Cum va arata noul iPad 4

Categories DivertismentPosted on

La o buna bucata de vreme de la lansarea ultimului iPad, fanii Apple deja au inceput sa se gandeasca la cum va arata noul iPad 4, imaginatia acestora fiind alimentata de imagini care mai de care mai indraznete, futuristice si, bineinteles, interesante. Deja ne-am obisnuit ca aceste imagini sa iasa din „laboratorul” Apple si sa provoace frenezie in randul fanilor gadgeturilor ce stau sub brandul „marului muscat”. Fie ca este doar o strategie de marketing, fie doar un rezultat al evolutiei tehnologiei, imaginile care apar pe Internet, multe dintre ele doar la nivel de concept, fac deliciul atator utilizatori, incat numarul mare de vanzari, de dupa imediat de lansarea propriu-zisa, nu ar trebui sa ne mire deloc.

Mai mult, curios este ca, atat in ceea ce priveste zvonurile referitoare la iPhone, cat si la iPad, imaginile sunt intotdeauna cu un pas inainte, dezvaluind un gadget de-a dreptul uluitor, cu un design si caracteristici tehnice asemenea. Designerul portughez Luis Fonseca si-a dat frau imaginatiei si a creat cateva imagini cu noul iPad 4, imagini pe care le puteti vedea mai jos. Cat de apropiate de realitate sunt, vom vedea in lunile care urmeaza. Plus, acestor imagini li se adauga si cateva caracteristici tehnice, ce-i drept, destul de realiste, si anume o camera de 12 MP, iar ceea ce este cu adevarat interesant, dupa cum bine vedeti, este tastatura construita in slide, ceea ce ne duce cu gandul la una dintre tabletele Asus.

Desigur, este prea putin probabil ca Apple sa vina cu o asemenea schimbare, insa daca va veni, cu siguranta va revolutiona piata de tablete, din nou. Se vehiculeaza, spre exemplu, ca Apple va veni cu iPad 4 cat de curand, fara sa rupa insa mare parte din imaginea ultimului iPad, adica va merge mai degraba doar pe imbunatatire, si nicidecum pe revolutionarea pietei.

Apoi, se mai spune ca Apple a pierdut prea mult teren in fata companiei sud-coreene Samsung si nu numai, drept pentru care este imperios necesar sa vina cu un iPad cu adevarat revolutionar pentru lumea tabletelor. In orice caz, milioane de fani asteapta cu sufletul la gura lansarea noului iPad 4 si, de ceva timp incoace, acestia se intreaba fervent cum va arata noul iPad. Rumoarea creata in jurul acestor gadgeturi se va prelungi si in lunile verii anului 2012, mai ales ca Apple nu doreste sa divulge vreo informatie care, in acest moment, ar putea arunca in aer piata.

In sfarsit, ramane sa urmarim deocamdata evolutia zvonurilor si imaginile care mai apar cu noul iPad 4. Si, desi multe dintre acestea sunt mai mult decat si-ar permite Apple in prezent, ele ne ajuta cumva sa ne ducem cu gandul la zona in care tehnologia va ajunge in cativa ani. Ba chiar, ii suspectam pe cei de la Apple ca nu au de gand sa mai astepte atata timp, drept pentru care ne pregatesc de zori cel mai tare gadget din cate a produs pana acum. Sa fie vorba de iPhone 5 sau iPad 4? Nu stim, speram ca vom afla in curand.