practică atacul la persoană. De aceea sunt nevoit să le răspund tot aici, cu permisiunea admin-ului.

  Pentru un romanopat ca tine (Viktor Grigor), doar romanii contează şi ei nu au luat nimic de la traci sau etrusci, care (după tine) nu avea cum să fie traci că numărau altfel. În realitate, încă de la întemeierea Romei, pe vremea lui Romulus, cetatea s-a ridicat pe baze etrusce. Pentru că, fiind nişte războinici, ce trăiau din furat, nu aveau întemeiate familii prin care să aibă continuatori. De aceea au pornit la furat de femei. Şi, dat fiind faptul că le erau vecini, au furat femeile etruscilor, pe care (după V. Grigor) romanii le-a învăţat scrierea romană. Ei, care erau criminali, hoţi şi fugari certaţi cu legea, au inventat totul şi n-au luat de la etrusci decât femei. Doar atât le lipsea, în rest aveau de toate. Şi cultură înaltă pe deasupra.
  Numai că se trece cu vederea faptul că acele femei au educat pe viitorii „pui de romei” şi nu putea să-i înveţe decât limba lor maternă şi să le transmită frânturi din cultura etruscă. Şi culmea, au rezultat nişte romani a căror limbă avea adiacenţe cu limba tracilor. Nu rezultă de aici că etruscii au avut ceva comun cu tracii? Şi există şi alte temeiuri să credem acest lucru, dovedit logic de pasionaţi:

  https://dacologica.wordpress.com/studii-si-cercetari/maria-ciornei-„etruscii-dovada-a-continuitatii-prezentei-pelasgilor-din-carpati-in-istorie“/

  https://dacologica.wordpress.com/atitudini-si-optiuni/ion-coja-„pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-zamolxis“/

  https://dacologica.wordpress.com/scriitori-contemporani-despre-stravechime/ioan-miclau-„etruscii“/

  Dar, toate astea le şti, cu siguranţă, însă eşti mânat de rea-credinţă, dintr-un motiv… oarecare! Este nefiresc pentru un român, cu strămoşi daci, să-şi idolatrizeze duşmanii romani.
  Şi au apărut mulţi „contradaci” pe internet, de nu mai şti cine scrie din proprie convingere şi care dintre ei sunt agenţi (de)formatori de opinie, înregimentaţi în servicii secrete anti-româneşti.

  Că e aşa se vede şi din faptul că voi, (pe foaia voastră (anti)naţională), l-aţi scos de la „conservat” pe M. Munteanu încă din 27 Martie. Deci voi ştiaţi cu anticipaţie că va fi adus în atenţie, aşa încât, ori sunteţi profeţi, ceea ce e puţin probabil, ori urmaţi un plan impus de cineva care (din umbră) vrea să preia conducerea României, după cum se vede şi din mişcările de pe scena politică (preşedinte neamţ, şef SRI evreu, guvern „tehnocrat”, masoni cât cuprinde… etc.).

  Dar nu veţi reuşi nimic, căci SPIRITUL DACIC RENAŞTE şi (cu timpul) îşi va extinde influenţa pe care a avut-o cândva, acoperind tot arealul Europei. Atunci UE nu va mai exista, iar capitala continentului se va muta la Bucureşti, spre disperarea multora, căci o civilizaţie adevărată, care a stăpânit Trecutul va stăpânii şi Viitorul, chiar dacă istoria e răstălmăcită sau va fi ascunsă generaţiilor viitoare, fiind scoasă din programa şcolară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *