Site-uri de intalniri: cele mai bune sfaturi si recomandari

Categories Timp liberPosted on

Nu exista nicio persoana in lume care sa vrea sa fie singura si sa nu-i pese de niciun tip de relatie. Nu inseamna ca fiecare barbat sau femeie de pe Pamant este obligat sa aiba o familie, o casa confortabila si trei copii. Angajamentul poate fi de alt tip, dar cu siguranta trebuie sa apara in viata fiecarei persoane. Oricine se poate alatura unui site de matrimoniale indiferent de varsta, profesie, rasa etc.

Daca visati la gasirea unui partener, atunci sunteti un candidat perfect pentru a va alatura platformelor de intalniri. Pe Foxi.ro gasiti o lista cu ele mai bune site-uri si aplicatii de matrimoniale unde il puteti gasi pe cel potrivit pentru dvs.

Urmatoarele recomandari va vor ajuta sa va gasiti cel mai bun site de matrimoniale. Va rugam sa le cititi cu atentie si sa incercati sa le incorporati in comunicarea dvs. zilnica online:

Alegeti cel mai bun site de matrimoniale. Exista site-uri de intalniri gratuite si cu plata, cu o comunitate mica si mare, universala sau care se adreseaza unei anumite categorii de oameni etc. Functiile sunt abundente, dar cea mai potrivita platforma pentru dvs. este una. Trebuie sa o gasiti si sa va asigurati ca va simtiti suficient de confortabil si in siguranta. Cititi recenziile altor utilizatori, cereti-le prietenilor sau camarazilor recomandari si cu siguranta veti gasi site-ul web care indeplineste cerintele dvs. 100%.

Creati un profil care sa iasa in evidenta. Amintiti-va ca baza de utilizatori a site-ului de intalniri este mare. Trebuie sa va faceti propriul profil atractiv si interesant, astfel incat sa atraga atentia altor utilizatori. Adaugati toate informatiile solicitate de furnizor. Fii sincer si nu oferi informatii false. Vino cu o copie creativa pentru sectiunea „Despre mine” si arata avantajele acesteia in comparatie cu alte date. Ar fi minunat daca incercati sa sunati mai putin formal si mai relaxat. O nuanta adecvata este, de asemenea, decisiva pentru impresia generala pe care o persoana o va obtine de la tine.

Incarcati o fotografie clara. Aproape toate aplicatiile si site-urile de intalniri necesita adaugarea unei imagini de profil. Daca nu aveti fotografii adecvate, actualizate, organizati o scurta sesiune foto si faceti cateva. Asigurati-va ca nu contine un fundal complex si va arata clar fata. Evitati sa utilizati Photoshop sau orice alt filtru. 

Profitati de asocierea inteligenta. Majoritatea site-urilor si aplicatiilor de intalniri includ sisteme avansate de matchmaking care urmaresc sa va faca experienta mai eficienta si mai rapida. Ajustati filtrele luand in considerare lucrurile care sunt cele mai importante pentru dvs. in partenerul potential. De exemplu, daca sunteti dornici sa intalniti o femeie care nu are mai mult de 40 de ani cu copii, ar trebui sa o mentionati imediat. Sistemul va alege cei mai compatibili insotitori si va va permite sa alegeti dintr-o lista mai mica.

Creati cateva mostre. Daca va simtiti prea timizi si nu stiti cu ce sa incepeti, veniti cu cateva mesaje care par obisnuite. Le puteti trimite atunci cand este necesar. Asigurati-va ca au tonul potrivit. Luati in considerare adaugarea unor emoji pentru a face mesajele mai calde.

Adaugati mai multe fotografii. O imagine buna de profil este desigur foarte importanta. Dar sa aveti cel putin un album foto va fi cu siguranta in avantajul dvs. Adaugati imagini in diferite medii care o demonstreaza din diferite unghiuri. In acest fel, utilizatorii vor avea o idee mai buna despre cum aratati, cum va puteti comporta, interesele dvs., etc.

Fiti activi. Odata ce gasiti persoana de care sunteti atras pe site-urile de matrimoniale, nu asteptati momentul potrivit pentru a intra in legatura cu ea. Nu exista timp mai bun decat acum pentru a fi in sfarsit fericiti. Trimiteti un ochi, scrieti un mesaj sau alegeti orice alta oportunitate pentru a va arata interesul. Intrebati persoana despre preferintele, hobby-urile, familia si alte astfel de lucruri pentru a arata ca va pasa cu adevarat.

Nu pierdeti motivatia. Este absolut normal ca uneori oamenii sa aiba o experienta negativa, esecuri etc. Principalul lucru aici este sa ramaneti pozitiv si sa nu renuntati. Puteti cauta cateva povesti de succes si va puteti inspira din ele. Amintiti-va ca dupa fiecare furtuna, un curcubeu apare. Concentrati-va asupra lucrurilor pozitive si cu siguranta vi se vor intampla.

Schimbati aplicatia / site-ul. Daca Facebook Dating sau orice alta platforma aleasa nu a indeplinit cerintele dvs., atunci puteti sa o schimbati si sa o incepeti din nou. Este in regula, deoarece toata lumea este diferita si fiecare are propriile preferinte si asteptari.

Daca nu va simtiti confortabil pe o anumita platforma sau nu va simtiti suficient de sigur, continuati. Din fericire, exista o gama larga de alternative. Comparati-le si stabiliti care dintre ele merita atentia dumneavoastra.