Producatorii “Heroes” raspund intrebarilor fanilor

Categories Emisiuni TVPosted on

Astazi avem parte de o multime de “bunatati” “Heroes”, venite din partea publicatiei “TV Guide”. Numarul de joi al revistei a aparut cu patru coperte diferite, realizate de mari artisti intr-ale benzilor desenate. Puse una langa alta, copertile formeaza o imagine unitara, fiecare din ele ilustrand in forma grafica o intrebare care isi va gasi raspunsul in episoadele “Heroes” difuzate de NBC in luna noiembrie.

Toate cele patru coperte, alaturi de un clip cu cel care a realizat desenele lui Isaac Mendez din serial, le puteti vedea ceva mai jos, alaturi de o serie de raspunsuri pe care producatorii si actorii din “Heroes” le-au dat la cateva dintre intrebarile puse anterior de cititorii revistei.Enjoy !

Va avea Mohinder vreodata vreo putere ?

Sunt slabe sanse. “Este Dl. Stiinta iar personajul sau a fost conceput ca singurul din acest vortex care nu are o abilitate speciala, si nu avem planuri sa schimbam acest lucru”, declara producatorul executiv Tim Kring. Sendhil Ramamurthy, actorul care il interpreteaza pe Mohinder nu este deranjat de acest lucru: “In aceasta faza as fi foarte dezamagit daca as descoperi ca am o putere – ar fi un lucru ciudat. Dar nu m-ar deranja sa aflu ca sunt de fapt <> din spatele intregii povesti.”Tim Kring completeaza si spune ca “oricine ar sustine ca practic Mohinder are o putere, prin faptul ca organismul sau produce anticorpii virusului lui Shanti, nu va ajunge prea departe cu aceasta teorie. E un lucru ce tine de stiinta, nu este o abilitate speciala.”

O vom mai vedea pe Hana (Stana Katic) ? Dar pe Claude (Christopher Eccleston) ?

Desi Hana, luptatoarea israeliana pentru libertate a murit in spatiu in benzile desenate “Heroes”, constiinta ei supravietuieste. “O vom vedea din nou, la un moment dat”, promite co-producatorul executiv Jeph Loeb. In privinta lui Claude, omul invizibil, Tim Kring declara: “L-am vrut pe Christopher inapoi in acest sezon pentru ca este o parte integranta din mitologia serialului nostru, nu doar pentru ca a fost mentorul lui Peter, dar si pentru legatura pe care o are cu dl. Bennet. Dar probabil va fi greu sa-l aducem din cauza programului sau incarcat – este foarte solicitat.”“Sa speram ca-l vom aduce pana in sezonul sapte!” glumeste Loeb.

De ce nu l-a avertizat Isaac pe Noah Bennet despre existenta picturii care-i prevesteste moartea ?

Exista mai multe posibile motive: “Isaac era intr-o stare de transa atunci cand isi crea operele. Exista de asemenea si o dilema morala in a-i spune cuiva ca va muri. Daca ai avea abilitatea de a afla circumstantele in care vei muri, ai dori sa stii aceste lucruri ?” spune Kring.Loeb, pe de alta parte, sustine o alta varianta: “Daca privim in trecut si ne oprim la ultima zi din viata lui Isaac, exista indicii care arata ca a pictat foarte mult in acea zi. Acesta este un lucru de care ne putem folosi in viitor. Ar putea exista si alte picturi ale lui Isaac.”

Care este pana la urma abilitatea lui Niki ?

Loeb: “Am crezut ca am fost destul de expliciti in serial. Abilitatea lui Niki este aceeasi ca si cea a personalitatii sale duble, Jessica: puterea incredibil de mare. Sunt una si aceeasi persoana. Niki si-a descoperit abilitatea speciala prin intermediul personalitatii sale duble, dar a avut aceasta abilitate dintotdeauna.”

Nu e cam ciudat ca doi barbati heterosexuali, Mohinder si Matt, sa se ocupe de micuta Molly ? E un lucru legal ?

“In realitate, nimeni nu a discutat despre adoptie sau custodie. Sansa de a realiza versiunea noastra a filmului <> a fost mult prea tentanta ca sa ne mai preocupe detaliile”, spune Loeb.O intrebare asemanatoare se poate pune si in cazul custodiei lui Claire. Actorul Jack Coleman (HRG, alias Mr. Bennet) declara ca “nu exista nimic oficial in cazul adoptiei lui Claire de catre Noah Bennet. Kaito [George Takei] pur si simplu mi-a dat-o cand eram pe acoperisul unei cladirii. In Heroes nu prea suntem preocupati de formalitatile legale. Ne luam o anumita libertate de tratare a realitatii.”De ce sunt atat de multe personaje noi in acest sezon ?

“Heroes se aseamana cu un rechin – trebuie sa fie in permanenta miscare. Daca lumea aceasta devine prea statica – daca va fi vorba in continuare doar despre personajele cu care ne-am obisnuit – atunci vom pierde acel sentiment de mirare, de uimire, al fenomenului care are loc in multe locuri.”Loeb aminteste ca multe din personajele favorite din sezonul trecut – Peter, Claire, Niki, Micah, Matt, Sylar – au avut parte in aceste sezon de un nou inceput “si a fost nevoie de noi locatii si de noi personaje cu care sa interactioneze. Iar telespectatorii se vor distra urmarind noile puteri. Persoanele care sunt deranjate de multimea personajelor noi ar trebui sa aiba rabdare” pentru ca “nu am ajuns inca la episodul din 3 decembrie, cand va avea loc marea curatenie !”