Burebista și vremea lui…

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Cel mai mare rege traco-geto-dac din toate timpurile, Burebista, omul care a reușit acum peste 2.000 de ani să îi unească pe cei din același neam într-un stat de câteva ori mai mare decât România de astăzi, merită toată atenția noastră…

Profitând de lansarea romanului istoric SOLUL LUI ZAMOLXE (poate fi achiziționat de aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-adulti.html), al scriitoarei Simona Radu, am realizat o emisiune despre viața și faptele lui Burebista, împreună cu prof. dr. Mihai Popescu (O puteți viziona mai jos). Așa cum ne-a obișnuit și până acum, eruditul nostru invitat ne-a adus informații inedite despre acest subiect, informații pe care merită să le aflați.

Vizionare cu folos!

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi vizionată în fiecare vineri, la Nașul Tv, de la ora 22:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

VIDEO:

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

1 comment

  1. Extraordinara prezentare a domnului Mihai Popescu. Un adevarat istoric şi ın minte şi ın suflet . Face cinste neamului nostru şi pamıntului nostru sfınt.
    Auzindu-l povestind despre cetatile trace de pe vremea expeditiei argonautilor, cetati care ınconjurau pe acea vreme Marea Getica , despre regatul lui Burebista care se ınvecina cu regatul lui Ariovist , parca simteam
    marea fiinta a neamului geto-dacic . Simteam respectul şi admiratia pe care o aveau vechii greci pentru civilizatia traco-geto-dacica. De la vechii pelasgo-traci pına la Burebista şi Decebal .

    Cred ca timpul cınd extraordinara istorie a neamului nostru va ieşi ın totalitate la lumina este aproape .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *