IMPORTANT: A apărut cartea “GENOMUL UMAN” care este dedicată studiului de paleogenetică făcut pentru stabilirea originii poporului român

Categories ArticolePosted on

În sfârșit, studiul de paleogenetică care a bulversat România anul trecut, odată cu prezentarea lui în filmul documentar Dacii – Adevăruri tulburătoare, a apărut tipărit și îl puteți comanda.

Conform cercetării făcute de dr. Georgeta Cardoș și prof. dr. dr. Alexander Rodewald, director al Institutului de Biologie Umană al Universității din Hamburg, se desprin câteva concluzii bulversante.

– se constată o continuitate de 3-4-5.000 ani a poporului român pe aceste meleaguri;

– se constată o înrudire mare a populației actuale de pe coastele Mării Mediterane (Turcia de astăzi) și din nordul Italiei cu populațiile de pe teritoriul României de acum 3-4-5.000, lucru care vorbește despre originea tracică și prototracică a acestor populații moderne din Turcia (turcii albi cu ochi albaștri) și Italia;

– se constată o înrudire genetică consistentă între populațiile de astăzi ale României și Bulgariei, ceea ce dovedește rădăcinile traco-geto-dacice comune ale populației celor două țări. Să nu uităm că Regii geto-daci Dromihete și Burebista stăpâneau pe ambele maluri ale Dunării, atât în România, cât și în Bulgaria de astăzi!

Ca o completare la ultima concluzie, vreau să precizez că în Bulgaria, din punct de vedere genetic, astăzi trăiesc foarte puțini bulgari autentici, urmașii bulgarilor din vechime. Este bine cunoscut faptul că Împăratul Vasile al II-lea al Bizanțului i-a masacrat pe mai toți bulgarii de atunci, la începutul secolului XI, fiind numit de altfel pentru această faptă Bulgaroctonul, adică omorâtorul de bulgari.

Prin urmare, deși atât în cazul românilor, cât și în cazul bulgarilor, există urme genetice și anumite influențe rămase de la cei care au trecut sau au stăpânit aceste zone, în decursul vremurilor, atât la nord cât și la sud de Dunăre s-a păstrat o consistentă populație de origine traco-geto-dacică ce a rezistat până astăzi.Concluzia esențială care se desprinde din aceste cercetări științifice este aceea că NU NOI SUNTEM URMAȘII ROMEI și că, mai degrabă, o parte dintre italienii de astăzi sunt urmași ai tracilor din Carpați!

Daniel Roxin

Cartea poate fi comandată pe acest site:
http://www.cartespirituala.ro/product_info.php?products_id=4901&osCsid=21475c80163548f022ac3eeb830c0c46

sau la telefon: 0729 011 003, e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns