Bolșevicii și distrugerea României

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Probabil că în puține momente din istoria acestui neam a existat o asemenea agresiune la adresa identității și ființei noastre naționale precum în anii 40 si 50 ai secolului trecut, odată cu instaurarea comunismului în România.

Elitele noastre intelectuale au fost ucise, închise sau trimise la muncă forțată. Mari valori patrimoniale românești au fost distruse sau confiscate, tăranii prosperi și-au pierdut avuția și au fost închiși sau strămutați, preoții și călugării cu har au sfârșit în pușcăriile comuniste sau și-au petrecut o bună parte din viață acolo, istoria ne-a fost falsificată ca să slujească altor interese, au fost răsturnate valorile, tipologia prostului needucat dar cu tupeu si dispus la compromisuri fiind prezentă la toate nivelele de conducere ale statului.

Viziteaza siteul www.cunoastelumea.ro – Mistere, Istorie, Enigme, Stiinta…

Din păcate, chiar și astăzi simțim consecințele acelor ani, blestemul nostru fiind acela că până și după 89, mulți dintre vechii bolșevici, împreună cu odraslele lor, au ajuns să tragă sfori importante la cel mai înalt nivel.

Emisiunea de astăzi o continuă pe cea în care vorbeam despre Trădarea de la 23 august 1944 și consecințele ei, motiv pentru care ne vom întâlni cu același invitat: dl dr. Constantin Corneanu, cercetător asociat la Institul Revoluției Române.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

7 comments

 1. Daca punem cateva ceasuri cantecele noastre sa pluteasca peste Bucuresti, se duce politruka de-a berbeleacul pana-n seara. Dar toate la vremea lor.

 2. Cei care au creat comunismul si l-au implementat in Rusia si apoi in multe alte tari, care au facut mai multe victime decat nazismul sau orice altceva, sunt aceiasi care acum sunt marii dusmani ai rusilor si reprezinta asazisa “democratie occidentala” (MAFIA jhidano-sionista-masonica-satanista), stapanii SUA.
  Acum sunt mari adversari ai Rusiei deoarece nu si-au putut realiza planurile de dominatie mondiala cu ajutorul comunismului si a Rusiei deoarece Rusia si rusii le-au cam taiat macaroana la un momentdat.
  In concluzie vreau sa va spun ca cei care confunda comunismul cu Rusia si rusii sunt in eroare. Daca nu va place comunismul atunci ar trebui sa nu va placa MAFIA jhidano-sionista-masonica-satanista care la ora actuala isi face planurile cu ajutorul “democratiei occidentale” (o mare mizerie de minciuna, manipulare si indobitocire a oamenilor). Deci, atunci cand URSS facea ravagii in Europa sa stiti ca de fapt erau JHIDANII care ii conduceau si stapaneau. Daca veti studia bine istoria si nu va veti mai lasa spalati pe creier de PROPAGANDA, veti ajunge la concluzia ca aproape toate relele si nenorocirile de pe aceasta planeta au pornit de la JHIDANI (a nu se confunda cu poporul evreu). Este vorba de o parte din aceasta semintie (khazari) care s-au organizat si au format o MAFIE oculta care si-au pus in plan sa acapareze toate bogatiile, toata puterea pe aceasta planeta si sa ii faca sclavi pe toti ceilalti oameni.
  Cand spun JHIDANI ma refer la niste “oameni” care nu au niciun Dumnezeu si sunt in stare sa faca orice pt. bani, bogatii si putere. De fapt dumnezeul lor este Satan (chiar la propriu i se inchina capii acestei MAFII). Bineinteles ca au si o ura imensa fata de Crestinism si crestini si in general pt. orice religie (cale spirituala) care il recunoaste pe Dumnezeu (Iubire, Adevar, Viata).

 3. POATE NE SCRII CE INSEAMNA COMUNISM .Si poate faci o paralela de 25 de ani de socialism 1947-1971 si 1990-2015 si sa ne spui cate scoli,spitale,facultati,blocuri,intreprinderi si ce mai vrei tu s-au facut in 25 de ani de socialism si cate s-au facut in 25 de ani de capitalism.Cati oameni de stiita,doctori,ingineri au emigrat dupa 90 si unde au facut scoala si s-au specializat.POATE ASA O SA JUDECATI CU CAPUL VOSTRU .

 4. Distrugerea Romaniei a inceput in anii ’40 si a continuat inclusiv dupa ’89 când actualii Politruci au definitivat cu Deznationalizarea si Dezumanizarea Tarii.
  Au vandut toate resursele nationale si distrugând in totalitate economia nationala….In fapt ce mai avem national in aceasta tara??? Iar daca mai avem cate ceva, in mod sigur este doar simbolic!!!

 5. In timpul comunismul-socialist s-a industrializat toata tara asta si oricine avea un loc de munca , dupa ’89 … s-a vandut tot la particular si nu la particular roman ci la strain si asta a falimentat in mod voit , am o intrebare pentru VOI … va place ca austiecii ne defriseaza tara si ca acei canadieni ne fura aurul si clasa politica nu face nimic ? Tara asta a fost distrusa dupa ’89 , inainte a fost construita si imediat dupa revolutie s-a furat tot. Ceausescu ramane un Erou care a murit ucis la datorie si un bun exemplu de patriot , nu si-a vandut tara , a modernizat-o si a platit toate datoriile . Si sa va mai spun ceva care se vede cu ochiul liber americanii sunt teroristii , ori unde au pus piciorul s-a ales praful

 6. Ceausescu a fost patriot, dar si-a cautat-o singur, a mers din rau in mai rau. Probabil v-ati nascut dupa 1989, habar nu aveti cum dormeam in casa si cu doua treninguri, cum se intampla sa se stinga lumina cand ti-era lumea mai draga, cum era cu zaharul, uleiul si altele pe cartela, cum trebuia sa fi atent la tot ce spui fiindca nu stiai cine te toarna…si atatea altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *