Lansarea filmului “TRACII, Istorie ascunsă” se apropie. Află unde și când îl poți viziona!

Categories documentare și cărțiPosted on

Suntem foarte aproape de lansarea filmului documentar TRACII, Istorie ascunsă, un film ce, cu siguranță, va tulbura “apele” celor deranjați de readucerea în prim plan a istoriei traco-geto-dacilor.

Pentru ceilalți, sperăm să fie o mare bucurie, așa că îi invităm cu drag la lansarea acestui film care va avea loc în data de vineri, 08 noiembrie2013, de la ora 19:00, imediat după conferința de deschidere a Festivalului Adevărul despre daci 2013, ediția I.

Filmul va fi difuzat în studioul Horia Bernea din cadrul  Muzeului Național al Țăranului Român – București, Șoseaua Kiseleff nr. 3, cu acces din strada Monetăriei. INTRAREA LIBERĂ!

Documentarul va fi difuzat și în reluare, în aceeași locație, după următorul program:

1. Sâmbătă, 09 noiembrie, de la ora 15:30

2. Duminică, 10 noimebrie, de la orele: 10:00 (matineu) și 21:00

Vă așteptăm!

Mulțumim conducerii firmei AUTO TOTAL, pentru suportul acordat în realizarea acestui film!
http://www.autototal.ro/

Daniel Roxin

 

3 comments

  1. sunt un mare fan a istorie vechi si sunt mandru de stramosii nostri si felicitari pentru acesti oameni ,sa-le dea dumnezu sanatete si nu va temeti adevarul va iesi la iveala asta iubeste domnu isus hristos

  2. majoritatea rominilor cinstiti asteptam sa iasa adevarul la suprafata,adevarul este un bun , o valoare fabulos de mare, ramine sa vedem cine ne va fura si adevarul natiunii ce va iesi la suprafata,prea multi hoti fratilor, si prea multi dusmani,

  3. dupa suita de conferinte de la FESTIVALUL DACIC aveti in vedere si realizarea unei SCRISORI DESCHISE , DOCUMENT, REZOLUTIE legata de nepasarea autoritatilor?

    multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *