Sarmizegetusa a fost cetate EVREIASCĂ (greco-ebraică)!!! – ne spune BEN AHARON COHEN

Categories DezvăluiriPosted on

Multe mi-a fost dat să aud la viața mea dar ceea ce veți citi mai jos întrece orice altceva. Potrivit lui Obedeya Dorin David Aurel Ben Aharon Cohen („israelian și grec nativ – din naștere – și rezident român” – după cum se descrie pe propriul blog): 1. Hiperboreenii erau de fapt evrei; 2. Între 101 și 105 nu dacii au luptat cu romanii, ci triburile evreo-grecești de la Dunăre; 3. Sarmizegetusa era o cetate greco-ebraică…

Citiți și vă minunați:

“Pe teritoriul Daciei antice primii evrei au ajuns aici in vremea regelui Solomon, la Drobeta. In timpul campaniilor militare contra dacilor foarte multi iudei au venit in Dacia ca aliati sau refugiati din calea regelui Darius. In timpul regelui Decebal evreii aveau colonii la Dunare si traiau amestecati cu grecii si cu arameii si se numeau HYPERBOREOS […] si au fost primul trib dacic nu yazig sau traco-dalmat, dacic prin adoptie care a intrat in lupta cu trupele lui Traian Nerva. Din anul 100-101 era noastra pana in 105 trupele hiperboreenilor evrei-greci naturalizati la Dunare au aparat Dacia singuri, fara implicarea directa a trupelor dacice. Cetatile greco-ebraice de pe Dunare se numeau Svarim (Severin), Torah (Tereea), Dibreta (Drobeta), Yahwiata (Yahovita), si chiar Sarmisegetuza.”

La prima vedere, aceste afirmații par doar rezultatul unei minți înferbântate. Dacă însă luăm în calcul cartea România Iudaică a scriitorului Teșu Solomovici, un autor cu mare vizibilitate în România, carte în care se dorește a se da credit teoriei potrivit căreia o mare parte dintre soldații romani veniți în Dacia erau evrei și că, în consecință, evreii sunt parte din etnogeneza poporului român, lucrurile tind să capete o altă anvergură…

Pentru că pornind de la aceste teorii, cine știe, mâine-poimâine o să se dorească să schimbăm numele României în Israel…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

16 comments

 1. Chiar că nu mai e mult. La așa popor, care și-a dat pământul pe gratis străinilor, este de așteptat ca și numele țării să se schimbe după cum vor alții. Oricum, trebuie să recunosc că evreii au vise frumoase. Poate așa se explică și bunăstarea lor…..

 2. A se citi cartea lui Radu Theodoru, „România ca o pradă”, unde veți găsi că iudeomasoneria își urmează de secole, consecvent, planurile de mistificare a istoriei Europei spre a dobîndi credibilitate… științifică pentru fărădelegile monstruoase comise și în ținuturile românești mai ales către sfîrșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea!

 3. da curios , acum sunt si hiperboreeni, astia sunt o minune de natiune au ce vrea muschiul lor. Oare cind nu se v-a mai auzi de numele lor?

 4. Solomon al lor era atât de înțâlept încât le-a dat un șhut ăn cur să ajungă până pe Marte! Da Da, numai uitați-vă cu atenție, că ș-acolo sunt 19 temple și 101 cetăți iudaice, ha ha ha ha ha ha

 5. In sfarsit, incepeti sa intelegeti, lucrurile incep sa se lege iar adevarul sa iasa la lumina. Daca incerca cineva sa vorbeasca despre intentiile evreilor in aceasta tara in urma cu cativa ani, era privit cel putin ca un lunatic daca nu un adept al teoriei conspiratiei, acum e limpede sper…

 6. Cu alte cuvinte, s-au batut evreii cu evreii inre 101 si 105 AD – dacii si romanii stateau pe margine si spargeau seminte. Deci, ajutati copiii greci.

 7. Sunt sigur că dacă nu ești de acord cu conturile lui/ lor confecționate de istorie… imediat v-ai fi numit un negator al Holocaustului, care vrea să omoare 6 milioane de evrei, și desigur, un anti semit, poate și un rasist ? Poporu or tribull acesta sunt foarte foarte buni la înșelăciune, și par să fie implicați în tote aspectele ale vieții noastre, și de aceea ar trebui să nu fie niciodată subestimați, ca or ce adversar adevărat. Dezorientare și controlul gândirii vine în mod constant de la acest grup. Ei sîn chiar lingviști geniali, care totdeauna încearcă sa fie in control de narativ.

  [ George Orwell:
  “Cine controlează trecutul controlează viitorul. Cine controlează prezentul controlează trecutul.”

  “Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past.” ]

  Recent am dat peste un citat de Eminescu in cartea Pentru Legionari ( primadată citind-o în limba engleză, în care nu face dreptate, trebuie să fie citită în limba română)

  “Cine-a îndrăgit străinii, Mânca-i-ar inima câinii, Mânca-i-ar casa pustia
  Şi neamul nemernicia…”

 8. Mai bate omul cımpii, mai da cu batul prin balta dar nici chiar aşa . E de-a dreptul jenant , penibil , hilar, absurd. Chiar ın asemenea hal au ajuns unii.

  Probabil ın curınd vom auzi ca majoritatea cetatilor din lume au fost construite de canguri şi gorile de munte. Care pe vremuri ar fi ajuns şi ei prin Dacia . Sau de tribul african bongo zongo care calatorea din loc ın loc pe zeci de mii de vulturi cu anvergura aripilor de 9 metri .

  Şi desigur ca faimosul murus dacicus era de fapt ”murus kangaroo”. İstoricii romani şi greci nu prea ştiau ei diferenta dintre stravechii daci şi canguri.
  Ce sa-i faci. Asta-i viata. Cu cangurii aştia e greu.

 9. DE AICI INTELEGI DE CE AU AVUT EVREII TOT TIMPUL ISTORIEI DE INCASAT SCATOALCE DE LE BABILON, EGIPT, ROMANI, SPANIOLI, GERMANI PT, CA SUNT ANTINATURA!

 10. Adica getii au fost hiperboreii despre care se scrisese ca vor merge impotriva getilor intro scrisoare catre asediatorul ,.(Sudului Ghetic)findca ei credeau in zamolxe si de acolo povestea Zamolxiana Dacica ..au venit cu transfer dupa greci care venisera din Iran si este adevarat ca majoritatea evreilor adica zece semintii nu sau mai intors din robie

 11. Israelienii (cei slabi) si-au dorit Romania inca din 1960 cand au cerut pamant americanilor …dupa ce si-au plantat ouale cu peste 150 de ani inainte in America; insa nu puteau sa ceara Romania in loc de Palestina nefiind sub autoritate americana ci rusa.

 12. idiotul asta,care traieste pe teritoriul romaniei,trebuie declarat imediat ”persona non grata” si trimis acolo unde nici el nu stie de unde vine,pentru afirmatii care rastoarna istoria..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *