MARȘUL „LUPTĂ PENTRU BASARABIA” are loc mâine în București, de la ora 14:00 – Pornește din Piața Unirii, de la Hanul lui Manuc. Vino și tu!

Categories ArticolePosted on

ACUM este momentul ca Președinția, Parlamentul și Guvernul României să își asume, prin politici concrete, responsabilitatea față de proiectul ReUnirii; Ne întânlim în București, la Hanul lui Manuc(lângă Piața Unirii) sâmbătă, 22 octombrie ora 14:00 și pornim în marș.

Este al cincilea an când organizăm o astfel de manifestare la București. De la an la an suntem din ce în ce mai mulți. Un marș similar a scos 50 000 de oameni în stradă la Chișinău pe 27 martie anul acesta.

Însă anul acesta nu mai plecăm acasă până când politicienii de la București, reprezentanți ai Guvernului și ai partidelor politice care au șansa de a accede în viitorul Parlament recunosc necesitatea Reunirii și își asumă actiunile care vor duce la împlinirea acestui deziderat.

Implicați-vă activ în a pune politicienii să adopte Unirea ca proiect de Țară.

Implicați-vă activ în a arăta fraților noștri de peste Prut că România vrea UNIRE!

Eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/172934436458674/

Cum îți inviți toți prietenii la eveniment: http://actiunea2012.ro/invita-facebook

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns