10 Locuri pentru a vedea cele mai bune artificii de Anul Nou

Categories Timp liberPosted on

Anul Nou te invita sa-ti faci noi planuri si nu exista nimic ca schimbarea scenei pentru a iesi din rutina si a vedea lucrurile diferit. Va spunem cateva locuri in care puteti petrece cateva zile diferite de sarbatorile de Revelion. Unele orase si locuri cu caracteristici diferite si care, in afara cliseelor, ofera cordialitate si sarbatori in care va puteti amesteca si contempla cu placere spectacole de artificii pe care le ofera, pe langa alte planuri.

Artificiile au ceva magic care ne apropie de copilarie, care ne face sa visam si sa zambim. Gasiti orasul ideal pentru a incepe noul an, poate ca este unul dintre acestea!

  1. Valencia, Spania

Valencia este cu siguranta un loc ideal unde va puteti bucura pe deplin de spectacolul splendid oferit de artificiile acestui oras, care se bucura de un mare prestigiu in pirotehnica nationala si internationala si intampinarea sa la Anul Nou este intotdeauna extraordinara, cu focuri impresionante si atat de frumos. A petrece Revelionul in Valencia este o optiune excelenta, perfecta si foarte accesibila pentru calatorii care aleg o destinatie nationala. Anul acesta a fost confirmat un eveniment special care este convocat in Plaza del Ayuntamiento, dupa zgomote, cu un spectacol de lumini inclus.

  1. Londra, Marea Britanie

Culoarea si lumina imbraca raul Tamisa pentru a suna in noul an. Orasul Londra este un alt loc minunat pentru a alege sa petreceti Revelionul si sa vedeti splendidele focuri de artificii pe care le ofera capitala United Reno. Este un eveniment foarte aglomerat si pentru a garanta siguranta, deoarece sunt multi oameni care vin sa vada acest spectacol, anul acesta a fost incorporata o zona de trecere in cele mai bune accesuri, dintre care biletele sunt vandute pana cand capacitatea este completa. Acest eveniment are loc pe London Eye , pe malul sudic, pe malul sudic al raului Tamisa si in fata Parlamentului. Va fi de neuitat.

  1. Sydney, Australia

Artificiile de sarbatoare de Anul Nou din Sydney sunt cu un pas inainte in timp si amploarea sarbatorii organizate in capitala Australiei. Se spune adesea ca nu exista o sarbatoare binevenita pentru anul care vine ca cea celebrata in acest oras: incep dupa-amiaza cu o expozitie de acrobatie aeriana , continua cu un spectacol de lumini la amurg si o parada de barci iluminate pentru a intampina noul an, care este punctul culminant al unui revelion incredibil, asa cum putini pot experimenta.

  1. Singapore

Singapore ofera un alt spectacol minunat in sarbatoarea sa de noapte pentru a-si lua ramas bun de la anul care se incheie cu o varietate de alternative pentru a naviga in golf si a va bucura de artificiile si spectacolele de lumina care sunt organizate acolo din apa . Exista o multime de propuneri si petreceri in aer liber cu divertisment muzical excelent si concerte cu figuri internationale. Petrecerile continua pe tot parcursul noptii si evidentiaza, desigur, artificiile incredibile, care sunt spectaculoase, deoarece in cateva locuri pot fi vazute.

  1. Vilnius, Lituania

Vilnius este, de asemenea, considerat printre cele mai bune orase pentru a vedea focurile de artificii de Anul Nou, desfasurate in cadrul incomparabil al Catedralei, in centrul istoric al orasului. Este o propunere fantastica pentru o escapada romantica de Revelion si are un pret excelent. Artificiile incep la ora 23:30.

  1. Stockholm, Suedia

Daca totusi cautati un loc unde sa petreceti o vacanta, trebuie luata in considerare experienta de Revelion pe care orasul Stockholm o ofera , intrucat este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Nord. Capitala suedeza are numeroase atractii in aceasta perioada a anului, iar sarbatorile de Anul Nou si Revelion 2016 pe care le-au programat sunt foarte atractive, cu multa viata de noapte pana dimineata devreme, alaturi de restaurante si baruri cu meniuri accesibile. Artificiile oficiale sunt lansate din apa, langa Skeppsholmen si pot fi vazute de pe tot cheiul din jurul portului si de pe dealurile Sodermalm.

  1. Pattaya, Tailandia

Pentru cei care cauta un loc ceresc fara a pierde un bun foc de artificii, plaja Pattaya din Thailanda este o optiune excelenta, situata in apropiere de Bangkok, Chiang Mai sau Phukhet. Pattaya este un loc uimitor pentru a sarbatori Anul Nou. Este o destinatie populara pe plaja, cu turisti si sarbatorile sale sunt uimitoare. Actele incep la ora 20:00 si dureaza pana la miezul noptii si sunt completate cu o serie de spectacole muzicale remarcabile. Festivitatile culmineaza cu un spectaculos foc de artificii deasupra orizontului orasului.

  1. Bratislava, Slovacia

Orasul vechi este cel mai popular loc pentru Anul Nou festivitatile din Bratislava . Orasul vechi este invadat de o atmosfera de petrecere pentru Revelion 2016. Orasul vechi este impartit intr-o zona de concert pentru cei carora le place sa se bucure de muzica live si o zona de petrecere pentru care vor sa socializeze si sa sarbatoreasca cu oamenii pana cand este timpul pentru micul dejun. Focurile de artificii de Anul Nou sunt lansate peste Dunare.

  1. Praga, Republica Ceha

Frumoasa Praga ofera doua modalitati de a vedea magnificele sale focuri de Anul Nou , fie luand masa sau savurand o bautura de undeva cu vedere la rau prin Castelul Praga sau in Petrin; sau de la una dintre croazierele fluviale, care se aduna in zona Podului Carol. Pe strazile de-a lungul raului sau pe terasele restaurantelor de langa pod exista o multime de animatie in acea noapte. De asemenea, va puteti bucura de atmosfera din Piata Wenceslas . Spectacolul de artificii din Praga are loc de obicei pe 1 ianuarie , la ora 18:00.

  1. Riga, Letonia

Riga din Letonia este una dintre cele mai populare destinatii din Europa de Est si acest oras romantic are o multime de atractii si sarbatori care va asteapta sa o descoperiti in timpul unei vacante pentru a petrece Revelionul cu artificii, petreceri si un programare distractiva. Petrecerea de Revelion in Riga este frumoasa si plina de emotii si cu o arhitectura traditionala magnifica, biserici, decoratiuni splendide pentru a sarbatori Anul Nou, piete, muzica inspirata si mancaruri si bauturi delicioase, Riga va va face de Revelion de neuitat.

Lasă un răspuns