Toamna in Muntii Buzaului – ultima plecare din acest an!

Categories ArticolePosted on

Una dintre cele mai spectaculoase si mai uimitoare zone din Romania, Muntii Buzaului, are inca nenumarate taine de dezvaluit. Aici gasim, alaturi de cea mai mare concentrare de locuite rupestre din tara, o serie de vestigii dacice si urmele vizibile ale unor culturi pierdute in negura timpului. Acea fabuloasa “Tara a Luanei”, despre care vorbesc legendele locului, vrea parca sa isi spuna povestea celor care “au urechi sa auda”.

Pentru doritorii de drumetii, mister si istorie, va propun ultima plecare din acest an pe care o facem in Muntii Buzaului. Mai multe detalii aici: http://locuridetaina.ro/?p=113

 

Daniel Roxin

 

2 comments

 1. Frumoase si tainice locuri. Dar , daca nu-ti cunosti istoria milenara a neamului , nu sti cine esti si de aceea , interesul este scazut, in a vizita locurile.
  Astazi, faci parte din lumea buna , daca ai fost in Antalia , Nisipurile de aur , Occident , s.a.m.d.
  Pacat.
  Cu siguranta , daca ar veni niste straini sa ne laude aceste locuri , am fi tare mandri si atunci , probabil ar fi cutreerate de multi turisti , autohtoni.
  Oricum , avem una din cele mai frumoase tari , de pe glob.

  ,,Din zei de-am fi scoboratori . . .”
  Doamne ajuta

 2. va rog sa mergeti la mai multe televiziuni si sa va faceti auziti si celmaiimportant este sa discutati cu ministerul educatiei si sa intrati in scolo si sa se spuna adevarul si reinvierea demnitaii si onoarei de a fi roman. multor persoane le este rusine sa spuna asta in lume. foarte foarte important ar fi macar 2 ore de cultura civica si ceva educativ pe saptamana. mi ar face mare placere sa ma implic si sa dau o mana de ajutor. va rog sa ma contactati daca este cazul. va multumesc. cu respect baidoc marius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *