Singur acasa 1 si 2: cele mai grave rani suferite de Banditi

Categories Emisiuni TVPosted on

Kevin ii aude in mod clar si creeaza un plan elaborat de capcana pentru a-i opri, apoi repeta acelasi lucru cand se pierde in New York si descopera ca si banditii  sunt acolo si vor sa fure banii stransi de un magazin de jucarii pentru un spital de copii.

Pedeapsa lui Harry si Marv (pe langa inchisoare) consta in batai, caderi, arsuri, electrocutare si chiar unghii in picioare si este cu adevarat surprinzator ca nu au ajuns la spital sau nu au murit, ca urmare a comportamentului lor. .intalnire cu creativul (si oarecum nebun) Kevin, care i-a provocat si pagube casei pe care parintii lui ar fi trebuit sa le repare.

Care sunt cele mai grave rani pe care le-ati suferit?

Intr-adevar, totul pare dureros, dar exista cateva lucruri care ar duce cu siguranta pe oricine la urgenta.

Loviti in piept cu o ranga

Acest lucru nu a fost tocmai lucrul lui Kevin, dar a fost consecinta uneia dintre capcanele lui. Marv era pe cale sa-l prinda pe Kevin, dar baiatul da peste tarantula fratelui sau , o pune in fata hotului, care apoi o arunca pe pieptul partenerului sau si decide ca cel mai bun mod de a-l ucide este sa folosesti o ranga pentru a-i da o lovitura.

Marv il loveste puternic pe Harry si, potrivit expertilor, asta i-ar fi rupt cu siguranta o coasta si ar putea duce chiar la sangerare interna.

Lovit cu lopata

In acest moment, aproape de sfarsitul filmului Singur acasa , Marv si Harry indurasera deja multe lovituri, caderi si cutii de vopsea pe fata, dar durerea lor nu s-a terminat. Au fost doborati cu o lopata uriasa pentru zapada, ceea ce cu siguranta a inrautatit toate pagubele pe care le suferisera deja.

Torta pe cap si mana arsa

Kevin era cam piroman si printre capcanele lui a decis sa puna o torta pentru a arde capetele hotilor cand au incercat sa deschida usa, lucru pe care Harry a aflat, dupa ce si-a ars mana pe clanta pe care Kevin o incinsese, asta. a lasat semnul M pe palma lui Harry.

Fierul de calcat pe fata

Nu numai Harry primeste lovituri dureroase . Marv a ramas cu silueta unui fier de calcat gravat pe fata dupa ce a tras un cablu despre care credea ca va aprinde lumina din subsol, era de fapt una dintre capcanele lui Kevin si apartinea unui fier de calcat pe care il asezase pe tarm pt. ea sa loveasca.hotii chiar in frunte. Probabil ca Marv a avut o comotie cerebrala dupa asta.

Unelte in cap

In Home Alone 2 , Harry are un incident asemanator calcatului, de data aceasta cu o cutie plina cu unelte cazandu-i chiar in cap, asta pe langa faptul ca el a fost aruncat de perete de o lada de scule dupa ce a cazut pe scari si s-a rupt. usa din spatele lui si a lui Marv.

Aterizare intr-o masina

In timp ce talharii incearca sa jefuiasca magazinul de jucarii al lui Duncan , Kevin reuseste sa le faca o fotografie in mijlocul crimei si arunca o caramida prin fereastra pentru a declansa alarma. Harry si Marv decid sa-l urmeze pentru a recupera dovezile, dar ajung sa stea pe o scandura, ceea ce il trimite pe Harry sa zboare si sa aterizeze pe o masina, distrugand acoperisul si geamurile (care ar fi rupt cu siguranta coloana vertebrala a unei persoane normale).

Cad de pe o franghie care arde

The Wet Bandits au multe caderi in filme, dar aceasta pare atat de dureroasa, incat Kevin le spune chiar „ noapte buna pentru o accidentare la gat ”. In Home Alone 2 , Harry si Marv folosesc o franghie pentru a cobori de pe acoperis si ajunge la Kevin, fara sa stie ca baiatul o stropise cu kerosen si intentiona sa-i dea foc. Franghia ia foc si hotii cad, aterizeaza pe scanduri de lemn care se sparg si apoi pe beton (si urmariti cum cad cutii grele peste ele odata ce sunt la pamant).

Torta pe cap, din nou

Lui Kevin i-a placut atat de mult aceasta capcana incat a folosit-o din nou in continuare, iar de data aceasta nu era zapada in apropiere pentru ca Harry sa stinga focul, asa ca trebuie sa alerge la o baie, sa stea pe maini si sa-si bage capul in incearca sa stingi focul.foc. Problema este ca ceea ce era acolo era kerosen si a ajuns sa provoace o explozie.

Electrocutare

Harry a fost ars, dar Marv a fost electrocutat dupa aceea, in timp ce incerca sa sterga vopsea de pe el. Marv merge la o chiuveta pentru a curata, dar Kevin a modificat-o pentru a crea un curent de inalta tensiune si Marv se electrocuta atingand-o.

Caramizi in cap

Acest lucru nu este la fel de dureros din punct de vedere vizual precum unghia din picior sau la fel de brutal ca electrocutarea, dar a fost o vatamare foarte daunatoare. Acest lucru se intampla cand Kevin incepe sa arunce caramizi din tavan si reuseste sa aterizeze 4 pe capul lui Marv, ceva care l-ar putea ucide.