Daniel Roxin a lansat cartea “SPIRITUL DACIC RENASTE”

Categories ArticolePosted on

Ma bucur foarte mult sa va spun ca noua mea carte, “Spiritul dacic renaste”, aparuta la editura Vidia (www.vidia.ro), a intrat deja in unele librarii si, in cel mai scurt timp, va ajunge in toata tara.

Aceasta carte este o expresie a dorintei mele de a aduce mai multa lumina asupra fascinantei lumi a traco-geto-dacilor, de a contribui cu ceva la recuperarea adevarului istoric si a demnitatii nationale.

Intr-o suta de pagini integral color, cu multe fotografii deosebite si un design atragator, am cautat sa aduc cele mai puternice argumente care dovedesc ca suntem urmasii unui neam demn si inteligent, ca geto-dacii nu au pierit si ca exista un fir rosu al continuitatii, cu un capat in antichitate si cu celalalt in sufletele multora dintre cei care locuiesc astazi pe aceste meleaguri. De asemenea, am venit cu unele informatii absolut inedite si am propus unele solutii care pot sa duca la o trezire a constiintei acestui popor.

In opinia mea, cartea este un instrument convingator care poate sa le schimbe multora viziunea asupra istoriei noastre. De aceea, sper ca toti cei care o vor aprecia sa o dea mai departe celor apropiati. Sa va fie de folos!

Cartea poate fi comandata si pe internet, pe pagina editurii (www.vidia.ro). Pentru cumparari directe, va recomand, in Bucuresti, librariile  Eminescu si Carturesti.

Daniel Roxin

 

Inscrie-te la Newsletter (pe Home) și află primul despre cele mai importante articole pe care le postăm! Sprijină munca pe care o facem și distribuie mai departe materialele pe care ți le trimitem! Mulţumim!

 

Călătorește în locurile de taină ale României! Un proiect unic de turism http://locuridetaina.ro/

 

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

16 comments

 1. Dle Roxin, as dori ca ideile dvs sa pătrundă mai mult în media astfel încât români cunoască aceste lucruri si să fie mândri de strămoşii lor.

 2. O veste buna, felicitari, Daniel!

  Din punctul meu de vedere, ar trebui sa ne coordonam eforturile, istorici si pasionati, pentru a alcatui acel STUDIU, girat de institutii, care sa adune toate dovezile continuitatii dace si care sa probeze, negru pe alb, imposibilitatea romanizarii; pentru ca in baza acestui studiu sa cerem Academiei retragerea doctrinei oficiale pentru a opera schimbarea cuvenita in manuale, eventual organelor in drept sanctionarea teoriei romanizarii ca una care aduce prejudicii grave demnitatii nationale.

 3. “Cu o floare nu se face primavara”. Lasand la o parte nota pesimista, Felicitari din inima domnului Roxin si la mai multe carti de acest gen. Va salut cu stima

 4. Am toată convingerea asupra necesităţii promovării adevărului istoric despre trecutul şi mai ales despre identitatea noastră naţională reală care este alta decât cea oficială adoptată de către istoricii obedienţi puterilor vremelnice,stăpânitoare peste meleagurile carpato-dunărene. Aceste persoane, au făcut mult rău neamului românesc. Sincere felicitări tuturor oamenilor de conştiinţă care se străduesc să restabilească adevărul istoric al românilor, cel mai vechi popor de pe continentul european.

 5. Domnule Roxin as vrea sa stiu cum pot comanda cartea dvs. din strainatate. Sper sa fie posibil!
  Multumesc si multe aprecieri pt. munca depusa!!!

 6. Indiferent de vechimea acestui popor,avem destule motive sa fim mandri ca traim pe aceste meleaguri…Cei ce simt altfel, e treaba lor si imi fac mila ca nu pot intelege nici cu sufletul ,nici cu mintea,legatura cu propriile radacini.Da ,istoria trebuie rescrisa si invatata in scoli.
  Felicitari tuturor celor ce in ultima vreme fac mari eforturi pentru a ne aduce la cunostinta noile descoperiri!!

 7. acum trebuie sa ne mai si permitem sa cumparam acesta carte,eu sunt forte curios sa o citesc.toate informatiile pe care le am despre stramosii nostri le am din cartile citite de la biblioteca. oricum sunt complet uimit ca cineva a avut curajul sa puna adevarul in fata tuturor

 8. Domnule Daniel Roxin,
  Felicitari pentru aceasta carte !!!Va urez la cit mai multe !!!
  Nu stiu daca situl acesta poate trimite prin comanda si in strainatate(Kuwait) si mai ales cit timp ar face pina ar ajunge cartea aici.
  Va urmaresc cu atentie dar si cu mare entuziasm emisiunile DVS.invitatii pe care ii aduceti in emisiune si subiectele pe care le dezbateti.Ma alatur si eu BUCHETULUI DVS.

 9. Multumesc tuturor pentru mesaje. In ceea ce priveste obtinerea acestei carti de cei care locuiesc in strainatate, sunt in discutii cu o firma pentru oferirea ei si in format digital. Voi anunta cand este disponibila…

 10. HELLO!
  FELICITĂRI PT. NOUA CARTE!
  AM AUZIT AZI LA RADIO O POVESTE: PRECUM CĂ ÎN LUME AR EXISTA 36 DE OAMENI EXTRAORDINARI (FĂRĂ EI S-AR RUPE ECHILIBRUL PLANETEI)… DAR EI NU ȘTIU!…
  BEST GARDS!

 11. Ar fi o idee ca atunci cand se fac recensaminte sa ne decalaram DACI!Ar fi un inceput,nu?Ce ar mai putea face autoritatile atunci cand te declari DAC in cartea de identitate…

 12. Felicitari Domnule Roxin pentru carte ,pentru atitudine ,pentru curajul de care dati dovada in sustinerea adevarului despre daci ,tineti-o tot asa !!! Multumesc !!!

 13. ,,DACĂ” spiritul dacic renaste !! atunci barbatii adevarati si
  femeile veritabile din aceasta tara s-ar trezi din indoctrinarea iudeo- crestina.

 14. Dacia -e visul nostru -in curind vom purta si in formalitati acest nume in fapt -25 ooct.2012 e ziua cea mare cind am revenit la nmele milenar TOATA DRAGOSTEA DIN LUME PENTRU DANI ROXIN CARE A FOST LUMINA ACESTUI IDEAL EA STRALUCESTE IN SUFLETUL NOSTRU DAT FIIND NASULUI DACILOR =DANIEL ROXIN=[DACII NU SE CEARTA SI NICI NU INTRA IN POLEMICA] -NOI DOAR SPIRITUL BUN VREM SA SALASUIASCA PE PAMINT -SULETUL BUN PT. CARE MILITEAZA INTENS SI ROXI -II MULTUMIM-LA MULTI ANI DACIA /LA BMULTI ANI ROXI……TOATA DRAGOSTEA DIN LUME SI O DAKA FRUMOASA SI FOKOA..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *