Români uitați în România. Dezvăluiri incredibile despre ceea ce se întâmplă în așa numitul “Ținut Secuiesc”

Categories DezvăluiriPosted on

În așa numitul ținut secuiesc se duce, în anumite zone, un proces agresiv de desnaționalizare a românilor, cu girul Ungariei și cu tăcerea vinovată, ticăloasă și trădătoare a autorităților românești. Românii se retrag din zonele majoritar secuiești pentru că nu își pot găsi un loc de muncă, condiția fiind aceea a cunoașterii limbii maghiare!

Scopul este îndepărtarea românilor din această zonă și crearea unui culoar majoritar unguresc către granița cu Ungaria. Ungurii visează la Ungaria Mare, o construcție artificială realizată prin luarea cu japca a teritoriilor altor state.

Urmăriți un documentar zguduitor despre drama românilor din județele Harghita, Covasna și Mureș, români abandonați de reprezentanții statului român.

Daniel Roxin

6 comments

  1. Cine vrea să ajute cu ceva cauza românească de acolo, o poate face printr-un abonament la săptămânalul „Condeiul ardelean“ care apare în Sf. Gheorghe – Covasna, probabil singura publicaţie tipărită din Harcov.
    http://www.condeiulardelean.ro/
    Situaţia dacoromânilor de acolo este într-adevăr tragică şi umilitoare.

  2. STRIGATOR LA CER,OARE DUMNEZEU NU NE MAI AUDE?NU MAI AUDE STRIGATUL DE DURERE A ACESTUI POPOR ROMAN? OARE MARTIRII ACESTUI NEAM AU SFINTIT PAMANTUL ROMANIEI CU SANGELE LOR CA NOI COPIII LOR SA FIM UMILITI SI BATJOCORITI LA NOI IN TARA CA PE TIMPUL MONGOLILOR LUI ARPAD SI AL LUI ATILA? SPER SI MA ROG BUNULUI DUMNEZEU SA NE AUDA SI SA VADA NEDREPTATEA CARE SE FACE SCUMP POPORULUI MEU,PENTRU CA IN NOI NU AM INCREDERE,NOI NU EXISTAM,NOI SUNTEM DEZBINATI,NOI SUNTEM PREA SARACI,NOI AM INCETAT SA MAI FIM UN POPOR.O NATIUNE,SA FIM FRATI.NOI SUNTEM PREOCUPATI SA NE ASUPRIM UNII PE ALTII,NE UITAM LIMBA,NE UITAM TRADITIILE,NE VINDEM TARA,AM UITAT DE DUMNEZEU DE CREDINTA NOASTRA,BISERICILE SUNT GOALE. FRATIILOR VA IMPLOR TREZITIVA,PENTRU A REZISTA ESTE NEVOIE DE FIECARE DINTRE VOI,SA NU INCETATI SA FITI ROMANI ORIUNDE ATI FI.DUMNEZEU SA OCROTESCA SI SA ELIBEREZE ROMANIA SI POPORUL ROMAN.

  3. Haideti sa ne strangem si sa mergem oeste ei!!! Legile nu se aplica, Cai pasnice nu exista.. legea celui mai puternic a inviat..cel mai bun exemplul ni.l da Rusia care face ce vrea si marile puteri nu actioneaza, iar cele mici se gudura pe langa ea..Deci trebuie sa ne facem singuri dreptate !

  4. Daniel Roxin, presupun ca sunteti la curent cu faptul ca, va citez: „asa-zisul” Tinut Secuiesc, ca unitate administrativ teritoriala sub aceasta denumire, exista cu mult inainte ca vreun voievodat valah sa apara pe vreo harta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *