Incredibil clip de propagandă rusească în România: cică rușii ne-au fost cei mai buni frați de cel puțin 100 de ani!!! Trebuie să îl vezi!

Categories ArticolePosted on

Nu credeam că o să pot vedea așa ceva! Oricine știe puțină istorie va rămâne blocat. Este suficient să ne gândim la românii de peste Prut, astăzi, ca să înțelegem ticăloșia rusească (virgulă) care ne ține despărțiți de adevărații noștri frați. Că dacă ne-ar fi cu adevărat prieteni, ar trebui să își ia mâna de pe ținuturile românești din Republica Moldova și să nu mai blocheze unirea cu tot felul de manevre politice sau militare (vezi agitația din Transnistria).

Împotriva evidenței, însă, clipul de propagandă rusească, în care se laudă în final că ambasada rusă din România a făcut o donație pentru Cumințenia Pământului (100 de euro!!!), ne vorbește despre „istoria adevărată” potrivit căreia:

 1. Românii și rușii au luptat ca frații în Primul Război Mondial pentru… independența României;
 2. Românii și rușii au luptat ca frații în Al Doilea Război Mondial pentru… independența Europei;
 3. URSS a dezvoltat industrial România după aceea.

No, în sfârșit am aflat și eu „adevărul” în varinta rusă; dar na, cârcotaș fiind, am câteva amendamente:

 1. România era independentă din 1877, iar după primul Război Mondial armata română i-a scos cu piciorul în cur pe ruși din Basarabia, unind provincia românească cu România, după ce cizma rusească stătuse pe ea un secol. Nu mai vorbesc despre Tezaurul României, confiscat de același frate bun de la răsărit, exact în acei ani.
 2. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, atât de frați ne-au fost rușii, încât ne-au mai luat o dată cu japca Basarabia, ne-au deportat unități întregi de armată în Siberia, la muncă forțată și la moarte, iar apoi ne-au băgat pe gât bolșevismul, eliminând fizic elita intelectuală a României.
 3. Odată cu ocuparea României de către URSS, rușii au jefuit timp de decenii România de toate resursele. Sunt voci care spun că valoarea jafului din România este mai mare decât despăgubirile de război plătite de Germania după Al Doilea Război Mondial.

Atât de frați ne-au fost rușii doar în secolul XX! Nu mai vorbesc acum de crimele din secolul XIX…

În contextul acestor realități istorice, să lansezi un clip de propagandă precum cel de mai jos, este absolut grotesc. Iar atunci când, peste toate, mai faci și o donație de doar 100 de euro (mai puțin decât a costat clipul care ne anunță donația), gestul pare mai degrabă unul făcut în bătaie de joc! Să le fie rușine!

Daniel Roxin 

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

5 comments

 1. Bandiții imperialiști alcolizati cu vodka nu trebuie luați in seama căci sunt mitomani din naștere!!!! Dacă ambasadorul crede ca acest clip reflectă adevărul, atunci trebuie declarat persona non grata si expulzat!!!!!

 2. Partizane,

  În „plasa iodeo-masonică” suntem căzuţi deja, iar planul lor este acela de a ne distruge (ca popor) pentru a prelua ei teritoriul strămoşilor noştri (pe care au început să-l cumpere în disperare!) şi FĂRĂ AJUTORUL RUŞILOR NU MAI PUTEM SCĂPA DIN JUGUL CARE NI S-A PUS.

  Dacă nu vedeţi că războiul (neclasic şi viclean) dus împotriva noastră este în plină desfăşurare este grav!

  Ce a fost în trecut, a fost. Ruşii îşi vor plăti nedreptăţile trecutului salvându-ne din ghearele sionisto-kazare. Ar fi şi în avantajul lor.

  p.s. Dacă ruşii ne-ar înapoia Tezaurul acum, ar ajunge la Bruxelles sau în băncile londoneze, cum s-a întâmplat cu aurul de la Banca Naţională. Aşa că mai bine se păstrează la ruşi. Îl vom prelua când ne vom elibera din UE, şi vom fi din nou independenţi.

  Doamne ajută!

 3. Dar de ce trebuie sa ne salveze cineva, sluga pupincurista, nu vrei sa ne dai si boston? Au oare ti-a sters necuratul mintile si ai uitat unde a fost scolit ilicescu si de unde sint cei mai multi agenti de influenta care ne-au tarat unde am ajuns? Normal ca exista interese, multinationalele sint primele abonate, dar inainte a fost courva rosie, apoi corupta.

 4. Cum poţi să te mai salvezi singur prostule, când economia ţării e la pământ, fabricile de armament au fost vândute la fier vechi, armata e doar de paradă, dotată cu armament second-hand, iar oamenii tineri, pe care să se bazeze armata, nu au pregătire militară şi au fost spălaţi pe creier de cohortele de (de)formatori de opinie, care se perindă pe la tv-uri zi şi noapte şi sunt agenţi la câte 2-3 servicii secrete.
  Tu chiar nu vezi că de 27 de ani România a fost dezmembrată? De ce dai vina pe ruşi pentru asta, când directivele de distrugere au venit de la Bruxelles?
  Nici pentru lovitura de stat din 89 nu sunt vinovaţi ruşii, ci numai Gorbaciov, care a fost agent american şi a făcut jocurile occidentului. Oricum, dacă-l prind ruşii îl scalpează.
  Cum vrei să mai scapi din capcana UE, când ai armate străine pe teritoriu ţării? Orice revoltă mai serioasă ar fi reprimată. Te mai poţi numi ţară independentă când străinii pun stăpânire pe pământuri şi îţi impun „direcţii” de dezvoltare?
  Crezi că dacă schimbi conducerea şi din 5 în 5 ani vezi alte figuri la televizor şi alţi mincinoşi care te ameţesc de cap cu înscenări şi diversiuni politice, se schimbă ceva?
  Nu se va schimba nimic şi ar fi nevoie de o resetare totală, ceea ce nu e posibil fără o revoluţie violentă. Demonstraţiile paşnice de paradă sunt frecţii la piciorul de lemn al democraţiei.
  Apoi revoluţiile se fac şi se desfac de diversele puteri, funcţie de interesele lor la diferite momente. Populaţia e doar masa de manevră a puternicilor zilei. Căderea comunismului a fost dictată de elitele oculte pentru a derula planul lor de globalizare forţată. Putin are dreptate când acuză occidentul de rea credinţă în raport cu Rusia.

  https://www.youtube.com/watch?v=1Um4kIv8KZc

  https://www.youtube.com/watch?v=QUpm4D_32Yg

  https://www.youtube.com/watch?v=YtO6u0unVU4

  Dacă mâine ar începe un război, România, care importă 70% din alimente, va intra în foame. Crezi că-i va interesa pe cei de la Bruxelles de noi? Atunci vor avea alte „priorităţi” pe agendă şi ne vor trăda, cum a făcut mereu occidentul în decursul istoriei.

  Dar e posibil ca schimbarea să pornească chiar de la ei. De ce crezi că tinerii din America, Anglia, Franţa, fac demonstraţii anticapitalism? De bine ce o duc, nu? Acolo stăpânii îi numeri pe degete şi restul sunt „cozi de topor” pe post de arendaşi şi „roboţeii” care muncesc, se uită la telenovele, îşi schimbă sexul din 10 în 10 ani şi până la pensionare mor intoxicaţi cu E-uri. O societate de tâmpiţi, în care peste 50% din locuitori sunt dosnici. Şi occidentul, cu asemenea oameni cu „procesorul” întârziat, mai speră să-l bată pe Putin. Mă îndoiesc că vor reuşi. Într-un război elementul OM face mai mult decât dotarea militară, oricât de modernă ar fi.

  https://www.youtube.com/watch?v=5_yzzXgoYvM

  Dacă eşti un amărât de postac, şi mă instigi să şti că nu ai ştiut în ce barcă să te plasezi. Occidentul reprezintă partea negativă din ecuaţia următorului război, pe care îl vor pierde. Şi întreaga lume va suferi transformări majore, iar capitalismul va dispărea pentru că:
  – Dumnezeu a făcut lumea pentru toţi şi nu a dat acte de proprietate nimănui;
  – Într-o societate înţeleaptă nu trebuie împărţită lumea în stăpâni şi slugi, ci toţi trebuie să muncească pentru binele comun;
  – Civilizaţia trebuie să respecte mediul, să ajute Creaţia, nu să o distrugă iremediabil prin acţiunile sale nesăbuite, chiar dacă va trebui să-şi consume o parte din energie pentru asta:
  – O societate înţeleaptă trebuie să-l respecte pe Dumnezeu şi legile morale.

  Şi toate astea sunt chestiuni de viaţă şi de moarte, altfel vom dispărea de pe Pământ.

  Cât priveşte România, sper să aibă dreptate toţi profeţii care spun că vom scăpa neafectaţi, dar vom trece printr-o mare revoluţie, cât un război civil, pe care o aştept cu nerăbdare. Poate ne întâlnim atunci. Ce zici postacule?

  Dacă nu cumva mă vor încorpora înainte, că am făcut la „desant aerian” şi vor avea nevoie de noi. Şi mie mi-a plăcut arma la care am făcut. A fost o adevărată aventură. Mi se spunea „maioru”. Poate mă căutaţi prin dosare. Mai era un postac care mi-a dat detalii, semn că sunt urmărit. Munciţi şi umpleţi-l de informări despre mine, poate îmi vor prinde bine în România de mâine, care se profilează la orizont şi pentru care sunt gata să-mi dau viaţa. Jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *