Atentat grav la MEMORIA POPORULUI ROMÂN: Ce lucruri incredibile au început să se petreacă în aceste zile?

Categories DezvăluiriPosted on

Urmașii genetici sau ideologici ai criminalilor bolșevici care au sosit în anii 40 ai secolului trecut pe tancurile sovietice, fac din nou legea în România. Nimeni nu credea că este posibil să se reinstaureze politica criminală de ștergere a memoriei poporului român, politica cenzurii dreptului la opinie, dar acest lucru se petrece chiar acum, sub oblăduirea unei clase politice inconștiente sau ticăloase, coruptă până în măduva oaselor.

Legea așa zis anti-legionară, ale cărei aberații au fost puse clar în evidență de o serie de istorici și juriști este, de fapt, așa după cum spunea Radu Preda, Președintele Instititului pentru Cercetarea Crimelor comunismului (ICCMER) “o lege PRO COMUNISTĂ”; o lege concepută în laboratoarele urmașilor vechilor bolșevici, la a cărei elaborare și-au adus principalul aport reprezentanții Institutului Elie Wiesel, în frunte cu Alexandru Florian, numit de jurnaliștii de la ziarul Cotidianul “Fiul odiosului Stalinist Radu Florian.”

Cine sunt Elie Wiesel și “supraveghetorii” antisemitismului de la acest Institut ne spune Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60: „Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decât nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sunt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti. Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sunt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. Comunitatea evreiască vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.”

Ei bine, după ce aberațiile acestei legi au trecut, FĂRĂ UN SINGUR VOT ÎMPOTRIVĂ, prin Parlamentul de doi bani al României, s-a dat undă verde pentru prigonirea luptătorilor ANTI-COMUNIȘTI, pentru eliminarea din conștiința publică a unor mari intelectuali și eroi. Pe lista neagră a celor care TREBUIE INTERZIȘI se află Mircea Eliade, Emil Cioran, Mircea Vulcănecu, Petre Țuțea dar și Arsenie Boca sau Iustin Pârvu!!! Este incredibil că s-a putut ajunge aici, într-un stat considerat democratic, într-o Europă a anului 2015!…

Pentru a înțelege TICĂLOȘIA EXTREMĂ a acestei legi, imaginați-vă că legea nu îl va pedepsi cu închisoarea pe cel care va vorbi pozitiv despre criminala bolșevică Ana Pauker dar îl va pedepsi pe cel care va cita din Eliade sau Petre Țuțea. De ce? Pentru că, așa cum spuneam, această lege este una pro comunistă și pregătește reistalarea politicilor bolșevice de ștergere a memoriei și a identității poporului român. Și să nu uităm că autorii ei sunt urmașii ideologici ai Anei Pauker, așa după cum avertiza cu onestitate Rabinul Eli Caufman.

Prima victimă a legii anti-legionare: un EROU din cel de-al Doilea Război Mondial

După cum ne spune Flux24, prima victimă a legii este “Ion SOREANU-ŞIUGARIU, poet, care a murit pentru eliberarea Cehoslovaciei, fiind decorat cu Ordinul „Coroana României cu Spade, în gradul de Cavaler”, şi cu „Panglică de Virtutea Militară”, adică un erou asumat de Armata României și azi. Anterior, Ion SOREANU-ŞIUGARIU a participat la eliberarea Ungariei de sub ocupația hitleristă.”

Datorită eroismului său, primăria din Brezno (Slovacia) “intenţiona, cu ocazia Zilei insurecţiei slovace, să dea numele podului din oraș „Ion Şiugariu”, întrucît acolo şi-a pierdut viaţa poetul-erou, iar pe o clădire aflată în imediata vecinătate să fie pusă o placă comemorativă.” (Flux24)

Răspunsul Ambasadei României a fost năucitor: cei din Brezno să caute alt militar român mort acolo pentru eliberarea Cehoslovaciei, pretinzând că poetul-erou Ion Șoreanu a fost legionar!!! (Vezi aici corespondența Ambasadei României)

După cum reiese din ancheta făcută de ziarul Cotidianul, Ion Soreanu Șiugariu nu a fost niciodată condamnat pentru legionarism, singura legătură care se poate face între el și mișcarea legionară fiind un articol publicat de acesta în anul 1940.

Cu alte cuvinte, pentru supraveghetorii antisemitismului de la Institutul Elie Wiesel, eroismul și sacrificiul suprem al acestui om în lupta împotriva NAZISMULUI, faptele lui de arme din cel de-al Doilea Război Mondial, recunoscute de Armata Română prin cele două decorări militare, nu mai au nicio valoare dacă acesta a scris un articol pro-legionar cândva. Trebuie interzis, trebuie șters din memoria noastră, trebuie să acceptăm să se scuipe pe amintirea lui, așa cum Alexandru Florian, “Fiul odiosului Stalinist Radu Florian”, dorește să scuipăm pe Arsenie Boca, Iustin Pârvu, Mircea Eliade, Mircea Vulcănescu, Nechifor Crainic, Emil Cioran, Petre Țuțea și alte valori ale neamului românesc.

Oameni buni, dacă poporul român va permite ca această lege anti-românească să-și producă efectele, atunci POPORUL ROMÂN MERITĂ SĂ DISPARĂ DIN ISTORIE pentru lașitate și prostie!

Daniel Roxin

P.S. Am informații că în anumite instituții media de stat s-a dat deja dispoziție ca numele lui Eliade, Cioran sau Țuțea să nu mai apară în materialele media oferite publiului!!!!!!!!!!!!!! Parcă ne-am afla din nou în perioada prigoanei comuniste din secolul trecut când acești oameni au fost interziși de bolșevici!!! Acei bolșevici pe care politicienii români de doi bani nu au curajul astăzi să îi interzică… Politicienii noștri le spun și astăzi urmașilor acestora “sărumâna”! Mizerabilii!

Lasă un răspuns