Cum si unde sa gasesti un partener online in siguranta

Categories NewsPosted on

Cand te astepti cel putin, apare dragostea. Si acest lucru se intampla si in ceea ce priveste locul. Gasirea iubirii este ceva neasteptat, deoarece lui Cupidon ii place sa atace prin surprindere. Asadar, daca nu vrei sa stai in asteptare pentru ca micul zeu sa isi faca treaba, cel mai bun lucru este sa incepi sa cauti dragoste pentru tine. Unde? In internet. Cum? Descoperiti cum sa gasiti un partener online.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti pentru a gasi un partener pe Internet este sa alegeti locul . Da, internetul este echivalent cu o zona mare de baut in care trebuie sa alegeti tipul de bar in care doriti sa flirtati. Asta presupunand ca iti amintesti cum s-a agatat la bar. Ideea este ca aveti mai multe optiuni:

Site-uri de contact

Aceste site-uri de intalnire sunt, in general, platite si au drept scop gasirea unui partener, dar un partener real , un partener stabil . Oamenii merg pe aceste pagini stabilind anumite criterii despre partenerul lor ideal si, avertizam, pe masura ce trece timpul, aceste criterii vor trebui sa fie mai flexibile. Multe, multe cupluri fericite au lasat un site de intalnire.

Aplicatii de intalnire

Aplicatiile pentru a flirta, cu Tinder pe tron, sunt orientate catre un foreplay sexual , dar, prin modul in care poti gasi prietenie si din cand in cand iubire. Obtineti obiectiv, deoarece exista multe posibilitati in afara de Tinder, Badoo, Sexfete – detalii aici.

Retele sociale

Cine nu s-a indragostit niciodata de like-urile de pe Facebook? Retelele sociale nu sunt concepute pentru a gasi dragoste, dar oamenii destepti sunt pentru ca folosesc toate resursele de care dispun pentru a-si atinge scopul. Asadar, nu excludeti Facebook , Twitter sau Instagram pentru a gasi un partener.

Cum sa gasesti un partener online

Acum ca ati ales locul sau locurile de cautat, va veti intreba despre metoda de actiune . Urmareste pasii:

+Creati un profil adevarat, cu fotografii realiste si adnotari care se potrivesc personalitatii voastre. Incercati sa va indepartati de postura cat puteti.

+Subiectul minciunilor de pe Internet este un fapt, dar nu va obsedati. Tineti in coltul capului ca acel baiat cu care discutati va poate spune o poveste chineza, dar este doar o posibilitate . Nu toate le fac.

+Dupa ce va conectati cu cineva, cateva zile de chat anterior sunt in regula. Doar daca, din anumite motive, sunteti indemnat sa aveti o intalnire sexuala acum. In chat poti afla, printre altele, daca are greseli de ortografie, daca are simtul umorului si daca este interesat de tine.

+Nu extindeti relatia prin chat chiar daca ideea de a intalni fata in fata te face sa fii nervos. Amintiti-va ca sunteti in cautarea iubirii, nu a unui prieten virtual.

+Asigurati-va ca nu va face pachetul , care este foarte la moda acum. Vedeti ca nu doar va deschide calea cu voi doar in cazul in care a ramas fara plan intr-o zi . Descoperi ca daca propui prima intalnire, el iti ofera mult timp.

+Prima intalnire acum!

+Inca de la prima intalnire , nu mai este considerat dragoste pentru Internet si presupunem ca aveti deja o experienta in aceste conflicte. Deci noroc!

Si tu, ai gasit un partener pe Internet ?

Lasă un răspuns