Semnificatia celor mai comune vise

Categories Timp liberPosted on

Ai avut un vis recent pe care vrei sa il interpretezi? Ai un vis care se repeta de multe ori si te intereseaza sa ii cunosti sensul? Esti curios sa stii ce inseamna acele lucruri ciudate sau infricosatoare la care visezi din cand in cand?

Intelesul viselor

Visele sunt o nevoie fiziologica, pe care creierul nostru o are pentru a elimina tensiunea si odihna. Grijile sau problemele noastre influenteaza in mod direct starea noastra sufleteasca si, desigur, creierul nostru, care, pentru a elimina aceste tensiuni sau preocupari, le exprima prin vise.

Cu totii avem cel putin 4 vise pe noapte, uneori mai multe. Daca nu ne amintim este pentru ca somnul nostru este foarte profund. Exista probleme sau situatii de care nu suntem constienti si, in schimb, subconstientul nostru este. Prin vise, putem ajunge la astfel de situatii inconstiente.

Interpretarea viselor este foarte interesanta. Pentru a va analiza visul, consultati acest dictionar de vise gratuit, unde veti gasi interpretarea a tot felul de situatii de vis.

Apa

Apa reprezinta un simbol al unei noi vieti, reinnoire si putere. Visarea apei in cantitati mici sau in medii controlate (un lac, o piscina, o cada, un rau care poate fi traversat fara probleme …) implica fertilitate si reinnoire.  Apele intunecate sau agitate sugereaza ca pierzi controlul asupra vietii tale sau ca esti confuz.

Albine

Productivitate, viata sociala. Fericire in viata ta. Succes in dragoste. Castiguri bune.

Imbratisare

A visa ca iti imbratisezi partenerul poate insemna ca in curand vor aparea neintelegeri, lupte si dezacorduri derivate dintr-o posibila infidelitate. Daca visezi ca imbratisezi un strain , inseamna ca vei avea in curand un musafir nedorit. A visa la imbratisarea membrilor familiei poate insemna ca sufera de boli sau tristete.

Adulter

Daca visezi la propria ta infidelitate , aceasta indica existenta dorintelor sexuale subconstiente si reprimate. Poate ca ar trebui sa te exprimi mai mult si sa te bucuri de fanteziile tale in relatia cu partenerul tau. Daca visezi o infidelitate din partea partenerului tau , aceasta poate insemna ca ai o stima de sine scazuta in acest moment sau dificultati si indoieli cu privire la relatia ta. Trebuie sa cantariti motivele pentru care va simtiti nesigur si sa fiti mai increzatori.

Cal

Poti castiga o suma semnificativa de bani si te poti bucura de o viata fericita si prospera. Calarind un cal, anunta o aventura de dragoste. Culorile calului determina prezentele, daca este deschis se anunta noroc,  culoarea inchisa este opusul.

Par

Parul simbolizeaza forta, vitalitatea si virilitatea. Daca ne purtam parul in vant inseamna libertate, daca il purtam intr-o coada de cal inseamna supunere. Daca este putin dezordonat anunta durerea, daca il taiem ne pierdem puterea ca Samson.

Caine

Visarea unui catelus care inca se hraneste cu mama lui inseamna ca toate dorintele tale vor fi indeplinite. Daca catelusul este bolnav, este pentru ca vei primi vesti care nu iti vor placea si vei fi foarte dezamagit.

Cadavru

Un cadavru in vis reprezinta o parte din tine care a murit. Pe de alta parte, poate insemna ca nu stii sa te exprimi bine. S-a inchis si este timpul sa ne deschidem mai mult pentru altii.

Visand la caderea dintilor

A visa ca-ti cad dintii reprezinta frica ta de a te face de ras in viata reala. Iti lipseste securitatea necesara pentru a indeplini o sarcina specifica si esti ingrijorat ca altii vor rade de tine.

In vis, dintii reprezinta forta – ii folosim pentru a musca, rupe, mesteca … In acest sens, daca in visul tau cad sau se rup, inseamna ca in viata reala simti ca nu ii faci pe ceilalti sa-ti asculte parerea pe un subiect anume sau in general.

Sange

Daca sangele iese din corpul tau este pentru ca ai luptat deja impotriva tuturor problemelor tale. A vedea sange este durere, pericol, senzatie rea etc.