Posturi de radio locale din Vaslui

Categories Emisiuni RadioPosted on

Radio Plus FM se detaseaza ca fiind cel mai ascultat din lista de posturi de radio locale din Vaslui. Statia locala de radio isi transmite programele ce contin in general muzica din topurile romanesti si internationale de pe frecventa 94.5 FM din orasul Vaslui si 94.5 FM din Husi.

Radio Antena Satelor isi desfasoara programele si in judetul Vaslui, ascultatorii sai fiind cei care iubesc in primul rand muzica populara. De pe frecventa 153 Khz vin catre ascultatori cele mai bune piese din repertoriul popular romanesc, insa si stirile de importanta.

Radio Europa FM isi gaseste loc in preferatele posturi de radio locale din Vaslui, distribuind programele informationale, talk show-urile pe diverse teme si muzica buna. Statia de radio emite de pe frecventa 100 FM in Barlad si 100.3 FM in Vaslui.

Radio Kiss FM emite de pe frecventa 88 FM din Barlad. Radioul de hituri al romanilor le prezinta vasluienilor cele mai bune piese pop din tara si din strainatate.

Radio Iasi detine monopolul in regiunea Moldoovei, nu putea lipsi deci nici din judetul Vaslui. Statia de radio care distribuie stiri locale si regionale, emisiuni cu continut informativ si muzica de toate genurile pentru ascultatori emite in judet de pe frecventa 1053 Khz.

Printre posturile de radio locale din Vaslui se numara si Radio Smile FM. Muzica de toate genurile si stirile locale ajung la ascultatorii de radio din Negresti de pe frecventa 93.2 FM.

Radio Romania Actualitati, statia de radio emblema a romanilor, emite si in judetul Vaslui. De pe frecventa 103.9 FM din Barlad, 101.7 FM din Husi si 106.1 FM din Vaslui isi distribuie stiri din sfert in sfert de ora si emisiuni talk show cu diverse teme.

Radio Romania Cultural ajunge in casele vasluienilor de pe frecventa 102.8 FM si 102.4 FM din Vaslui. Astfel, ascultatorii de emisiuni culturale si educative, opera, opereta, teatru radiofonic si altele, ajung sa isi asculte preferatii la radio.

Radio Trinitas ajunge si in judetul Vaslui. Statia de radio cu continut crestin ortodox emite in Barlad de pe frecventa 93.7 FM si in Vaslui de pe frecventa 106.7 FM.

Radio Unison emite in Barlad de pe frecventa 103.3 FM si de pe frecventa 107.2 FM din Vaslui si isi distribuie programele catre toti ascultatorii.

Printre posturile de radio locale din Vaslui se afla si Radio Vipp. Statia de radio locala emite in Barlad de pe frecventa 104.9 FM.

Radio Vox T isi distribuie programele pe calea undelor radio de pe frecventa 94.5 FM din Husi si pe frecventa 88.5 FM din Vaslui.