Așa arată câțiva dintre cei care vor juca roluri de războinici în filmul ZALMOXIS. Vezi mai multe imagini aici:

Categories ArticolePosted on

În urmă cu două săptămâni și jumătate am anunțat realizarea unui casting pe bază de fotografii, pentru figurație simplă și figurație specială în filmul artistic ZALMOXIS. Peste 300 de persoane au răspuns invitației noastre. Și propunerile vin în continuare…

Conform analizei echipei de casting, din cei peste 300, aproximativ 150 au tipologii faciale și constituții fizice potrivite cu ceea ce ne dorim. Cu alte cuvinte, au trecut de această preselecție, urmând ca la momentul potrivit să fie invitați în București pentru nivelul următor al castingului. (în următoarele zile, toți cei care ne-au trimis fotografii vor fi informați personal despre rezultatul castingului)

Printre cei care au trecut preselecția sunt mulți sportivi de performanță, practicanți de arte marțiale, kickboxing sau judo; de asemenea, sunt și mulți dintre membrii asociațiilor de reconstituire istorică din toată țara. Desigur, e vorba și de un număr consistent de actori profesioniști.

Dintre toți aceștia am selectat 9 persoane care ne-au trimis fotografii artistice reușite și, cu acordul lor, am realizat un montaj pe care îl facem public astăzi pentru a vă arăta standardul la care echipa noastră vrea să lucreze pentru acest film.

Precizăm că fotografiile care apar în clip sunt fotografiile personale trimise de participanții la casting. În film imaginea războinicilor va fi adaptată la vremea și specificitățile secolului VI î.e.n.

Vizitează site-ul oficial: http://zalmoxis.info/

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. De săptămâna viitoare vom demara un al doilea casting foto. De data aceasta pentru femei.

În bannerul din capul articolului îi puteți vedea pe Daniel Catană, Camil Popa și Ovidiu Măcinic.

Vezi montajul aici:

Primul Teaser al filmului ZALMOXIS:

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

1 comment

 1. Salut Daniel,

  Vreau sa iti multumesc inca o data pentru ca tii steagul sus, ne inspiri si incerci neincetat sa faci ceva notabil pentru tara si poporul nostru.

  Am constatat cu bucurie ca inainteaza lucrarile la Zalmoxis si urmarind ultimele stiri am facut o legatura care poate iti va fi de folos.

  De curand in compatriot de-al nostru, Ioan Boeriu, care este director tehnic al echipei Scanline VTX, a castigat premiul Oscar pentru efectele speciale din ecranizarea recenta a Cartii Junglei.

  Ma gandeam ca ar extraordinar daca ai reusi sa-l convingi sa contribuie la Zalmoxis, acest film este mult asteptat si trebuie sa fie de-a dreptul impresionant. El va fi va deschide din nou usa catre productiile istorice romanesti, singurul mod de a inspira tanara generatie si a a-I trezi mandria de a se trage din acest popor.

  Iti doresc mult succes in continuare, implinirea tuturor nazuintelor si multa sanatate!

  Doamne ajuta!

  Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *