Daniel Roxin: ieri am primit Premiul I pentru „Producții de televiziune” din partea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România

Categories Articole, documentare și cărți, Emisiuni TVPosted on

Doru Dinu Glăvan (președinte UZPR), Daniel Roxin, Benone Neagoe (secretar general UZPR)

Tradiționala gală a premiilor UZPR, care s-a desfășurat ieri la sala de spectacole Arcub de pe Lipscani, a premiat, după cum ne spun organizatorii, „cele mai remarcabile produse jurnalistice ale anului 2015, dintre cele trimise în competiţie”. (UZPR)

Premiile au fost acordate pentru cinci secțiuni: Carte, Presă Online, Presă Scrisă, Radio și Producții de Televiziune. La ultima secțiune și cea mai importantă, am participat cu scurtmetrajul Enigma Coloanei Infinitului, film pentru care am primit Premiul I.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât doi dintre cei mai apropiați colaboratori au fost premiați la rândul lor: Mădălina Diaconu la secțiunea Presa Online și Mihai Grăjdeanu la secțiunea Cărți.

Scurtmetrajul pentru care am primit acest premiu, unul care înseamnă o recunoaștere a muncii pe care o fac, poate fi vizionat mai jos:

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

9 comments

 1. Felicitări, Daniel Roxin!

  Suntem alături de tine şi de cei care te apreciază!

  Felicitări pentru Mădălina Diaconu şi pentru Mihai Grăjdeanu!

  Voi sunteţi o mărturie că Adevărul despre geto-daci îşi va lua locul cuvenit în capul mesei.

 2. PS:
  Despre filmul tau cu coloana infinitului, vezi la pagina lui Yvette Larsson (Facebook) unde si-a publicat/anuntat symbolul viking folosit la twitter(https://www.instagram.com/p/BDVKZ-6BMz_/), si care e de fapt designul columnei infinitului.
  Stim ca gotii sunt getii/geats pronuntati atunci ca “gaut(ar)”, “gotar”..etc. in norvegiana veche, si care e originea cuvântului GOT (https://en.wikipedia.org/wiki/Geats), si ca dacii sunt vichingii scandinavi, geatsii si wulfings-ii (razboinicii lupoaicei; “wolf clan”, vezi https://en.wikipedia.org/wiki/Wulfing), care apartin de ostrogoti a cãror teritoriu e mentionat de vechii istorici ca fiind teritoriu dintre marea neagra si oceanul baltic (marea baltica) cum specifica si Agrippa acum 2000 de ani (https://en.wikipedia.org/wiki/Dacians#Identity_and_distribution), care e teritoriu (al dacilor deci!) identificat cu teritoril (ostro)gotilor*, deci nu e de mirare ca la ei gasim simboluri dacice stravechi.

  * si asta (deci cã goti = geti) fara ajutorul lui Jordanes (pe care criminalii istoriei il critica pe baza unor discordante minore in traducerea si interpretarea scrierilor lui, misinterpretari facute/creeate de aceeasi criminali istorici, specific cu scopul ca sa il discrediteze pe Jordanes apoi cu ele), ci cu cu simplele documentatii ale istoricilor care au trait MULT inaintea lui Jordanes. Case closed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *