Bolșevicii și distrugerea României

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Probabil că în puține momente din istoria acestui neam a existat o asemenea agresiune la adresa identității și ființei noastre naționale precum în anii 40 si 50 ai secolului trecut, odată cu instaurarea comunismului în România.

Elitele noastre intelectuale au fost ucise, închise sau trimise la muncă forțată. Mari valori patrimoniale românești au fost distruse sau confiscate, tăranii prosperi și-au pierdut avuția și au fost închiși sau strămutați, preoții și călugării cu har au sfârșit în pușcăriile comuniste sau și-au petrecut o bună parte din viață acolo, istoria ne-a fost falsificată ca să slujească altor interese, au fost răsturnate valorile, tipologia prostului needucat dar cu tupeu si dispus la compromisuri fiind prezentă la toate nivelele de conducere ale statului.

Viziteaza siteul www.cunoastelumea.ro – Mistere, Istorie, Enigme, Stiinta…

Din păcate, chiar și astăzi simțim consecințele acelor ani, blestemul nostru fiind acela că până și după 89, mulți dintre vechii bolșevici, împreună cu odraslele lor, au ajuns să tragă sfori importante la cel mai înalt nivel.

Emisiunea de astăzi o continuă pe cea în care vorbeam despre Trădarea de la 23 august 1944 și consecințele ei, motiv pentru care ne vom întâlni cu același invitat: dl dr. Constantin Corneanu, cercetător asociat la Institul Revoluției Române.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

Lasă un răspuns