8 Cei mai buni Youtuberi pentru copii

Categories DivertismentPosted on

Internetul este un loc ciudat. Este vorba de parti egale fascinante, terifiante, hilare si deprimante. De asemenea, evolueaza in mod constant, astfel incat poate fi greu sa-ti dai seama cand si cum ar trebui sa le oferi copiilor acces la ea. Exista multe scoli diferite de gandire in acest sens. In aceasta confuzie, cel mai bine este sa o descompunem, deoarece incercarea de a cenzura intregul internet este prea mult.

YouTube este un loc minunat pentru a incepe, desi exista inca o multime de continut acolo, care este discutabil. Au existat multe rapoarte despre videoclipuri care par a fi facute pentru copii, dar au imagini foarte intunecate si sugestive de-a lungul timpului.

Vestea buna este ca exista si videoclipuri online foarte placute si potrivite. Ca parinte, s-ar putea sa doriti sa va ingrijiti de copilul mic si sa exercitati controlul asupra activitatilor sale online. Limitand ceea ce vizioneaza copiii dvs. la cateva canale YouTube selectate pe care le-ati examinat personal, veti putea sa va relaxati stiind ca le pastrati in siguranta online. Iata cativa YouTubers foarte bune pentru copii pentru a va incepe.

  1. EvanTubeHD

Acest canal este potrivit pentru toate varstele, deoarece YouTuber insusi este un copil. Evan este unul dintre cei mai tineri YouTubers de acolo si are peste 5 milioane de abonati. Temele spectacolului se bazeaza in jurul provocarilor prietenoase pentru copii si revizuirea jucariilor. Totul din limbajul folosit si gandurile si opiniile pe care le are sunt perfecte, deoarece este minunat autentic.

Este foarte grozav sa vezi un copil sa se descurce atat de bine cu un public atat de mare. Nu este nimic deloc sa te preocupe acest YouTuber prietenos pentru copii, este similar sa ai un playdate cu un alt copil.

  1. Smos

Acest canal aminteste de emisiunile de televiziune pentru copii de sambata dimineata pe care le amintim cu totii inca din copilarie. Cu peste 23 de milioane de abonati, acest canal YouTube este perfect pentru copiii care au peste 12 ani. Canalul are o multime de comedie, schiuri si muzica. Toate conectate la cultura pop si la lumea din jurul nostru. Merita sa vizionati cateva episoade pe cont propriu pentru a apela daca acest lucru este in regula pentru copiii dvs. Acesta serveste ca o punte frumoasa intre continutul copiilor mici si ceea ce vor dori sa vada adolescentii.

  1. Nigahiga

Acest canal a fost creat de un YouTuber prietenos pentru copii, numit Ryan Higa. Dupa ce ai urmarit doar cateva episoade nu este dificil sa vezi de ce are peste 20 de milioane de abonati. Recomandat copiilor cu varsta peste 8 ani, el combina glumele neofensive intr-un mod bine produs si prietenos.

  1. Brave Wilderness

Acesta este canalul YouTube perfect pentru copiii care iubesc animalele. Copilul tau va putea invata foarte multe despre animale din intreaga lume, urmarind Peterson sa interactioneze cu multe specii de animale rare si fascinante.

Cu peste 10 milioane de abonati, este o modalitate distractiva pentru copii de a invata despre lumea din jurul lor. Gazda este cunoscuta si antrenanta. Fiti avertizati, exista videoclipul ocazional care contine niste continut din lumea naturala care poate fi un pic infricosator pentru copii. Acestea sunt etichetate in mod clar pentru a putea urmari sau sariti piesele de care aveti nevoie.

  1. Rosanna Pansino

Acest lucru este foarte distractiv pentru toata lumea. Este esential un spectacol de gatit cu o rasucire. Rosanna coace mancarea sub forma de jocuri video si personaje de benzi desenate. Puteti gati impreuna cu ea, astfel incat acest canal sa fie interactiv daca doriti sa fie. Aceasta poate fi o modalitate excelenta pentru copii de a avea mai multa incredere in bucatarie, fiind, de asemenea, multa distractie.

  1. Liza Koshy

Potrivit pentru copiii cu varsta peste 11 ani, acest canal YouTube are peste 14 milioane de abonati. Este inteligenta si amuzanta si inspirata pentru multe tinere de acolo care cauta sa-si gaseasca locul in lume. Schiurile si cronica ei sunt foarte distractive.

  1. Superwoman

Canadian, Lilly Singh are peste 13 milioane de abonati si vorbeste despre provocarile zilnice cu care se confrunta toti copiii. Acestea includeau scoala, prietenii, familia si multe altele. Umorul ei este curat si deloc ofensator. Acest canal este o modalitate excelenta de a anunta copiii ca nu sunt singuri in experientele lor si ca exista modalitati de a face fata chiar si celor mai provocatoare situatii.

  1. TechRax

Aceasta este o privire amuzanta asupra modului de a efectua experimente pentru a vedea cum diverse smartphone-uri rezista la daune. La suprafata pare sa zgarie mancarimea ca multi copii mici trebuie sa rupa lucrurile deschise pentru a vedea ce este in interior. Unele dintre experimente ar putea chiar starni interesul parintilor. V-ati gandit vreodata ce s-ar intampla cand un iPhone este aruncat in lava sau azot lichid? Asta va puteti astepta de la emisiune, nu este vorba doar de distrugerea dispozitivelor. Exista o multime de stiinte si teoria stiintifica aruncate in amestec. Nu este niciodata prea devreme pentru a afla despre fizica si chimie.

Lasă un răspuns