Locurile Sacre din România

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

De mii și mii de ani, în anumite locuri speciale de pe teritoriul țării noastre s-au practicat ritualuri sacre, unele închinate Zeiței Mamă, altele lui Zalmoxis sau unor zei neștiuți. Pe multe dintre aceste locuri s-au ridicat în timp lăcașuri creștine care au mascat mai mult sau mai puțin rolul inițial al acestor spații deosebite.

Cu toate acestea, încă putem descoperi în munții Carpați urmele unor temple străvechi, ale unor locuri în care s-au practicat ritualuri religioase păgâne. Stând în mijlocul lor și încercând să simțim energia locului, ne putem întreba în mod justificat: aceste locuri au fost alese întâmplător sau pentru că aveau o energie specială?

Și pentru că un astfel de subiect incitant nu putea să fie ignorat de emisiunea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE, vă invit să aflați lucruri interesante despre LOCURILE SACRE DIN ROMÂNIA în acest episod al emisiunii…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/video

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns