ASOCIAȚIA GETO-DACII: PROIECTELE ANULUI 2015. Vă așteptăm alături de noi!

Categories ArticolePosted on

După un an 2014 foarte reușit în care am lansat două filme documentare și 3 cărți, am susținut financiar și media 7 șantiere arheologice, am organizat un Festival Dacic la Muzeul Național al Țăranului Român și am avut o activitate consistentă la tv ( EMISIUNI ) și pe internet, urmează un an 2015 în care dorim să dezvoltăm și mai mult activitatea noastră, o activitate care urmărește recuperarea istoriei adevărate a acestui neam și trezirea conștiinței naționale.

Pentru acest an avem ca obiective:
– realizarea a două noi filme documentare;
– editarea a 10 cărți;
– susținerea mai multor șantiere arheologice;
– lansarea unui număr mare de proiecte pentru copii (am lansat deja, în ultima lună, siteul www.micul-dac.ro, primul număr al revistei de benzi desenate LEGENDELE DACILOR și cartea ISTORIA GETO-DACILOR PENTRU COPII, povestită de Daniel Roxin. Urmează în scurt timp un joc 2D pe calculator – probabil în luna martie);
– Organizarea unui nou Festival ADEVĂRUL DESPRE DACI;
– Și multe altele…

Pentru a pune în practică tot ce ne-am propus, avem nevoie și de sprijinul vostru. Finanțarea acestor proiecte se face din profitul obținut pe magazinul virtual DACIA ART, din donații și sponsorizări.

Dacă doriți să ne fii alături, puteți opta pentru una dintre modalitățile de mai jos:

1. Achiziție de produse de pe siteul www.dacia-art.ro

2. Cumpărarea printr-un SMS în valoare de 5 euro a cărții în format digital STRĂMOȘII NOȘTRI REALI, scrisă de Gheorghe Iscru (Detalii aici: http://adevaruldespredaci.ro/sprijin-prin-sms/ )

3. DONAȚII ȘI SPONSORIZĂRI

Cei care doriți să susțineți financiar aceste proiecte foarte importante pentru noi toți, puteți să faceți donații și sponsorizări în următoarele conturi ale Asociației GETO-DACII, deschise la BCR (sau în varianta PAYPAL – afișată pe prima pagină a siteului):

Cont RON – RO64RNCB0746131680410001

Cont EUR – RO37RNCB0746131680410002

Cont USD – RO10RNCB0746131680410003

SPONSORIZĂRI.

Orice societate comercială poate face o sponsorizare deductibilă din impozit, la o valoare de maxim 3 la mie din cifra de afaceri, dar nu mai mare de 20% din impozit. Prin urmare, dacă aveți o societate comercială și, în același timp, sunteți susținători ai proiectelor noastre, folosiți această posibilitate pentru a ne ajuta! Pentru încheierea contractelor de sponsorizare vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected]

4. Voluntariat pe șantierele arheologice. Vom da detalii la momentul potrivit.

Vă mulțumim!

Daniel Roxin

Lasă un răspuns