Lansăm în curând un film incendiar: TRANSILVANIA – ISTORIE FURATĂ. Vizionează Promo-ul!

Categories Dezvăluiri, documentare și cărțiPosted on

În luna mai a anului 2016 vom lansa un film incendiar prin care căutăm să lămurim istoria Transilvaniei…

Timp de aproape două milenii, ținutul Transilvaniei a fost vânat de marile puteri ale lumii. De o frumusețe rară, încărcat de bogății, acest pământ este și astăzi ținta unor interese străine.

Istoria Transilvaniei este cunoscută lumii în varianta scrisă de învingători. În acest film vom da vălul la o parte, pentru a descoperi adevărul…

După mai mult de un an de cercetări, investigații și filmări, suntem aproape de a vă oferi rezultatele muncii noastre. În luna mai vom face lansarea oficială.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

4 comments

 1. Sper s-a se lumineze faptul deja cunoscut ca dacii vorbeau o limba root,vulgar latina si ca ei Geto-Dacii sunt stramosii limbei pe care o vorbim .
  Si sper de asemenea ca acolo in Transilvania unde este localizata nasterea poporului nostru sa s-e arate respect fata de tara asta si limba pe care o vorbim
  deoarece este clar ca cine nu-si cunoaste istoria nu-si cunoaste prezentu.si e un om fara capatai.

 2. Domnule Roxin, ce ar fi să nu mai folosiţi formulări inspirate din revistele occidentale de proastă calitate, precum “film incendiar” ? Sau mizerii precum “promo-ul” ! Ati auzit de cuvântul “avanpremieră” ? Se spune că atunci când cineva vrea să distrugă un popor, mai întâi îi distruge limba. Sunteţi parte integrantă dintre aceşti distrugători dacă tot folosiţi mizerii antiromâneşti.

 3. Gorune, trezeşte-te!
  Dacă adevărul despre istoria Ardealului este mizerie antiromânească, înseamnă că nu-ţi faci bine treaba de troll. Puteai să te limitezi la confuzia pe care ai făcut-o, încurcând cuvântul ,,promovare” cu ,,avanpremieră”. Dar de aici să tragi măreaţa concluzie că Daniel Roxin ,,face parte integrantă dintre” distrugătorii de limbă parcă îi prea mult şi pentru un troll bine plătit şi pentru un personaj rău intenţionat.
  Căci trebuie să fii foarte rău intenţionat ca să pui atâta venin într-o chichiţă în loc să vezi esenţialul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *