“Dacii n-au pierit niciodată!” – O melodie modernă foarte bună. A început să se creeze un curent artistic de inspirație dacică pe toate direcțiile artei. Merită ascultată!

Categories ArticolePosted on

“Dacii n-au pierit niciodată!” – O melodie modernă foarte bună. A-nceput să se creeze un curent artistic de inspirație dacică pe toate direcțiile artei. Merită ascultată!

 

 

Vă recomand, de asemenea, o altă melodie excelentă, a celor de la Focul Viu: “Dacii”

 

4 comments

  1. Primul clip are un montaj foarte reusit, dar melodia in sine nu-mi place de nicio culoare, pe cand cea a celor de la Focul Viu este absolut superba, creeaza imediat un sentiment de nostalgie fata de perioada cand dacii liberi traiau pe aici.

  2. Perit-au dacii? Dacă e să ne luăm după primu clip atunci da, au murit fiindcă ascultau prea mult dubstep.

    A doua melodie e foarte faină.

  3. melodiile sunt f bune,ce ma intarita cel mai tare este cloaca de porci care doar prin aranjamente si ‘combinatii’au ajuns sa ne conduca(vezi video cu,caderea guvernului ungureanu,si multe altele)si faptul ca suntem destui de putini care mai suntem curiosi de natura noastra divina de unde se trag toate celelalte culturi asa zise antice !
    toate felicitarile d-lui Roxin ptr preocuparea lui,si asteptam sa intocmeasca lista cu semnaturi care sa duca la schimbarea inclusiv a numelui tarii pingarit in cel de DACIA!!!!!!
    multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *