Situația donațiilor pentru asociația Geto-Dacii, astăzi:

Categories ArticolePosted on

TweetPentru că dorim ca activitatea noastră în cadrul Asociației Geto-Dacii să fie transparentă, vă vom informa periodic atât despre situația donațiilor pe care ni le oferiți voi, prietenii noștri, cât și despre faza în care se găsesc proiectele asociației.

Astăzi, la două săptămâni de la prezentarea pe internet a asociației și a proiectelor noastre, s-au adunat următoarele sume de bani, din donații:

– 2.150 Lei
– 500 Dolari
– 330 Euro

Au făcut donații un număr de 11 persoane cărora le suntem recunoscători.

Este un început timid, ținând cont de numărul mare de vizitatori ai siteului asociației www.geto-dacii.ro și de miile de likeuri și shareuri date pe Facebook, dar este un început. Fără susținerea voastră nu o să putem face prea multe. Vom face însă tot ceea ce este omenește posibil pentru a duce la capăt cât mai multe dintre proiectele pe care le avem.

Să aveți zile luminoase!

Daniel Roxin

P.S. Proiectele Asociației Geto-Dacii pot fi studiate aici: www.geto-dacii.ro

8 comments

 1. Pentru ca imi pasa ….Bucurestiul ar trebui dat de exemplu … Daca noi de aici nu vom reusi sa ne organizam ce pretentie am avea de la restul ? In primul rand trebuie aflat cati membri ,,devotati ,, avem in teritoriu…Sa ne intalnim ,si sa pregatim impreuna un plan ,de ,,lupta ,,…Asta cat mai urgent….Am multe idei …dar cui sa ma adresez ?

 2. E un inceput nu timid , ci foarte timid . Totusi , sa nu disperam si sa fim intelegatori fata de atitudinea de fata mare a geto – dacilor nostrii .

 3. Buna seara.
  Asteptati-ma, va rog, ca vreau sa vin si eu!
  Saptamana asta am fost racita, dar acum ma simt mai bine si saptamana viitoare voi cauta o zi in care sa vin si eu, direct la sediu!
  Un sfarsit de saptamana superb tuturor Dacilor!
  I.M.

 4. Problema celor mai multi este probabil ca le este rusine sa participe cu sume mai mici si atunci prefera sa nu participe deloc. Este o mare greseala, deoarece daca din miile de oameni care intra zilnic pe site, dau like pe facebook, sint interesati de subiecte, sint bucurosi sa descopere o astfel de initiativa si vor sa o sprijine, fiecare ar participa macar cu 10 lei intr-o luna, s-ar strange sume suficiente pentru derularea mai multor proiecte (5.000 de oameni x 10 lei/luna = 50.000 lei = aproximativ 11.000 euro). Sintem multi si impreuna putem fi puternici. E foarte clar ca fara bani nu se poate face nimic, decat visa in fata calculatorului. E foarte clar ca 11 oameni din miile care profita de aceste site-uri si informatii este mult prea putin. Dar sa nu deznadajduim! Sa dam toti cat putem, oricat de putin, si sa dam sfara-n tara sa cautam sponsori! Sa ne inscriem in asociatie! Incetul cu incetul va incepe sa se invarta roata.

 5. foarte adevarat ce spuneti ma mira si pe mine,faptul ca totii sau foarte multii oamenii erau nerabdatorii sa se infiinteze o asociatie,si totii scriu multe foarte multe comentarii,e usor dar problema este daca tot la fel de multi se solidarizeaza pentru aceasta cauza si alte cauze sa luptam intradevar pentru Romania,caci stiti proverbul “Dupa lupta multi viteji se arata”!!! asa si la noi eu ma gindeam de multe ori daca milioanele de Romanii doneaza si UN LEU “macar” se vor aduna milioane de leii nu numai sa avem gura mare si sa scriem caci este precum se spune fapte nu vorbe si atunci vom vedea ca deaceea merge (?)cum merge in Romania de azi asa pentru ca nu ne mai implicam in nimic sa ne facem dreptate si toate ciurucurile din strainatate isi iau bucata cea grasa din Romania iar noi raminem prosti ca de obicei da-i doamne romanului mintea cea de pe urma.AMIN!!!!

 6. Spiritul dacic se aflã in fiecare dintre noi… in unii mai putin iar in altii mai mult, dar el existã si nu va pieri in veci. Important acum este sã ne unim fortele , pentru inceput donind atit cit poate fiecare, pentru ca in unire stã puterea.Un ajutor cit de mic conteazã enorm. Chiar dacã unii dintre noi sintem plecati pe alte meleaguri de ani buni, nu inseamnã ca ne-am uitat neamul si tara… ba din contrã …
  multumesc Valentin, Daniel si celorlalti , pentru efortul pe care il depuneti de a scoate la ivealã adevarul adevarat. Nu cel fabricat de niste trãdãtori de tarã si neam. Sunt convins cã o sã fie un drum greu si lung , dar noi sintem alãturi de voi si pe zi ce trece vom fi si mai multi.

  cu stimã ,
  A. Matei

 7. cum adica cui sa te adresezi ascociatiei Geto-Dacii,e simplu nu sau D-nului (ROXIN;ROMAN)ma gindesc eu ca simplu cetatean ca de aceea scriem comentarii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *