9 actori care au avut rolul predestinat si 9 care au trebuit sa faca totul pentru a-l obtine

Categories Emisiuni TVPosted on

Hollywood-ul este un loc foarte complicat, deoarece exista o multime de actori si actrite care lupta constant pentru a castiga un loc in istoria filmului. Cu toate acestea, multi altii nu au trebuit sa se streseze prea mult, deoarece datorita performantelor bune din trecut au reusit sa acceseze imediat o cota intr-o alta productie.

Ca orice in viata, unii se nasc cu noroc si talent, dar altii trebuie sa munceasca din greu pentru a-si indeplini visele. Ambele metode sunt acceptabile si in topul pe care vi-l vom arata, veti putea vedea cum au facut un efort unii actori si actrite pentru a obtine rolurile pe care si le-au dorit.

Actori care s-au luptat sa obtina un rol

Constance Wu (Rachel – „Crazy Millionaires”)

Actrita s-a indragostit de personaj imediat ce a aflat despre existenta lui, asa ca nu a gasit o modalitate mai buna de a incerca sa-l obtina decat sa-i scrie regizorului insusi, John Chu, pentru a-i spune cat de mult a insemnat sa aiba rolul. ea si cariera ei. In aceasta, i-a cerut sa schimbe datele filmarilor, astfel incat sa se poata adapta celuilalt rol al sau din „Los Huang”.

Courteney Cox (Gale Weathers – „Scream”)

Actrita „Friends” a avut o perioada foarte dificila dupa perioada petrecuta in sitcom, deoarece avea sa fie incapsulata in rolul ei de comedie. Actrita a scris o scrisoare regizorului Wes Craven in care ii explica ca „ar putea fi cu adevarat o catea” pentru rolul din Scream.

Gillian Anderson (Dana Scully – „The X-Files”)

Nu ne putem imagina „The X-Files” fara Gillian, dar ea a fost foarte aproape sa nu-si primeasca rolul. Ea insasi a spus ca a luptat cu tot ce avea pentru a putea ramane in emisiune.

Henry Cavill (Geralt of Rivia – „The Witcher”)

Actorul s-a declarat fan al sagai de jocuri video „The Witcher” asa ca din prima clipa a stiut ca Netflix va dezvolta un serial live-action, a stiut ca este momentul lui. Actorul a facut campanie pentru a fi protagonist, cand nici macar nu era scenariu, dar a reusit totusi sa comunice cu regizorul. Cu toate acestea, chiar si cu Herny Cavill, productia a audiat peste 200 de actori pentru rolul lui Geralt.

Jennifer Lawrence (Ree Dolly – „Legaturi de sange”)

Actrita a marturisit ca si-a dorit rolul din prima clipa, dar pentru producatori a fost prea frumoasa pentru rol, asa ca a decis sa participe la casting fara sa doarma, sa faca baie sau sa se machieze si asa i-a facut sa se razgandeasca. .

Kate Winslet (Rose – „Titanic)

Rolul lui Rose a fost respins de mai multe actrite, insa cea care nu a renuntat niciodata, si i-a trimis multe note zilnice lui James Cameron, a fost Kate Winslet. Ea este convinsa ca acest rol ar fi catapulta ei, sunandu-l chiar pe regizor insusi spunand: „Nu intelegi, eu sunt Rose. Nu stiu de ce te gandesti macar la altcineva.”

Lisa Kudrow (Phoebe – „Prieteni”)

Phoebe Buffay ar fi fost complet diferita de modul in care am cunoscut-o, dar datorita faptului ca Lisa Kudrow a revenit in mod repetat la auditii, a reusit sa obtina rolul si sa ne ofere toate acele momente de neuitat.

Matthew Gray (Spencer Reid – „Minti criminale”)

Actorul a decis sa faca auditii de 5 ori pentru serial si de fiecare data a decis sa joace rolul unui personaj „ciudat si docil”, dar aceiasi producatori i-au spus nu de fiecare data. Cu toate acestea, pana la urma au ajuns sa ramana cu versiunea pe care o iubim atat de mult a personajului.

Patrick Swayze si Whoopi Goldberg (Sam Wheat si Oda Mae Brown – „Ghost”)

Marele Harrison Ford, care a fost prima alegere pentru a fi protagonist, este implicat in aceasta poveste. Cu toate acestea, Patrick si Whoopi au facut campanie pentru a face parte din distributie si chiar au mers impreuna la regizor pentru a le citi replicile si asta a ajuns sa le dea rolul, potrivit lui Zucker insusi.

Actori care au fost scrisi pentru un rol

Aubrey Plaza („Parcuri si recreere”)

Inceputul actorilor care au fost scrisi pentru un rol este foarte bun, deoarece cazul Aubrey s-a produs dupa ce regizoarea, Allison Jones, a cunoscut cele mai ciudate fete din intreaga ei viata. Producatorul, Michael Schur, s-a intalnit cu actrita si ea l-a facut sa se simta extrem de inconfortabil in timpul petrecut impreuna. Producatorul a ajuns sa scrie piesa bazata pe Aubrey si baiete a fost bine.

Bill Murray (Bob Harris – „Lost in Translation”)

Sofia Coppola nu numai ca a scris rolul pentru Bill Murray, dar o cauta in fiecare zi prin diferite persoane care l-au cunoscut din golf. L-a cautat aproape un an inainte de a-l putea gasi pe actor.

Courtney Love (Nancy Spungen – „Sid si Nancy”)

Actrita a facut o auditie pentru un rol ca Sid si Nancy, chiar daca a mai aparut intr-un singur scurtmetraj inainte. Cu toate acestea, dupa ce regizorul a vazut-o la auditii, a decis sa scrie rolul pe baza a ceea ce a vazut despre actrita la auditie.

Terry Crews (Terry Jeffords – „Brooklyn 9-9”)

Rolul lui Terry Jeffords a fost scris special pentru Terry Crews, dar nu este singurul lucru la acest personaj indragit, s-a bazat pe aceeasi personalitate pe care o are actorul. In acest fel, Terry Crews

Chelsea Peretti (Gina Linetti – ‘Brooklyn 9-9’)

Este un caz destul de ciudat, intrucat actrita a audiat pentru mai multe roluri din serial, dar nu a fost acceptata in niciunul dintre ele. Totusi, mai tarziu producatorii au decis sa creeze un personaj care sa se potriveasca cu personalitatea actritei, deoarece le-a placut de mine ca personaj in plus.

David Schwimmer (Ross Geller-‘Friends’)

Unul dintre producatorii serialului, Kevin S. Bright, mai lucrase cu actorul si de aceea a decis sa creeze pentru „Friends” un personaj care sa-i vina ca o manusa. In acest fel David Schwimmer a fost primul „prieten” confirmat in sitcom.

David Hyde Pierce (Niles Crane – „Fraiser”)

Serialul Frasier a fost foarte curios, din moment ce prezentarea personajului lui David Hyde nu era asteptata de nimeni. Regizorul nu avea planuri ca protagonistul sa aiba un frate, dar dupa ce a vazut asemanarea lui Hyde au decis sa-l incorporeze.

Norman Reedus (Daryl Dixon – „The Walking Dead”)

Norman a facut chiar auditii pentru serial pentru un alt rol decat cel pe care a ajuns sa-l aiba, dar acesta fusese deja castigat de un alt actor. Cu toate acestea, regizorilor le-a placut ceea ce a prezentat Norman, asa ca au decis sa-i creeze un personaj si astfel s-a nascut Daryl Dixon.

Sally Hawkins si Octavia Spencer (Eliza Esposito si Zelda – „The Shape of Water”)

Regizorul, Guillermo del Toro, a scris rolul personajelor lor, Eliza si Zelda, gandindu-se direct ca actritele vor fi protagonisti. I-a spus lui Sally dupa petrecerea Globurilor de Aur si cu Octavia a facut-o dupa o intalnire de aproape trei ore, unde a ajuns sa-i spuna ca rolul a fost scris cu gandul la ea.