Emisiunea “Adevăruri tulburătoare” cu Daniel Roxin, pe Nașul Tv

Categories DezvăluiriPosted on

Geto-Dacii își cer dreptul la adevăr!

Istoria ascunsă a meleagurilor noastre este adusă astăzi la lumină de cercetători curajoși care nu mai acceptă falsificarea trecutului acestui popor.

Geto-Dacii înseamnă cu mult mai mult decât vor istoricii sistemului să credem.
Haideți să aflăm, în sfârșit, adevărul despre adevărații noștri strămoși! Nu va fi ușor dar cu siguranță va fi fascinant…

Vrei să fii de față la rescrierea istoriei acestui neam? Atunci participă în direct la emisiunea “Adevăruri tulburătoare” moderată de Daniel Roxin pe Nașul Tv, televiziunea lui Radu Moraru. În fiecare vineri de la ora 22:00 și, în reluare, în fiecare sambătă de la ora 18:00 și în fiecare duminică de la ora 12:00…

2. Cum poți să recepționezi Nașul Tv:

Pe internet, la adresa:
http://live.nasul.tv/

Pe cablu – următoarele platforme:
–          Dolce – poziția 260
–          UPC digital – poziția 407
–          INES
–          AKTA
–          NEXTGEN
–          HELAS – satelit

NOTĂ: Pentru ca Nașul Tv sa intre și pe sistemul de televiziune prin cablu RDS-RCS este nevoie ca suficienți de mulți oameni să solicite respectivei companii acest lucru, postul tv fiind gratuit. Te rugăm să ne ajuți și să semnezi următoarea petiție online:

Petitie pentru Nasul Tv

 

Înscrie-te la Newsletter (pe Home) și află primul despre cele mai importante articole pe care le postăm! Sprijină munca pe care o facem și distribuie mai departe materialele pe care ți le trimitem! Mulţumim!

 
Călătorește în locurile de taină ale României! Un proiect unic de turism http://locuridetaina.ro/

Lasă un răspuns