Asculta radio online – Kiss FM

Categories Emisiuni RadioPosted on

Cei care asculta radio online Kiss FM se bucura in fiecare zi de muzica buna, de actualitate, precum celelalte posturi de radio ce se axeaza pe muzica dance si pop. Acest radio are acoperire nationala si se bucura de o popularitate imensa la nivel national. Parte din popularitatea sa poate veni si de la frumoasele concursuri si concerte pe care Kiss FM le prezideaza mai mereu. In cadrul emisiunilor de la radio vin cu placere cei mai populari artisti romani ai momentului care intra in legatura directa cu ascultatorii lor si care isi intretin fanii.

Cine asculta radio online Kiss FM se bucura si de sansa de a castiga multe premii, pentru ca in cadrul postului de radio exista multe concursuri menite a atrage ascultatorii. Nu e de mirare ca numarul fanilor creste pe zi ce trece pentru ca DJ-ii si VJ-ii aflati in spatele butoanelor si microfoanelor din studio stiu sa isi faca treaba bine. Kiss FM a debutat pe piata de nisa comerciala in 5 noiembrie 2003. Ceea ce putini stiu insa, este ca inainte sa devina radioul „kissaciosilor”, aceeasi frecventa si studio servea drept casa pentru reteaua Radio Contact ce s-a aflat pe piata de radio din 1990.

Cine asculta online radio Kiss FM stie si ca, pe langa emisiile din Bucuresti se mai gasesc si statiile de radio locale in numar de 40 la ora actuala. Pe langa acestea, o statie Kiss FM se gaseste si in Chisinau in Republica Moldova si se transmite in intreaga tara pe fecventa de 100.9 FM, incorporand atat programe din Romania cat si programe locale.

Sloganul Kiss FM este „Kiss FM- Asculti doar hituri!”, acesta reflectand muzica ce se asculta pe frecventele specifice. Topurile de la Kiss incorporeaza cea mai populara muzica dance, pop, hip-hop si altele, insa mai presareaza pe ici pe colo si niste ironie, sarcasm si glume. Bineinteles, locotenentii integului post de radio sint Mihai Gainusa si Dezbracatu’, lor alaturandu-li-se unii din cei mai buni DJ si Vj de la noi: Oana Radu, Andreea Berghea, Dan Fintescu, OliX, Alice de la Kiss, Dj Almud, Carmen Badan si Dan Marcu.

Poti foarte usor asculta radio online Kiss FM din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil, iar pentru cei care stau toata ziua in masina sau prefera radioul, iata cateva frecvente radio pe care le puteti incerca: Bucuresti 96.1 FM, Iasi 91.9 FM si Timisoara 99 FM. Kiss FM se prinde si in Constanta pe frecventa 91.1 FM, in Oradea 99.1 FM, in Craiova pe frecventa 98 FM si in Brasov pe frecventa de 101.5 FM.

Daca sunteti din Cluj, schimbati frecventa pe 89.8 FM pentru Kiss FM, iar daca sunteti din Ramnicu Valcea incercati 99.2 FM. Cei din Galati au rezervata frecventa 92.8 FM, cei din Arad asculta Kiss Fm pe frecventa 97 FM, iar cei din Suceava pot incerca sa ii asculte pe kissaciosi pe frecventa 102.2 FM. Nu in ultimul rand, in Sibiu, frecventa la care se asculta Kiss este de 91.8 FM.

Se asculta radio online Kiss FM de pe link-ul http://www.kissfm.ro/live/ , iar site-ul oficial al radioului, unde puteti verifica ultimele stiri aparute pe plan muzical, este www.kissfm.ro .