Conferința SPIRITUL DACIC RENAȘTE – informații inedite

Categories ArticolePosted on

Tweet

Peste o săptămână încep seria de conferințe SPIRITUL DACIC RENAȘTE, un proiect care vine cu câteva surprize pe care sper să le apreciați. Pe de o parte, câțiva artiști plastici s-au mobilizat și lucrează la tablouri cu teme de inspirație dacică (pictura folosită în afișul de mai sus este un astfel de exemplu, autoarea lui fiind Ioana Tudoran) sau la obiecte, de aceeași inspirație, accesibile oricui – medalioane, aplice…

Pe de altă parte, vă semnalez prezența a doi invitați speciali care vor avea scurte expuneri în cadrul conferinței: Conf. univ. dr. Aurel V. David (doctor în științe militare) și Prof. Timotei Ursu, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, regizor de film și scriitor.

Așadar, nu uitați că joi, 27 septembrie, de la ora 19:00, va avea loc în București, la sala ARCUB, strada Batiștei numărul 14, conferința cu tema SPIRITUL DACIC RENAȘTE.

Rezervarea biletelor se poate face pe e-mail, la următoarea adresă: [email protected] sau la telefon 0746 165 813 (Cristiana Dragomir). Biletele nerezervate online vor fi puse la vânzare pe 27 septembrie, la sala Arcub, de la ora 17:00, înaintea începerii conferinței. Costul unui bilet: 30 de lei.

 

Daniel Roxin

Organizatori: Box Office Film & Events AdEvents

 

Lasă un răspuns