“Poveștile magice ale dacilor” – o carte pentru cei mici… dar și pentru cei mari

Categories documentare și cărțiPosted on

În vremurile de demult, Dacia era un ținut plin de mister și de frumusețe, un loc unde eroi și ființe cu puteri magice se întâlneau pentru a porni împreună în aventuri minunate.

Din acele timpuri de legendă, în care oamenii se credeau nemuritori, au ajuns până la noi poveștile unor întâmplări uimitoare.

Aceasta este cartea lor: Poveștile magice ale dacilor – o carte pe care am scris-o atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari; o carte ilustrată fermecător de Cătălina Boeru.
Cuprins:
1. Legenda Marelui Lup Alb
2. Diegis și Noaptea de Sânziene
3. Comoara lui Decebal
Caracateristici: ediție de colecție – format A4, 64 de pagini integral color, copertă cartonată, inscripționată cu folio auriu.
Cartea poate fi comandată aici: http://dacia-art.ro/products-page/carti/povestile-magice-ale-dacilor/

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

7 comments

 1. Bine ar fi daca s-ar scrie despre STEAGUL DAC, ARMELE DACILOR, recent am terminat o carte despre armata romana si acolo toate armele si steagurile dacice sunt atribuite sarmatilor!

  titlul cartii – Totul despre armata romana

  autor – Adrian Goldsworthy

 2. Buna ziua si ma scuzati dar nu stiu prea multe despre publicatiile dumneavoastra, dar daca tot va chinuiti sa faceti documentare si sa scoateti carti de ce nu realizati dumneavoastra o carte care sa cuprinda istoria romanilor de la A-Z sau macar istoria dacilor asa cum ar trebui sa fie nu asa cum sunt descrise faptele in manualele de istorie. (O carte care sigur ar bucura pe multi)Va multumesc!

 3. Aceasta carte ar trebui sa nu lipseasca de pe Google Play si Apple Store.Vazand personajele bine realizate de pe coperta acestei carti, m-am gandit ca ar prinde bine in randul copiilor dar si a adultilor, o serie de filme de animatie.De asemenea, ar fi binevenite niste kituri add-on cu referire la civilizatia dacilor pentru jocuri de strategie.Un forum si o rubrica in forum in care sa stimulati voluntariatul ar fi utile.Cu ajutorul unui programator(de ce nu voluntar) cred ca se pot implini aceste potentiale obiective.
  Sunt convins ca ai o agenda foarte incarcata si de aceea imi cer scuze pentru aceste propuneri;incerc si eu sa fiu util.
  Sper sa nu te deranjeze intrebarea:Esti ortodox? (Am citit pe internet niste comentarii rautacioase pe care nu le cred cum ca ai fi ateu sau yoghin sau mason)Doresc sa stiu cum te pot pomeni in rugaciunile mele. Cu respect!

 4. Am cumparat aceasta carte,precum si altele, si asteptam cu nerabdare continuarea la ele cu cat mai numeroase volume despre istoria,viata,credinta,si miturile stramosiilor nostrii de drept DACII

 5. Mult respect celor ce studiază arhiologia şi istoria , ca să ştim o parte de adevăr şi să traducem legendele , mă fascinează cum trăiau oameni pe timpuri cum faceau , ce gîndeau , e ca o călătorie in timp ! Salutări acestor scriitori şi mult succes !! BRAVO !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *