Actori care au fost in Marvel si DC

Categories Emisiuni TVPosted on

In lumea supereroilor exista un crack important. Un razboi constant, care pare sa nu se termine niciodata. Batman, Superman, Wonder Woman… pe de alta parte, Captain America, Iron Man, Black Widow, Hulk, printre multe altele. Multe personaje foarte populare, care au un numar mare de fani. Dar exista o realitate: foarte putini apartin ambelor echipe. Cu exceptia actorilor, care sunt profesionisti si stiu sa fie in ambele proiecte. De aceea astazi va vom spune care sunt artistii care au decis sa faca parte atat din Marvel, cat si din DC.

Ryan Reynolds

Actorul a inceput in universul cinematografic Marvel. „Blade: Trinity” a fost caseta in care si-a facut prima aparitie in aceasta lume. Lansat in 2004, filmul de actiune-horror l-a avut in poveste pe vanatorul de vampiri Hannibal King, un personaj interpretat de Reynolds. Ulterior, a plecat la DC cu „Green Lantern” in 2011. Pana in 2016, s-a intors in universul creat de Stan Lee, pentru antieroul „Deadpool”.  

Ben Affleck

Lungmetrajul din 2003, intitulat „Daredevil”, a fost cel cu care a inceput acest interpret. Dar recenziile nu au fost foarte bune si razbunarea lui a venit 13 ani mai tarziu in DC, cu „Batman vs. Superman: Dawn of Justice.” Dar a avut si comentarii negative despre asta, din moment ce nu a fost cel mai bun film adaptat dupa benzi desenate, desi performanta lui Affleck merita remarcata.

Halle Berry

Un personaj foarte proeminent al actritei, in cariera sa cinematografica, este cel al lui Storm din „X-Men”, opera Marvel. A avut recenzii foarte bune pentru performanta sa si pentru povestea pe care au prezentat-o, dar asta nu a fost suficient pentru a fi fidel companiei, asa ca a luat decizia sa mearga de cealalta parte a crackului, sa o interpreteze pe Catwoman in caseta filmului. acelasi nume, regia Pitof.

James Marsden

Aventura sa artistica a inceput la Marvel, alaturi de Cyclops, in saga „X-Men”. Mai tarziu, a trecut in universul DC pentru a putea juca pe Richard White in „Superman Returns”, desi acest personaj nu era foarte popular, era doar un reporter cu interesul amoros al lui Lois Lane.

Tommy Lee Jones

Inceputurile sale au fost cu DC, pentru a putea intruchipa Two-Face in „Batman Forever”, film care a avut premiera in 1995 si i-a avut in distributie pe Val Kilmer, Jim Carrey, Chris O’Donnell, Drew Barrymore si Nicole Kidman. Un timp mai tarziu, a fost responsabil sa-i dea viata colonelului Chester Phillips pentru „Captain America”, opera Marvel.

Michael Fassbender

In 2010 a luat decizia de a intra in lumea DC, de a juca in „Jonah Hex”, un western in care l-a interpretat pe Burke si care nu era la fel de celebru ca celalalt proiect al sau: „X-Men: First Generation”, care a fost lungmetrajul care l-a lansat la faima, pentru portretizarea lui Magneto. Adaptarile Marvel au fost foarte importante pentru cariera lui.

Josh Brolin

A fost co-protagonista cu cele mentionate mai sus in „Jonah Hex”, dar el a fost cel care a jucat in filmul care nu a avut un final bun, dar a esuat. Dar apoi a venit razbunarea, cand a avut ocazia sa-l incredinteze pe ticalosul Thanos, un personaj cunoscut si de succes, care facea parte din „Avengers: Age of Ultron”, o poveste Marvel foarte populara. A mai fost in „Deadpool 2” ca Cable.

Chris Evans

Una dintre cele mai importante figuri din universul cinematografic Marvel. Daca ai crezut ca a inceput cu rolul lui Steve Rogers, te inseli. Participarea sa a inceput in „The Fantastic Four”, cu Torta umana, o productie foarte recunoscuta in industria cinematografica. Mai tarziu, a trecut pe cealalta parte cu filmul din 2010, numit „The Losers”, bazat pe benzile desenate DC cu acelasi nume. Apoi, s-a intors in prima lume, pentru a juca in „Captain America”.

Idris Elba |

A insotit distributia mentionata anterior in filmul „The Losers”, cu rolul lui Roque. Dar cativa ani mai tarziu a avut sansa la Marvel, de a-l intruchipa pe Heimdall in „Thor”, un personaj vedeta care l-a determinat si sa faca parte din „Avengers”. A mai fost si in „Ghost Rider: Spirit of Vengeance”, unde a jucat rolul lui Moreau.

Michael Keaton

Celebrul actor este unul dintre cei mai cunoscuti din universul cinematografic DC, pentru ca a jucat cel mai bun si primul Batman din cinema, conform celor mai multi fani din aceasta lume. Dar dupa mult timp, mai precis doua decenii mai tarziu, Keaton a mers pe partea Marvel pentru a se alatura proiectului „Spiderman: Homecoming”, unde l-a interpretat pe Adrian Toomes, alias Vulture.

Michelle Pfeiffer

Catwoman a fost personajul vedeta cu care aceasta actrita a participat la saga „Batman” a apreciatului regizor Tim Burton. Dar apoi a mers pe partea cealalta, facand parte din distributia „Ant-Man and the Wasp”, pentru a putea fi Viespa.

Taika Waititi

Una dintre cele mai cunoscute figuri din Marvel, pentru ca a regizat „Thor: Ragnarok”, pe langa faptul ca a fost in fata camerelor pentru a juca rolul lui Korg in respectiva productie. Desi a avut timp si la DC, unde a jucat in „Green Lantern” pentru a-l intruchipa pe Thomas Kalmaku.

Laurence Fishburne

Actorul a fost Perry White in universul DC, pentru „Batman vs. Superman: Dawn of Justice.” Dar editorul Daily Planet in the Worlds nu a fost un rol vedeta, asa ca si-a schimbat partea pentru a explora lumea supereroilor, dar de data aceasta de la Marvel, in „Ant-Man and the Wasp”. Acolo, el a jucat rolul omul de stiinta Bill Foster. De asemenea, el a fost vocea Silver Surferului in a doua editie din „The Fantastic Four”.

Tom Hardy

Unul dintre marile succese ale interpretului a fost „Venom”, unde a jucat in film. Dar a facut o treaba excelenta si in filmul lui Nolan „Batman: The Dark Knight Rises”, unde l-a jucat pe supervilanul Bane.

Tilda Swinton

Una dintre cele mai cunoscute actrite din industria filmului, care nu a fost scutita de trecerea prin aceste lumi. A jucat rolul Batranului in „Doctor Strange” si „Avengers: Endgame”, dar anterior jucase rolul lui Gabriel in „Constantine”, piesa din 2005 regizata de Francis Lawrence.

JK Simmons

Performanta sa din filmele „Spider-Man”, realizate de Sam Raimi, a fost una dintre cele mai remarcabile din cariera sa de actor. Editorul Daily Bugle, J. Jonah, a fost unul dintre cele mai bune roluri pe care le-a avut in viata sa. Dar, din nefericire, au inceput sa spuna diferite povesti fara implicarea lui, asa ca i-a venit ideea sa-si schimbe partea pentru a putea fi James Gordon in „Justice League”.