Sacerdoții daci și spiritualitatea lor (video)

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Forța strămoșilor noștri, dacii, a stat în credința lor în nemurire. Acest lucru i-a făcut să fie neînfricați. Cu o cultură unică și o spiritualitate învăluită încă în mister, dacii au lăsat o amprentă mult mai puternică asupra istoriei noastre decât își imaginează cei mai mulți.

Învățătura marilor preoți ai dacilor, purtată mai aproape de vremurile noastre de Solomonari, vorbește despre o profundă înțelegere a tainelor naturii, a vieții și a morții. Să fi pierit astăzi această cale spirituală? Unii îndrăznesc să spună că nu!…

Pentru a afla mai multe despre sacerdoții daci și spiritualitaea lor, despre poporul privit cu respect de un Pitagora, un Strabon, un Platon sau un Iordanes, vă invit în această seară, de la ora 22:00 (și  în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00) să urmăriți episodul de astăzi al emisiunii Adevăruri tulbărătoare, de pe Nașul Tv.

Nașul Tv poate fi urmărit pe toate rețelele de cablu (în varianta digital) și pe internet, aici:
http://live.nasul.tv/

Daniel Roxin

                                                                                                          www.geto-dacii.ro

4 comments

  1. Exista fapte de taina care desi par de necrezut sunt cat se poate de reale. Valva lupilor, solomonarii si altele, dintr-o alta categorie, in legatura cu ortodoxia. Sunt destule cele care scapa intelegerii noastre, dar toate se vor intampla la vremea lor care e si vremea noastra.

  2. Buna seara!Dorim atat familia mea cat si eu sa va multumim pentru ceea ce faceti prin emisiunile si filmele documentare pe care le realizati(si speram pe cale le veti produce in continuare!!….inseamna foarte mult pentru noi!!)spre a restabili adevarul istoric!D-le.Roxin,va mai aparea documentarul “Arhivele Regale ale Dacilor”??Daca da atunci cand va aparea aceasta productie?Va dorim mult succes in tot ceea ce veti intreprinde in viitor!!Multumesc anticipat pentru raspunsul pe care sper ca il voi optine!

  3. in completarea comentariului Doinei.Cand am plecat din tara am simtit chemarea strabunilor.Cel mai important lucru este sa nu uitam ca stramosii nostri sunt dacii si nu romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *