Kogaionul și secretele lui – vineri seara, pe Nașul Tv

Categories ArticolePosted on

Cunoșterea geto-dacilor este cu mult mai profundă decât bănuiesc cei mai mulți dintre noi. Sacerdoții geto-daci par să fi cunoscut tainele vieții și ale morții, iar cercetările multidisciplinare de la sanctuarele dacice din Munții Orăștiei (1982 – 2010) ne oferă informații absolut uimitoare.

 

Așadar, vineri seara de la ora 22:00 (în reluare sâmbătă de la ora 18:00 și duminică de la ora 12:00), vă invit pe Nașul Tv să urmăriți emisiunea “Adevăruri tulburătoare” cu tema “Kogaionul și secretele lui”, avându-l ca invitat pe profesorul Timotei Ursu, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, unul dintre cei care a participat la aceste cercetări.
Nașul Tv poate fi recepționat pe următaorele rețele de cablu:
–          Dolce – poziția 260
–          UPC digital – poziția 407
–          INES
–          AKTA
–          NEXTGEN
–          HELAS – satelit

Sau pe internet la adresa:
http://live.nasul.tv/

 

De asemena, te invit să participi la conferința cu tema SPIRITUL DACIC RENAȘTE pe care o voi susține în București, joi, 27 septembrie, de la ora 19:00, la sala Arcub, pe strada Batiștei nr.14. Pentru mai multe detalii și rezervări de bilete, accesează acest link:

http://danielroxin.blogspot.ro/2012/09/spiritul-dacic-renaste-conferinta.html

 

 

Proiectul Călătorii în locuri de taină continuă și în această toamnă cu noi incursiuni la Cetățile dacice din Munții Orăștiei, Pădurea Baciu și Munții Buzăului. Mai multe detalii aici:

http://locuridetaina.ro/

 

Daniel Roxin

 

Lasă un răspuns