Trezirea conștiinței naționale. Atingem masa critică într-un an?

Categories ArticolePosted on

Scopul muncii pe care o facem de un an și jumătate – redescoperirea istoriei noastre străvechi, recuperarea adevărului istoric – este TREZIREA CONȘTIINȚEI NAȚIONALE! Pentru a putea ajunge aici e nevoie ca suficient de mulți români să devină conștienți de necesitățile vremurilor în care trăim, să se unească în numele aceluiași ideal.

Mulți dintre noi am constatat că putem vorbi astăzi, în România, de un început de trezire a conștiinței naționale. Valul de interes în legătură cu istoria geto-dacilor crește exponențial ceea ce mă face să cred că ce s-a pornit acum nu mai poate fi oprit de nimeni!
                                                                                                              www.geto-dacii.ro
Totuși, acest proces poate să fie mai scurt sau mai lung, în funcție de numărul celor care se implică, de energia și determinarea pe care voi, co-naționalii mei, le veți angrena în acest proces.

Pentru a înțelege mai multe despre ceea ce se întâmplă acum și ce ar trebui să facem, împreună, pentru a ajunge cât mai repede la o reală trezire a conștiinței naționale, vă propun să vizionați emisiunea Adevăruri tulburătoare din această seară, de la ora 22:00 (și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00), în care îl am ca inviatat pe Laurențiu Primo, inițiatorul Mișcării Meritocrate din România.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele digotale de cablu și pe internet: http://live.nasul.tv/

NOTĂ: Tot în această seară, de la ora 23:00, mă puteți vedea pe Antena 2, în emisiunea lui Oreste Teodorescu unde subiectul este tot istoria geto-dacilor. O emisiune foarte interesantă pe care v-o recomand!

Daniel Roxin

 

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

11 comments

 1. Cei care nu şi-au trădat poporul merg alături de popor, nu cu elitele găunoase care îi trag clopotele şi îi poartă sâmbetele.

  Cu Dumnezeu înainte!

 2. Din pacate, pentru multi trezirea constiintei nationale se rezuma la a cere schimbarea numelui tarii. De parca “Dacia” in loc de “Romania” ar putea schimba semnificativ starea deplorabila in care a ajuns acest popor.

  Noi nu suntem numele nostru. Nu suntem nici macar vorbele noastre. Noi suntem ceea ce facem…

 3. Buna seara.
  D-le Roxin, eu va fac publicitate de mult si voi continua sa fac!
  Ma rog sa fim din ce in ce mai multi!
  Doamne ajuta!
  Cu respect,
  I.M.

 4. Buna seara ,
  Am observat ca multi dintre cei care se implica in acest curent de constientizare , in momentul cind scriu un comentariu sau isi exprima un punct de vedere semneaza cu initiale sau numai cu prenumele sau utilizeaza un pseudonim.
  Cred ca atunci cind toti vor semna cu numele lor real si intreg , deja miscarea pe care o promovati se apropie de masa critica. Nu inteleg de ce se tem cei care isi ascund numele ? Oare nu sintem urmasii celor care stiau acum mii de ani ca esenta noastra este nemuritoare si ca trupul este numai un vehicul cu utilizare temporara ?

  Gabriel Maris

 5. emotionant , electrizant eveniment Doamne ajuta ne!frumos foarte frumos, imi pastrez cele mai bune cuvinte ale mele pt atunci!

 6. Vremurile ne bat in poarta, depinde de noi daca deschidem sau ne ascundem pe la colturi.

  P.S. Acei care posteaza cu pseudonime nu cred ca se comporta asa din frica, multi o fac din obisnuinta iar altii poate socotesc ca nu a venit momentul oportun. Daca vor sa te gaseasca o pot face in orice moment, pseudonim sau nu.

  Cu stima si respect.

 7. Corect. Fiindca stiu de Scrierile Vechi, la fel cum stim si o parte dintre noi. Le este frica de faptul ca ceea ce este scris acolo chiar se va intampla, fiindca este logic. Si mai stiu ca nimic nu se va intampla daca nu vom reusi sa dam lovitura care se asteapta teoriei care ne umple de sila, daca nu vom reusi sa ne regasim fiinta. Fiindca lucrul asta deschide portile Luminii. Abia dupa asta “Cei Vechi” vor fi alaturi de noi, ne vor astepta unde “arde Candela”. Pare o poveste, asta am crezut si eu pana intr-o zi.

 8. Nu veti ajunge Atata timp cat nu va adresati si celor multi, doar disutand pe acest pe site nu puteti avea pretentii

 9. Exista o singura modalitate de a atinge “masa critica” chiar mai repede; fiindca, uneori, nu te poti apara decat atacand. O singura mare batalie, insa mediatizata. Ca sa terminam cu totul. In prima etapa vor sari ca arsi cei care au mai sarit, din aceiasi tagma, insa nu acestia sunt tinta principala. Batalia se va hotari abia dupa ce vor fi atrasi in lupta Giurascu, Vulpe si ceilalti. Atunci o sa intram si noi in lupta, sub numele reale, pentru a le cere socoteala pentru faptul ca nu au retras umilinta romanizarii. In clipa inclestarii finale vor trece de partea noastra si oameni care pana acum au tacut, aparent dintre ai lor.

 10. Buna seara,

  Vesti bune de la SARMIZEGETUSA, s-a organizat paza cu jandarmi si firma de paza (+bilete de intrare).

  S-au taiat cativa copaci si s-au facut cateva decopertari in zona scara.

  Fotografii atasate pe mail [email protected]

  Toate fotografiile au fost facute astazi,

  Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *