Revelion în inima Daciei – Sarmizegetusa 2013

Categories ArticolePosted on

Despre Sarmizegetusa stim atat de putine, poate pentru ca inca nu suntem pregatiti sa aflam. Intr-o buna zi, ne vom trezi din adormire si vom intelege ca acesta este un loc unic in lume. Vom intelege cat de saraca e lumea de doua mii de ani incoace, de cand noi ne-am dat uitarii istoria. ABIA ATUNCI, SARMIZEGETUSA VA INCEPE SA NE VORBEASCA

In  17 SEPTEMBRIE 2012 Bonsi Travel lanseaza programul
REVELION IN INIMA DACIEI 2013!
 28 DECEMBRIE 2012 – 02 IANUARIE 2013

Anul acesta, petrece Revelionul intr-un loc special… Iti propunem o  intalnire cu istoria, cu radacinile, cu stramosii…Dacii adevarati traiesc inca pe aceste meleaguri, iar tu poti sa ii intalnesti!

Ti-am pregatit un program special de vizitare a cetatilor dacice alaturi de dl Vladimir Brilinsky,  program traditional romanesc specific zonei, bucate si bauturi bine alese tot din zona… si multe alte evenimente surpriza.

Vladimir Brilinsky – jurnalist, fost redactor sef al revistei Dacia Magazin, este un foarte bun cunoscator al istoriei dacilor si a traditiilor ancestrale care se pastreaza si astazi in Muntii Orastiei. Cunoscut ca “Paznic” al cetatilor dacice de 22 de ani, Nunu’ Brilinsky este o sursa inepuizabila de informatii inedite despre adevarata istorie a acestor meleaguri.

Toate detaliile le vei afla in 17 SEPTEMBRIE 2012, cand vom lansa oficial programul!
Daca vrei sa aflii mai multe despre acest program si sa fii printre primii care primeste oferta noastra, trimite-ne adresa ta de email, eventual si un nr de telefon de contact,  la [email protected]
Daca nu primesti emailul din partea Bonsi Travel  in Inbox, te rugam sa verifici si in SPAM.

Locurile sunt limitate!
Te asteptam!

Lasă un răspuns