DACIA MAGICĂ – în această seară pe Nașul Tv, de la ora 22:00

Categories ArticolePosted on

În această seară, de la ora 22:00, pe Nașul Tv, împreună cu scriitorul Paul Buică, vom vorbi despre DACIA MAGICĂ – știința și spiritualitatea strămoșilor noștri, simbolistica păstrată în obiecte, unelte și în portul național, dansurile inițiatice rămase de la daci, locurile lor de taină și alte lucruri deosebit de interesante…

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în urmatoarele rețele: DETALII AICI

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
www.radiovoceasufletului.ro

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

3 comments

  1. SUNT MANDRU DE ORIGINEA MEA, M-AM NASCUT,TRAIESC, O SA MOR IN ACEST LOC MINUNAT, IN ” GRADINA DOMNULUI ” CUM LA NUMIT PAPA CAND NE-A VIZITAT TARA !!!

  2. De mica am avut sadita adanc in inima si suflet samanta originii dacice. Urmaresc de ani de zile noile teorii privind originea dacica a poporului nostru si sper ca istoricii romani sa aiba taria sa spuna tuturor de unde ne tragem. Acum avem posibilitatea sa o facem in conditiile in care noi toti avem acces la “social media”. Felicitari celor care incearca si chiar reusesc sa descopere adevarul.
    Poate asa invatam ca suntem aici de milenii si ca suntem la fel de tari ca rocile acestui pamant. Sper ca in acest fel guvernantii nostri sa aiba mai multa iubire de pamant si oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *