Adevăruri tulburătoare – dacul Constantin Brâncuși (video)

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

În ultimul episod al emisiunii Adevăruri tulburătoare l-am avut ca invitat pe dl dr. Napoleon Săvescu. Subiectul principal – unul foarte interesant: dacul Constantin Brâncuși și ultimul Congres de dacologie desfășurat la Târgu Jiu în luna iunie. Desigur, subiectele au fost mai multe și, cu siguranță, veți afla lucruri noi și surprinzătoare.

Vizionare cu folos!

 

Inscrie-te la Newsletter (pe Home) și află primul despre cele mai importante articole pe care le postăm! Sprijină munca pe care o facem și distribuie mai departe materialele pe care ți le trimitem! Mulţumim!

6 comments

 1. Poate cei de la conducerea tarii sunt orbiti de putere si de bani iar oamenii simpli sunt sufocatii de saracie si nu mai pot lasa loc de altceva, dar chiar si asa exista foarte multi romani care ii iubesc pe Brancusi !!!
  Asteptam poate un lider care sa ne ghideze !!
  Am simtit cu dl.dr Napoleon Savulescu s-a intristat si dejamagit de anumite reactii facute de comentatori.
  In numele tuturor va cer iertate ! Nu meritati sa plecati asa dezamagit sunteti un om cu suflet mare care a facut mult pentru Romania si cu siguranta sunteti apreciat la adevarata valoare.
  Multumim dl. Daniel Roxin

 2. As vrea sa stiti ca sunt printre romanii care se intreaba ce radacini are si care desi i se spune mereu ca se trage din romani, nu o simte si nici nu am vreo afinitate pentru persoanele de origine italiana care le am intalnit de a lungul vietii.Eu traiesc in canada dupa cum si domnul napoleon traieste la new york ,dar asta nu inseamna ca sunt indiferent de trecutul poporului meu.Nici macar grandoarea blocurilor din new york pe care l am vizitat de curand nu ma inpresioneaza mai mult decat noua ipoteza cum ca ramanii se trag din traci care de fapt sunt daci.Ma mandresc ca sunt descendent dintr un popor atit de ,,drept,, .Felicitari pentru cele doua documentare si multumiri domnului napoleon pentru generozitatea sa. As vrea ca la un moment dat sa pot ajuta in demersurile sale de a pune in valoare adevaratele noastre origini. Bizar sau nu eu de cind sunt copil tot spun ca sunt dac si nu stiam de ce ..!! PE CURAND DOMNILOR…..DACI !!

 3. Vorbiti de Daci se de persoane importante,artisti,scluptori,pictori,istorici,profesori,iar telefoanele va suna prin studio si vocile colegilor care vorbesc tot timpul. pacat si urat

 4. Buna ideea cu filmuletele postate,din cauza serviciului nu prea avem timp sa citim sau sa prindem emisiunea de vineri seara,dar asa in timp ce mai faci ceva prin casa poti sa-l asculti. Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *