Pariuri Franța vs Danemarca la Campionatul Mondial 2022

Categories Timp liberPosted on

Campionatul Mondial de anul acesta se anunță a fi una dintre cele mai spectaculoase și strânse competiții fotbalistice din toate timpurile. Vor participa nume grele din fotbalul internațional și reprezentantele celor mai puternice selecționate naționale din lume. Cei care preferă să parieze vor sta mult mai aproape de casele de pariuri decât de obicei. Pentru a le simplifica munca, deschiderea unui cont pe o platformă online, așa cum este și Betfair pariuri sportive, este cea mai bună recomandare.

Operatorul s-a pregătit cu multe oferte pentru această ocazie, iar dacă ești fanul uneia dintre echipe, ai la dispoziție deja pagina dedicată – pariuri Franta – Danemarca. Pentru cei interesați sunt disponibile mult mai multe cote decât la meciurile obișnuite. Dacă vrei să joci în cele mai avantajoase condiții, cea mai bună soluție este să deschizi și să activezi un cont.

Echipa națională a Franței

Antrenată de Didier Deschamps și Guy Stéphan, ca antrenor secund și avându-l drept căpitan pe Hugo Lloris, selecționata națională a Franței va fi cu siguranță una dintre cele mai puternice prezențe de la Cupa Mondială din Qatar. Simbolul consacrat al echipei este cocoșul galic.

Prezentă la 15 dintre cele 21 de competiții desfășurate până în prezent, Franța are un palmares remarcabil. A fost de două ori campioană, în 1998 și la ultima ediție, o dată vicecampioană, în 2006 și de două ori în finala mică, în 1958 și 1986, reușind să învingă și să obțină tot de două ori locul 3 în clasamentul general.

Echipa națională Danemarca

Avându-l ca antrenor pe Kasper Hjulmand și căpitan pe Simon Kjær, echipa Danemarcei a participat la 5 dintre cele 21 de campionate, reușind de cele mai multe ori performanțe notabile. La ultima ediție, din Rusia, a ajuns până în optimi, obținând locul 11 în clasamentul general. Cea mai bună poziție din istoria participării a fost locul 8 la Cupa Mondială din 1998, din Franța.

Echipa daneză este o echipă de forță, cu jucători puternici, disciplinați și strategici. Tocmai de aceea, nu este un adversar de neglijat, nici măcar pentru selecționata Franței, ce se arată momentan ca favorită.

Va fi un meci de grupe ce nu este lipsit de emoții. Ambele echipe sunt în formă și motivate să obțină rezultate cât mai bune. Până la începerea campionatului și la sunarea fluierului final al întrecerii programate, sunt multe de studiat și de aflat, pentru a face un pronostic cât mai corect și a pune pariuri cât mai bune.

Pentru a putea paria online pe oricare dintre aceste echipe, este nevoie să fii posesorul unui cont pe o platformă. În cazul în care nu ai un astfel de cont, mai este timp să deschizi unul și să te familiarizezi cu modalitățile de a plasa pariuri sportive pe internet.

Nu pierde însă din vedere că pariurile sportive implică rezultate probabile și riscul de a pierde bani. Ele se adresează doar celor care au peste 18 ani. Pentru siguranță joacă echilibrat, cu un buget ținut sub control. Jocul este legal doar pe platforme licențiate, așa cum este și Betfair.