Unirea cu Basarabia este aproape! DEZVĂLUIRI

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Cu câteva zile în urmă, la Chișinău, 50.000 de oameni au manifestat pentru Unirea cu România, în timp ce 1.700 de delegați din toate raioanele Republicii Moldova s-au adunat pentru a renaște Sfatul Țării de acum 98 de ani, cel care a semnat Actul Unirii cu România.

După 150 de ani (din ultimii 200!!!) de trai sub cizma murdară a ocupantului țarist și apoi sovietic, românii de peste Prut nu mai au răbdare și vor să se întoarcă acasă.

Motivați de acest eveniment, împreună cu generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, am realizat o emisiune incendiară în care am vorbit despre interesele geostrategice care se învârt în jurul României, despre sforile care se trag din partea puterilor interesate, despre istoria raptului teritorial care a avut ca țintă teritoriile românești, despre extremismul maghiar și agitația întreținută în Ardeal ca o sperietoare în fața unirii cu Basarabia, și alte lucruri interesante, pentru a înțelege mai bine dacă această unire se poate face în viitorul apropiat…

O emisiune care merită să fie văzută!

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi vizionată la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 22:00 și în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episioadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

6 comments

  1. Noi,rumanii din Basarabia,conform recensamintului din mai 2014 am ramas 23%.Dar,oricum nu ne lasam intimidati de acest lucru;56%se socot a fi”moldoveni”,si spun asa deoarece nu stim cit de moldoveni sunt “moldovenii” aia.Majoritatea dintre ei e foarte posibil sa se ascunda dupa o masca…….
    Noi,bastinasii – rumanii basarabeni,oricit de putini am fi ramas nu vom permite niciodata ca niste venetici sa ne dicteze cum sa traim,cum sa respiram,ce sa mincam,cum sa vorbim si tot asa mai departe……..
    Felicitari Daniel pentru tot ceea ce faci pentru Romania si pentru poporul romanesc!!!

  2. În străfund, fiecare român basarabean își dorește Reîntregirea Patriei, nu discutăm aici motivele pentru care mulți încă se feresc să-și arate adevăratele sentimente. Dar valul de teamă va cădea. Demonstrația la care nu se aștepta nimeni nu a fost decât repetiția finală.

    În curând va apărea Armada uriașă care s-a întins atât de mult încât nici cei mai entuziaști dintre noi nu puteau spera.

  3. Privindu-i pe aceşti tineri demonstranţi, parcă revăd “golanii” din Piaţa Universităţii din aprilie-iunie 1990. Eram doar 14,5 % din totalul populaţiei României comunizate. Concetăţenii noştri ne-au bătut, înjurat, ocărât. Nu am reuşit ! FSN-iştii au câştigat şi vedem ce NU au realizat ! Mă gândesc cu tristeţe deci, la aceşti tineri basarabeni. Cei 56 % “moldoveni” declaraţi, nu sunt altceva decât FSN-iştii postdecembrişti din România iliesciană. Ei vor învinge. Ei vor distruge ce nu este încă distrus în Basarabia. Ei sunt subiecţii lui Moţoc, cei mulţi şi proşti. Din păcate, prin analogie, şi basarabenii vor deveni 99,37 %…”moldoveni”, aşa cum românii au devenit 99,37 %…FSN-işti, votaci IRESPONSABILI şi INCONŞTIENŢI ai neocomuniştilor antiromâni şi STRĂNI din fruntea statului nostru.

  4. Gorun, adevarul dumitale este departe de fapte, Piata Universitatii a cazut fiindca cei care au preluat controlul nu au avut o strategie adecvata, nicio legatura cu marile platforme de la acea vreme si nicio incercare de a cobori coloanele in marile cartiere bucurestene. E ciudat, chiar foarte ciudat cum in aproape doua luni nu a existat nicio delegatie a Pietei care sa discute cu Valea Jiului si sa le explice minerilor cum stau lucrurile, dat fiind ca la acea vreme acestia se erijau intr-o coloana de forta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *