România și războiul civilizațiilor. Noua Ordine Mondială este aproape!

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Dacă în Evul Mediu românii s-au aflat chiar pe linia frontului războiului purtat de lumea catolică cu cea ortodoxă, iar pe de altă parte pe linia frontului dintre Imperiul Otoman și Europa Creștină, astăzi, alături de vechiul conflict religios fratricid, au apărut elemente noi care nu pot decât să îngrijoreze.

Imperiul Otoman a dispărut, dar islamizarea Europei este mai actuală și mai agresivă ca oricând.

Orice ar spune cei spălați pe creier, în spatele dramei refugiaților se ascunde un proces organizat de colonizare arabă a Europei, menit să ducă, în timp, la condițiile propice creării acelei Noi Ordini Mondiale dorită de „elitele oculte” ale planetei, cele care visează un Stat Global pe care să îl conducă cu o mână de fier. Pentru a ajunge acolo au însă nevoie de distrugerea statelor națiune, de amestecarea raselor, de destabilizare și insecuritate pentru ca oamenii să accepte, ce pe o soluție salvatoare, Guvernul Global, legile Big Brother, Noua Orânduire pe care acești nemernici o visează…

Vor reuși să își ducă planul la îndeplinire? Ce poate face România în acest context geopolitic? Știm care sunt agenții anti-români din interior? În acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare vom discuta deschis și fără menajamente despre aceste lucruri!

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiune Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 22:00 și în reluare duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

4 comments

 1. Nu au cum sa ajunga,pentru ca vor avea de infruntat haosul,foamete,scaderea civilizatiei care merge mana in mana cu sustinerea lor pe tronuri,se vor lovi de o mixtura(arabo-africana) de care acum incearca sa se foloseasca dar care negresit mai tarziu se va intoarce ca un bumerang chiar impotriva lor.

  Odata cu aducerea unor noi populatii si incercarea de inlaturare a crestinismului in Europa va duce la scaderea civilizatiei…ori ce mai poti face intr-o asemenea situtie,cand noua ordine mondiala ar trebui sa insemne o ingradire pana si a dreptului de a rasufla aer prin legi date de ei…cine sa-i asculte atunci?violatorii de culoare si teroristii arabi?
  Este si va fi o prostie,un
  fel de vis al omului comunist.

  Nu cred ca se va ajunge la noua ordine mondiala,abia unesti o familie pentru o scurta perioada de timp,cum sa unesti zeci de popoare si sute de limbi intr-o nebunie legislativa menita sa subjuge omul de rand.
  Cred in schimb,ca in incercarea asta de-a aduce noua ordine mondiala se va ajunge la un fel de razboi al raselor,sau al religiei.

 2. Daca veti privi harta lumii veti vedea ca se delimiteaza de la nord la sud trei mari spatii: Americile, Eurafrica si Australasia; ultimele doua sunt unite la nord de spatiul rus. Fiecare din cele trei suporta un hegemon tehnologic care are nevoie de rest ca sursa de materii prime. In cazul Eurafricii polul tehnologic Europa are nevoie de resursele pamintului african, contribuind in schimb la dezvoltarea acestui continent. Dar acest pamint trebuia organizat, acest rol revenind Libiei, statul african care avea know-how-ul si resursele necesare pentru aceasta. Aduceti-va aminte de intilnirile lui Gadhaffi cu Berlusconi si Sarkozi.De incercarea lui Gadhaffi de-a suda Organizatia Statelor Africane, de-a creea o moneda africana. Dar acest plan era un pericol major pentru grupul globalist asa ca a reactionat, urmarea fiind ce a spus H.Clinton: am venit, am vazut, am invins.Rusilor care nici lor nu le convine o Europa independenta energetic l-au lasat si ei pe Gadhaffi sa cada. Jocul dublu a lui Sarkozi este explicabil, tinind cont de arivismul acestuia si fricii ca va fi inlocuit de Juppe. Si ceea ce trebuia sa fie un proiect menit de a-i convinge pe africani sa ramina in Africa, s-a transformat intr-o gaura neagra ce ameninta astazi Europa.
  Cit despre colonizarea islamica a Europei, acolo unde au ajuns socialistii la putere, au aparut moscheile si imigrantii ( Alexandre del Val- L`islamisme a l`assuat de democracies).
  N-o mai judecati gresit pe madam Merkel. Conform Cartei ONU (art 57,106) Germania este inca tara adversara a Natiunilor Unite, putind fi ocupata fara declaratie de razboi de memrii Consiliului de Securitate. Asa ca imaginati-va urmatorul scenariu: Masele de migranti ajunse la frontiera sunt oprite de politia de frontiera germana. Militanti ISIS declanseaza focul impotriva politiei germane, acestia sunt obligati sa riposteze, mediile globaliste preiau imaginile care bombardeaza mintile, madam Merkel ii pictata cu mustata, nemtii sunt nazisti samd. Lobby-ul globalist din Congresul SUA preia mesajul media, SUA ca pazitor al libertatii etc este obligata sa intervina, SUA ramine natiunea indispensabila pe glob in apararea democratiei impotriva capcaunilor nemti care iata nici dupa 70 de ani nu s-au umanizat, trebuiesc ocupati samd.. Iar a posteriori madam Clinton, noul Presedinte ar fi declarat: am venit…
  In rest foarte buna emisiunea, felicitari

 3. Informatii inedite in aceasta emisiune, recomand cartea scriitorului basarabean Savatie Bastovoi ” Diavolul este politic corect “. O sa vă inspire !

 4. Otomanii au islamizat doar Albania si Bosnia. Nu Tarile Române, nu Bulgaria,nu Grecia,nu Serbia,nu Ungaria (ultimele fiind chiar pasalâcuri). Mai rau s-au purtat cu coreligionarii lor arabi – de unde si succesul lui Lawrence of Araby.
  Bineînteles,situatia de acum e Alta.
  Cum scriu unii,caderea marxismului si supunerea tuturor,inclusiv a proletarilor care sunt si ei consumatori,liberalismului,i-a dus pe teoreticienii stângii clasice la somaj tehnic. Noii imigranti sunt tocmai buni pentru a lua locul proletariatului oropsit.
  Iar o noua stânga,care sa nu aiba ca adversar capitalismul burghez ci capitalismul financiar-bancar,inca nu se poate dezvolta. Pâna si François Hollande,care a câstigat alegerile spunând ca marele lui adversar e finanta,acum manânca din palma bancilor,dându-le în schimb o protectie fata de care imunitatea parlamentara e ca o umbrela din hârtie igienica in timpul musonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *