Beneficiile de care te poti bucura atunci cand folosesti SEO

Categories Timp liberPosted on

Frumusețea SEO este că oricine poate face acest lucru și este mai accesibil decât credeți. În loc să plătiti pentru anunțurile tradiționale de tipărire sau posturi sponsorizate, luati-va timpul și efortul de a înțelege elementele de bază SEO și, eventual, investiți în câteva instrumente care vor duce la o valoare mai mare pe termen lung pentru afacerea dvs. Iată câteva motive pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea căutării organice a afacerii dvs.

Atragi mai mulți clienți prin căutarea organică

53,3% din totalul traficului web provine din căutarea ecologică și 60% dintre marketeri afirmă că cele mai înalte rezultate provin de la clienții care au angajați SEO de pe https://mogu.ro. Clasarea pe prima pagină a Google este necesară pentru a fi văzută de clienți. Urcarea în poziția de sus poate dubla rata de click pe locul doi. Și prin obținerea site-ului dvs. pe prima pagină, faceți brandul dvs. extrem de vizibil și vă prezentați ca o resursă de încredere.

Creează o experiență web de încredere pentru clienți

Atingerea numărului unu într-un rezultat de căutare se bazează complet pe autoritatea pe care o construiți. Puteți avea cel mai bun răspuns sau resursă disponibilă, dar fără o experiență de calitate pentru utilizatori, nu puteti atinge succesul in mediul online. De aceea elementele tehnice ale SEO, cum ar fi viteza paginii, backlink-urile și alte elemente de construcție a autorității sunt atât de importante pentru succesul afacerii dvs. online.

Redarea cu regulile guvernate de motoarele de căutare vă forțează să vă păstrați site-ul în formă de vârf. SEO nu vă va ajuta doar să va clasați mai bine ci si sa obțineți mai multă expunere. De asemenea, va face mai ușor ca clienții să aibă încredere în dvs. pe baza funcționalității site-ului dvs. web. Având pagini rapide, măsuri de securitate și portaluri automate de servicii pentru clienți sunt doar câteva modalități de a face acest lucru.

Vă încurajează să vă concentrați asupra experienței utilizatorului

Vorbind despre experiența dvs. web, un element de bază al SEO care continuă să crească în necesitate, este optimizarea experienței utilizatorului. Google este prioritizarea experienței utilizatorului ca factor de clasificare în 2021. Pentru întreprinderi, acest lucru înseamnă că trebuie să se concentreze asupra nevoilor clienților. Ce vor să știe? Ce ar vrea să facă în continuare? Ce alte informații, resurse sau servicii le puteți oferi? Prioritizând mai întâi nevoile clientului dvs., aveți o șansă mai bună de a va clasa mai bine, si drept urmare sa atrageti cat mai multi clienti. Pe marketing20.ro afli mai multe despre optimizarea seo.

Îmbunătățește conștientizarea mărcii

Acest lucru este deosebit de important dacă un business concurează în termeni de căutare specifice cu alte companii. Vrei să fii în partea de sus a rezultatelor motorului de cautare atunci când oamenii introduc unele întrebări sau cand cauta direct produsul sau serviciul pe care îl oferiți. Dacă începeți să explorați implementarea SEO pentru afacerea dvs., cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vizați variațiile mai lungi ale unei căutări date.

De exemplu, in loc de a folosi „servicii de contabilitate online”, ați putea incerca termeni precum „Servicii de contabilitate online pentru afaceri mici” sau „cele mai bune servicii de contabilitate online pentru o afacere mică în nord-vest”. Da, acestea nu generează mai mult trafic de căutare. Dar ele sunt mult mai ușor să se situeze pe un loc fruntas.