EXTRAORDINAR – Un manuscris de la VATICAN, scris în secolul XV, în care se vorbește despre Vlad Țepeș, geți și Zalmoxis a fost fotocopiat acum 3 zile, copia fiind deja adusă în România.

Categories DezvăluiriPosted on

Vă anunț cu mare bucurie o reușită excepțională a istoricului și scriitorului Vasile Lupașc. După demersuri care au durat aproape 3 ani, a primit acceptul VATICANULUI pentru a intra în subsolurile cu arhivele antice și medievale. Acolo a putut să fotocopieze un document de peste 200 de pagini, în limba latină, scris de episcopul Nicollo de Modrussa, un trimis special al Papei, însărcinat cu anchetarea lui Vlad Țepeș, după arestarea acestuia de către Matei Corvin.

Trimisul Papei l-a întâlnit pe Vlad Țepeș, la Buda, unde a purtat lungi discuții cu el, apoi a călătorit în Valahia, pentru documentare și investigație. Ceea ce uimește din start la această lucrare scrisă în secolul XV este aceea că numele ei este… RĂZBOAIELE GOȚILOR și nu ale VALAHILOR, deși vorbește despre români. Apoi, numele lui Zalmoxis apare în primele pagini ale documentului. Peste toate, Vlad este descris și din punct de vedere fizic (se știe că imaginea cea mai cunoscută a lui Vlad Țepeș nu este înfățișarea sa reală).

Un alt lucru extraordinar este acela că documentul vorbește despre celebrul Atac de Noapte din tabăra turcească, precizându-se că Vlad s-a întors rănit la cap din acea luptă. Practic, documentul confirmă faptul că Vlad Țepeș participa direct la lupte, că nu se menaja stând undeva pe un deal și dând comenzi.

Ce pot să vă mai spun este că am realizat deja o emisiune cu Vasile Lupașc, emisiune care se va difuza pe NAȘUL TV vineri, 26 decembrie, de la ora 22:00 și duminică, 28 decembrie, de la ora 11:00, în reluare. În această emisiune veți afla mai multe detalii despre documentul de la Vatican, ca și despre aventura obținerii lui.

În acest moment documentul este în curs de traducere în limba română. Peste două luni vom cunoaște întregul său conținut, pe care îl vom face public, în premieră, în cadrul emisiunii Adevăruri Tulburătoare, la Nașul Tv ( http://www.nasul.tv/inregistrari-adevaruri-tulburatoare-cu-daniel-roxin/ )

Daniel Roxin

P.S. Luni, 22 decembrie, vă invit la libăria Mihai Eminescu din București (lângă Universitate) unde TIMP DE 4 ORE, între orele 16:00 și 20:00 ne putem întâlni pentru mici discuții și dedicații, cu ocazia apariției cărții ISTORIA GETO-DACILOR PENTRU COPII și a revistei de benzi desenate LEGENDELE DACILOR. Alături de mine va fi și jurnalista Mădălina Diaconu (de la Radio România Cultural), coautoare a uneia dintre poveștile de bandă desenată.

Cartea și revista pot fi comandate și pe Dacia Art: http://dacia-art.ro/products-page/carti/

P.S. Romanul Răstignit între cruci – despre viața lui Vlad Țepeș, scris de Vasile Lupașc, roman care va fi ecranizat de o mare casă de producție de la Holywood, poate fi găsit aici, împreună cu celelalte cărți ale sale: http://dacia-art.ro/products-page/carti/

25 comments

 1. Consider că ar fi indicat să tipăriți această carte în ediție bilingvă, latină și română – pentru a nu lăsa loc de suspiciuni (or să fie destui care or să insinueze verzi și uscate) și de asemenea să publicați și fotografiile.

  Felicitări domnului Lupașc pentru realizare și succes în promovarea și suținerea demersului de promovare a acestei lucrări.

  Numai bine.

 2. Eu am intalnit un istoric in Spania, care sustinea ca geto-dacii sunt de neam germanic si ca getii sunt gotii si dacii din Dacia sunt nemtii din Vechea Germanie. Dacia, zicea el, este numele latin a ceea ce nemtii numesc Deutschland. Eu, in sinea mea, am pus la indoiala pregatirea lui de istoric, insa mi-a lasat o oarecare urma de indoiala in ceea ce stiam eu. Istoricul numit stia de Decebal si spunea c-ar insemna conducatorul nemtilor. Eu i-am spus ca dacii sunt traci si sunt alt neam. Biblioteca Vaticanului este intr-adevar o sursa pentru stabilirea adevarului istoric. Acum iar aflu ca se vorbeste despre romani, despre VALAHI in RAZBOAIELE GOTILOR si despre ZALMOXIS in primele pagini ale documentului. Mai spunea istoricul ca dupa raul Rin spre est sunt numai germani si nimic altceva, iar slavii sunt tot o ramura germanica. Eu nu sunt istoric si n-am avut argumente sa-l contrazic, insa prea rastoarna ce stiam eu.

 3. Buna seara,

  Ma bucur foarte mult, si sunt tare curioasa daca se poate cumva, in viitoar sa fie tiparita o carte, sa putem citii si noi. Eu una abia astept si as platii oricat sa pot afla mai multe. Multumesc!

 4. toti din Europa sunt germani si evrei , asa le place sa vorbeasca, parerea mea de nespecialist, in schimb imi place ce a reusit sa aduca in tara domnul Lupasc , si vor fi foarte “placut” surprinsi terfelitorii istoriei frumosului nostru neam de Daci! Dumnezeu ii binecuvinteaza pe urmasii dacilor intr un mod special!

 5. Abia asteptam sa cumparam cartea si sa o citim! Daca ar fi mai multi daci liberi ca Vasile Lupasc, cine stie cate documente ar mai fi scoase din Biblioteca Vaticanului. Ca si acolo sunt oameni prieteni cu adevarul. In orice lucru, important e sa fii tenace. Pe mine ma intereseaza cum a aflat Vasile Lupasc despre acest document. Felul lui de a actiona este un model pozitiv pentru tineri. Cred ca veti povesti totul in filmul dumneavoastra, domnule Roxin. Felicitari pentru tot ce faceti si mai ales pentru ca atrageti in aceasta munca de cunoastere a adevaratei noastre istorii atatia oameni valorosi!

 6. Teologul si lingvistul care a fost si consilier al papei Miceal Ledwith, afirma ca nu numai limba latina se trage din limba vorbita pe teritoriul Romaniei ci si cultura europeana.

 7. off topic: weekipedia nu este o sursa de informatie oameni buni, prin simplul fapt ca acolo oricine poate edita oricand absolut orice informatie. PACE

  Daniel ma bucur extraordinar de mult pentru reusitele voastre!

 8. Vai, dar cum va permiteti, niste amatori diletanti, sa faceti munca academiei, a istoricilor oficiali si a cercetatorilor cu patalama!!??
  Acum in serios, va felicit domnilor si sper sa reusiti sa construiti bulgarele adevarului care sa porneasca in jos si să nu mai poata fi oprit de dusmanii acestui neam. Sarbatori fericite!

 9. Burebista cand a unit triburile getilor/dacilor, s-a dus pana la limita triburilor teutonice/germanice, la Morava. Romanii au sperat ca Burebista sa intre peste germani ca sa se ia la bataie intre ei dacii cu germanii, insa Burebista a declarat (conform unor surse antice) cum ca el doar uneste triburile sale, n-are treaba cu nemtii. Asta inseamna CA DACII SI GERMANII SUNT NEAMURI SEPARATE. Poate ca mai apoi (inainte si dupa 105-106) s-au unit contra romanilor, dar in esenta dacii sunt diferiti de neamurile germanice – si diferiti am ramas pana azi.

 10. Avem un potenţial latent extraordinar. Dacii, la rândul lor, erau demni continuatori ai Neamului Vechi, acelaşi dintotdeauna. Nu va fi uşor să înţelegem cine am fost, cine suntem, este un drum iniţiatic. Însă vom încerca să construim ceva ce nu a mai fost până acum, ceva să nu aibă moarte.

 11. Aş vrea să mai adaug ceva, am parcurs comm-urile. Exista arhive in care este oglindit faptul ca germanicii au fost influentati de traco-daci.

 12. Destrama si condu. Asta au facut evreii. Despre Dumnezeu, Isus sau alt personaj din biblie inclusiv biblia au fost create pentru a domina spiritual omenirea, pentru manipulare si indoctrinare a supunerii fara drept a oamneilor. Spune-mi cui te inchini ca sa pot sa te subjug fara ca tu sa iti dai seama. Credinta ta iti va fii pieirea daca de fapt este a mea – impusa cu forta financiara, politica sau economica. Toate popoarele care recunosc si se inchina lui Dumnezeu autotmat se inchina semintiei evreiesti deoarece este zeul inventat de ei. Evreii au fost constienti de impactul pe care l-a avut ca invatator Isus despre care nu se stie nimic ce a facut 30 de ani – se pare ca a fost la scolile de spiritualitate ale vremii care accidental si intamplator erau in zona dacilor unde erau recunoscute scoliile si academiile si unde se folosea scrisul. De fapt la evrei originea se ia dupa mama – iar din descrierile vremii Isus arata foarte european – sa nu uitam ca romanii se incurcau adesea cu fmeile ale caror state le cotropeau . Si copiii proveniti din relatii necunoscute se numeau copii “din flori” , – mitul “zboratorului”, facuti cu “duhurile noptii” ” darul cerului” sau cum considerea familia ca sa povestesca pentru a isi pastra onoarea. Preotii au inteles impactul pe care l-a avut in vremea sa de 3 ani si din trei ani au facut o legenda care sa subjuge omenirea. Nici una dintre epistolele scrise in perioada lui de catre romani sau de catre scribii vremii nu fac parte din biblie si sunt peste 100 in arhivele Vaticanului. Au fost alese 4 epistole care sunt scrise din povestea povestilor cea mai apropiata ca timp este dupa 150 de ani deci cel putin trei generatii de povestea povestilor. De ce au fost adunate asa – pentru ca au inteles ca omenirea o conduci prin povesti cu talc si mai ales aveau nevoie sa isi manifeste si sa isi impuna ei credinta in faptul ca din neamul lor s-a ridicat un intelept ca fiind reprezentantul uman al divinitatii lor. Evreii stiu sa speculeze si sa faca bani din destrama si condu si ei au finantat toate razboaiele fratricide avand ca stindrd dreapta religie – care religie nu a insemnat decat jafuri si omoruri pentru a distruge scrierile si intelepciunile vechi, proprii popoarelor – pentru a nu exista urmele scolilor la care a studiat de fapt Isus si a le lua resursele solului si subsolului. Evreii si bisericile fara numar ca denumiri care il recunosc ca unic creator al vieti pe planeta pe Dumnezeu se bat intre ele pentru aur, bani, averi si putere politica si financiara. De fapt ei doar provoaca in numele religiei aceste razboie in care ei nu lupta – doar castiga din ceea ce finanteaza – uneori chiar si ei intre ei – vezi cum a fost declansat Primul Razboi Mondial – intre evreii bogati din SUA si cei din Germania. Sug de la oricine, de la ultimul ban la orice informatie pentru folosul propriu si in defavoarea oricui se increde in ei – de fapt au si lansat dictonul “crede si nu cerceta”. Sunt de o maleficitate, care au distrus in ultimii 1700 de ani cat mai multe documente pentru a putea falsifica istoria cum vor. Au omorat oameni si lucrarile acestora care ar fi dus la cunoastere si autodeterminare, la dezvoltarea fireasca armonioasa a stiintelor si a unui trai corect intre tari si popoare bazate pe legi oneste si interese comerciale. Dar evrei l-au inventat pe Dumnezeu si pe Dracul pentru a prosti lumea in masa si au inventat Iertarea pacatelor ca fiind doar apanajul preotilor lor care intai iti aflau secretele apoi te ucideau ca fiind vointa divina. Sunt 1700 de ani de manipulare. Le este frica acum pentru ca arma lor numita internet a fost pentru a manipula in continuare, de a avea doar ei acces la informatii puse liber de fiecare om care are acces la internet pentru a se folosi de ele impotriva noastra si a ne termina orice manifestare de opunere la schimbarile impuse de ei de spalare a creierilor. Dar in acelasi timp s-a intamplat un alt fenomen – accesul la cunoastere si desteptarea oamenilor care au inceput sa aiba acces liber la informatii si sa studieze comparativ. Oricine citeste istoria reala, falsificata, manipulata, a religiilor si a statelor si evolutiile acestora de-a lungul timpului rezulta fara echivoc manipularea la care statele si cetatenii de rand eu fost supusi pentru interesele meschine, ordinare, anti-specia umana doar pentru imbogatirea si puterea de a ne umili prin orice metoda a evreilor – a catorva familii care detin acum si decid putere financiara a lumii si a modului cum sunt supuse statele, intereselor lor de a fi vandalizate si umilite – acceptand acestea ca fiind vointa lui Dumnezeu – al evreilor care ne pedepseste culmea tot pe noi si ii imbogateste pe ei fara masura, distrugand la un moment dat si planeta din cauza ambitiilor lor de a a scoate aur si resurse. In situatia in care chiar ar fi luat legatura si colaborat cu extraterestrii asa cum se spune contra unui schimb tehnologic – vezi saltul din tehnologiile actuale si evolutia fantastic de rapida a acestora in ultimii 50 de ani – parerea mea este ca a fost un schimb de a preda planeta cu toate resursele contra – a ceva ce ei cauta si pretuiesc – nemurirea si bogatiile acumulate sa le stapanesca ei si famiilile lor. Dar cred ca nu s-au inteles cu toti si inca mai sunt si altii care au fost poate acei strabuni care au intemeiat aici civilizatiile si care poate s-au intors sau se vor intoarce. Una dintre locatiile cunoscute ca o baza a Anticilor este Lantul Carpatilor. De ce vor cu atata disperare sa devina proprietarii acestor pamanturi si au facut-o cu ajutorul oamenilor nostrii politici – politruci si antiromani dar lacomi pentru interesul personal ? Dar acest pamant are legi proprii si se apara singur mai bine decat suntem noi in stare sa o facem. Am incredere ca orice ar face, nu stiu cu cine se pun. Si nu oamenii se vor opune ci forta vie a intelepciunii acestui sanctuar numit Dacia – reprezentat de energia feminina a planetei care se manifesta la toate popoarele vechi. Toate popoarele vechi se inchinau si recunosteau cu respect puterea si intelepcinea Mamei Pamant sub diferite denumiri, dar nelipsita la toate popoarele si a Tatalui Cer. Studiati comparativ toate scrierile, atestarile documentare, constructiile, simbolurile, inscriptiile in piatra si aceste doua supreme entitati de veti gasi la absolut toate popoarele, de unde unitatea de esenta speciei umane in diferite manifestari. Aceasta este si realitatea de care zilnic depindem – de Mama Pamant care ne pune totul de dispozitie pentru a ne sustine viata si Tatal Cer care ne ofera lumina Soarelui, aerul pe care impreuna cu Mama Pamant se realizeaza pentru ca viata sa existe. Le avem la dispozitie gratis pe orice punct al planetei – nu trebuie sa platim nimic pentru a ne sustine viata, a trai si a evolua. In asta consta de fapt divinitatea si cheia vietii existentei noastre, nu a unui Numit de o parte a unei natii umane care se ridica cu pretentii financiare si subjugare a ceva ce nu are nici un drept, pamant si teritorii – orice fiinta vie are drept de folosinta real – proprietatea este de fapt doar planetei Pamant. Nu exista ceva pe fapt de o specie creata pe suprafata planetei, care sa fie necesar sau recunoscut de ea, ca avand putere asupra ei, alta decat cea de distrugere. Dar si aici este poate de autosdistrugere a speciei mai curand, dar planeta in cateva milenii isi va reveni. Din spatiu nici nu ne vedem si conlocuitori cu noi sunt mii de alte specii vizibile si invizibile.La nivel planetar doar pentru noi contam (cred unii oameni), iar legile noastre nu inseamna legile vietii. Dar poate ne trezim la realitate si invatam sa ne respectam unii pe altii, invatam legile vietii pe care stramosii nostrii le cunosteau si respectau si poate limitam distrugerile create de o subspecie umana bogata financiar , intelectual dar foarte limita uman numita evreii cei fara tara, fara radacini si fara liniste vreodata ce capuseaza politicile unor state puternice aparent prin forta financiara, militara si de represiune. Unde intra un evreu in scurt timp intra si discordia si atasatele ei: umilirea, razboiul fratricid, disperarea, dezordinea. Dar poate, poate si ei se vor linisti sau vor fi linistiti – nu cand vor avea o tara ci cand se vor trezi ca sunt proprii lor dusmani ( vezi al Doilea Razboi Mondial ). In groapa intra poate doar cu hainele de pe ei – nimic mai mult si nimeni nu mosteneste pamantul dar cu siguranta devine una cu pamantul. Este si asta o lege a vietii. Pe acest pamant avem toti loc si nimc nu se naste mai mult decat este necesar sau fara vre-un scop. Viata fiecaruia dintre noi este importanta pentru timpul pe care il traim. Avem inca multe de invatat si de lasat o planeta cel putin asa cum am primit-o noi la nastere sau mai sanatoasa – de sanatatea ei depinzand si sanatatea noastra si a urmasilor nostrii. Sa avem intelepciunea de a ne cunoaste si respecta originile si locurile si de a le lasa mostenire nealterate. Cu respect.

 13. imi place foarte mult acest comentariu , defapt eu cred ca este o confirmare a ceea ce intuiesc tot mai multi dintre noi , fabulos , si pe de alta parte si multumim ca exista asociatia Geto -Dacii sanctuarul nostru unde prindem putere. da chiar asa trebuie sa fie cu Carpatii nostrii si cu paminturile noastre , Dacii nu au fost cuceriti niciodata cineva ia aparat , acum vine si timpul nostru ! vom fi aparati , exista cu un scop acest loc pe Pamint si in istoria omenirii, clar ca nu ne vor sterge. In scurt timp romanii chiar vor avea motive sa se trezeasca, nimeni nu v a mai zice despre noi toate cite zic ei astazi , se va vedea ca basmele populare se refera la noi si la puterea care ne a aparat mii de ani ! si Dumnezeu asa cum este cu adevarat sa aiba grija de neamul nostru!

 14. Domnule Stoian Adrian sa nu uiti ca doar noi avem povestea Tinerete fara Batranete si Viata fara de Moarte si daca o recitesti …. cu mintea de acum…. vei observa ca este o cheie a timpului de mare intelepciune atempora.

 15. Marii Domnitori Români au fost nu doar razboinici de temut, ci şi valoroşi strategi. Exemplul personal a contat întotdeauna foarte mult. Dacă nu ar fi avut o tărie extraordinară de caracter şi o Credinţă de nezdruncinat nu i-ar fi urmat cu încredere oarbă armatele. Şi nici n-ar fi putut înfrînge oşti de câteva ori mai numeroase.

 16. Doamna draga, sa spui ca a crede in Hristos e totuna cu a urma credinta evreiasca si a face jocul evreilor sionisti, e o foarte mare prostie combinata cu necunoastere si manipulare grosolana, de neiertat! Amestecati lucrurile intr-un mod total nepermis pornind de la baza falsa a identificarii dintre iudaism si crestinism – in special crestinismul ortodox, care de fapt le sta foarte rau in gat sionistilor, dovada ca ortodocsii sunt prigoniti astazi peste tot si de catre toti fanaticii atei si cominternisti sau radicali musulmani ai lumii. Nici nu mai am rabdare sa citesc compozitia dvs libera pe tema data, eu imi respect timpul si credinta!

 17. Domnule Nicolae, alături de Alexander Rodewald, Harald Haarmann, Larry Watts, Miceal Ledwith aş putea multe nume româneşti evoca, oameni care n-au trăit în umbra unor stăpâni puţin cunoscuţi slugilor care cu îndârjire stupidă servesc vădit interesele antiromâneşti dar n-o fac,intenţionat,Vedeţi dumneavoastră, nimeni nu face legăturile doveditoare ale faptului că adversarii, blând exprimat, importanţei adevărului ce zace în bibliotecile Vaticanului, cunosc acest incomod aliat al celor care au demonstrat evidenţele nerecunoscute, nu din ignoranţă sau convingere contrarie ci pentrucâ minciunile despre ceea ce înseamnă România nu îi serveşte.Pe ei i-ar servi motivele ce ne-au răpit un Eminescu şi nu numai.Pe ei i-ar servi repopularizarea teoriei “popoarelor fără istorie” care n-ar avea dreptul la existenţă.Astăzi, în sec.XXI-lea există toate mijloacele ştiinţifice de stabilire a adevărului genetic al popoarelor. Nu va îndrăzni nimeni a gâdila acest adevăr.Banii, banii şi iar banii sunt la mijloc: tone de maculatură cu pretenţii stiinţifice au servit pseudocultura cu titluri de doctor…ce se va întâmpla cu aceste lucrări? Vedeţi, cu asta începe, domnule Nicolae.Eu v-am luat în serios şi la 004917o8866329 (celular) mă puteţi contacta.Ca fiecare român, am şi eu observaţiile mele pe această temă. Doamne ajută!

 18. daca povestea lui Radu Cinamara ar fi adevarata, am putea vedea si noi adevarul , candva. Noi sau urmasii nostrii.Va asigur ca nu va face placere niciuneia dintre partile combatante verbal aici, Adevarul domnilor e undeva pe la jumatate, iar noi toti tragem de el sa il lungim cat mai mult spre partea ce ne intereseaza, fara sa luam in calcul interesul omului de rand, care va traii in continuare pe acest pamant.Ca undeva candva cineva ne va judeca pentru ca punem umarul la sustinerea sau daramarea unor adevaruri, asta cu siguranta, insa lungeste doamne zilele….ca pana acolo sus la tronul tau voi intalnii cohorte de sfinti care dintre care mai “binevoitori”
  Nu mai bine pe baza dovezilor clare ce le avem sa incepem sa trecem de la nivel declarativ la fapte ce sa aduca Romanilor ce este al lor,

 19. SUNT FOARTE INCANTATA SI FOARTE FERICITA PENTRU REALIZARE DOMNULUI VASILE LUPASC. FELICITARI DOMNULE SI MULTE REALIZARI PE PLAN PROFESIONAL! IN 2014 VORBEAM CU UN PRIETEN DIN ITALIA DESPRE DACIA NOASTRA SI DESPRE LATINITATEA POPORULUI ROMAN. DUPA O CONVERSATIE DE TREI ORE , IN CARE EU AM VORBIT CEL MAI MULT,PTCA CEEA CE SPUNEAM PAREA O LECTIE DE ISTORIE FOARTE INTERESANTA PENTRU AMICUL MEU,AM INCHEIAT CONVERSATIA CU URMATOAREA FRAZA; DIN CARPATI A LUAT FIINTA LATINII, SI SPUNE-MI TE ROG DACA MAI STII UN POPOR CARE ARE CA MIJLOC DE COMUNICARE O SINGURA LIMBA, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *