Donații și sponsorizări

Categories DonațiiPosted on

ASOCIAȚIA GETO-DACII: PROIECTELE ANULUI 2015
Susține-le și tu!

După un an 2014 foarte reușit în care am lansat două filme documentare și 3 cărți, am susținut financiar și media 7 șantiere arheologice, am organizat un Festival Dacic la Muzeul Național al Țăranului Român și am avut o activitate consistentă la tv și pe internet, urmează un an 2015 în care dorim să dezvoltăm și mai mult activitatea noastră, o activitate care urmărește recuperarea istoriei adevărate a acestui neam și trezirea conștiinței naționale.

Pentru acest an avem ca obiective:
– realizarea a unui nou film documentar;
– editarea a 3 cărți;
– susținerea mai multor șantiere arheologice;
– lansarea unui număr mare de proiecte pentru copii (am lansat deja siteul www.micul-dac.ro, revista de benzi desenate LEGENDELE DACILOR și cartea ISTORIA GETO-DACILOR PENTRU COPII, povestită de Daniel Roxin. Urmează în scurt timp două jocuri 2D pe calculator – în luna septembrie);
– Organizarea unui nou Festival ADEVĂRUL DESPRE DACI;
– Și multe altele…

Pentru a pune în practică tot ce ne-am propus, avem nevoie și de sprijinul vostru. Finanțarea acestor proiecte se face din profitul obținut pe magazinul online DACIA ART, din donații și sponsorizări.

Dacă doriți să ne fii alături, puteți opta pentru una dintre modalitățile de mai jos:

1. Achiziție de produse de pe siteul www.dacia-art.ro

2. Cumpărarea printr-un SMS în valoare de 5 euro a cărții în format digital STRĂMOȘII NOȘTRI REALI, scrisă de Gheorghe Iscru (Detalii aici: http://adevaruldespredaci.ro/sprijin-prin-sms/ )

DONAȚII ȘI SPSONSORIZĂRI

Cei care doriți să susțineți financiar aceste proiecte foarte importante pentru noi toți, puteți să faceți donații și sponsorizări în următoarele conturi ale Asociației GETO-DACII, deschise la BCR:

Cont RON – RO64RNCB0746131680410001

Cont EUR – RO37RNCB0746131680410002

Cont USD – RO10RNCB0746131680410003

Codul Bic este  – RNCB

Cod SWIFT BCR este –  RNCBROBU

Pe coloana din dreapta a siteului veți găsi și opțiunea DONATE pt PAYPAL

SPONSORIZĂRI.
Orice societate comercială poate face o sponsorizare deductibilă din impozit, la o valoare de maxim 3 la mie din cifra de afaceri, dar nu mai mare de 20% din impozit. Prin urmare, dacă aveți o societate comercială și, în același timp, sunteți susținători ai proiectelor noastre, folosiți această posibilitate pentru a ne ajuta! Pentru încheierea contractelor de sponsorizare vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected]

Datele Asociațiaei Geto Dacii:

Sediul: București, Bv. Constantin Brâncoveanu nr 9, bl. B14, sc C, ap. 100. et.3, sector 4

CIF: 31419743

 

Vă mulțumim!

Daniel Roxin

Lasă un răspuns