Aventură, Mister și Istorie la cetățile dacice din Munții Orăștiei

Categories ArticolePosted on

Este evident pentru tot mai multă lume că trăim vremea redescoperirii adevăratei noastre istorii. Tot mai multe probe materiale, tot mai multe izvoare istorice ne vorbesc despre faptul că geto-dacii erau și însemnau mult mai mult decât ne spune istoria oficială.

Într-un ținut de poveste, presărat cu numeroase urme ale trecerii celor mai viteji dintre traci, vă invităm să participați la a doua “Vacanță de 7 zile la cetățile dacice din Munții Orăștiei” care se desfășoară în perioada 5-12 august.

Cunoscutul “Paznic” al cetăților dacice, Vladimir Brilinsky, vă va conduce pe cărările misterioase ale istoriei, misterului și a tradițiilor ancestrale păstrate până astăzi.

Detalii despre programul acestei vacanțe, aici:
http://locuridetaina.ro/?p=1149

 

Daniel Roxin

9 comments

 1. Ideea esye foarte buna si foarte bine ca existati si mai ales neipomenit pentru tot ceea ce faceti.Imi pare rau ca nu pot participa si eu caci urmeaza sa fiu operat la picior.

 2. ma bucur ca v-am descoperit si la anul viitor daca Dumnezeu o sa ne îngaduie, vom fii printre voi pentru o vizita in munti.
  multumesc pentru tot ce faceti.

 3. Domnule ROXIN, dupa vizionarea documentarului”Sarmizegetusa si hotii de comori” cu Domnul Brilinsky, sint un sustinator ardent al ideii de-a face o asociatie pentru sustinerea proiectului.

 4. Pentru anul viitor (sper sa mai exist) va rog sa deschideti o lista de inscrieri. Este important pentru programarea concediului.
  Va multumesc tuturor pentru efort. Lucrez in invatamant si incerc si eu sa promovez cunoasterea corecta a trecutului. Am intrat in conflict de idei in urma cu cativa ani cu profesorii de istorie si de lb. romana.
  Cu ganduri bune pentru toata lumea.

 5. Felicitari pentru initiativa si va doresc multa putere de munca pentru ca veti avea nevoie. Din pacate munca dv beneficiaza de o atentie din ce in ce mai mica din partea conationalilor nostri. Nu renuntati!

 6. Tocmai am citit o carte de pe Internet, intitulata “Calatorie in Dacia, tara zeilor”. Ceea ce dezvaluie acolo, ma face sa-mi doresc sa vizitez aceste locuri din muntii Orastie si nu numai. Am observat ca exista din ce in ce mai multi care isi aduc aminte de radacinile acestui popor.Acest lucru ma bucura foarte tare, pentru ca numai cu radacinile adanc infipte in pamant putem creste puternici.
  Felicitari pentru toata munca voastra de a face cunoscute adevarurile despre daci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *