Ce se petrece cu istoria românilor? De vorbă cu actorul Dorel Vișan…

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Cum se face, cum nu se face, cei care trag sforile la Minsterul Educației mai scot câte ceva din lucrurile esențiale pentru identitatea românilor. Dacă în ultmii ani au eliminat multe informații importante despre istoria nostră din manuale și chiar numele manualului de istorie de clasa a XII-a l-au modificat din „Istoria României” în „Istorie” și atât, mai nou, intelectualii noștri de la minister vor să reducă și orele de istorie la maxim…

Desigur, asta nu înseamnă că elevii vor avea mai mult timp. Nu! În locul orelor de istorie și limba română vor învăța despre multiculturalismul european, despre UE și alte lucruri prin care păpușarii din umbră vor să îi spele pe cei tineri pe creier și să îi transforme în roboțeii corecți politic ai Noii Ordini Mondiale.

Despre toate acestea, dar și despre alte lucruri importante, vorbesc în această emisiune împreună cu actorul Dorel Vișan.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

5 comments

 1. Situatia tarii noastre este similara ın mare parte cu situatia din timpul ocupatiei sovietice . ( 1944-1956 ). In aceea perioada din Romania plecau ın afara tarii toate resursele minerale ( uraniu ın special ) şi naturale ( grıu etc ) . Pe gratis. Strainii foloseau resursele tarii noatre. In acelaşi timp faimoasele SOVROM-uri jefuiau la rındul lor temeinic economia tarii noatre. Create cu scopul ” de a ajuta economia Romaniei sa creasca ” ele scoteau bani din Romania şi ıi trimiteau ın Rusia. Nu faceau decıt sa saboteze creşterea economica.a tarii. Exact cum fac acum multinationalele şi ceilalti ” investitori ” ( jefuitori moderni cu masca umana ) ımbogatindu-se pe spinarea poporului roman şi a avutiilor sale milenare .
  Se doreşte evident transformarea poporului roman ıntr-o masa de sclavi moderni care sa cerşeasca firmituri de la masa jefuitorilor straini .

  Este ceea ce cum doreau sovieticii. Omul nou , sclavul animal cu mintea formatata de propaganda . In timpul ocupatiei lor ın toate pozitiile cheie din ministerele romaniei , presa , armata , securitate erau postati oamenii lor de ıncredere ruşi , evrei sau romani cu sufletul vındut. Atunci era ocupatie pe fata cu armata straina ın tara , cu ınchisori ptr. detinuti politici .

  Acum e ocupatie mascata . Romania este ocupata ın momentul de fata de o Hidra Multinationala cu radacini puternice ın multe tari . Cluburi, Organizatii Secrete , Grupuri suprastatale . Oamenii lor de ıncredere alogeni sau nu sınt infiltrati peste tot . Guvernele şi parlamentul , ministerele sınt doar nişte marionete ın mainile lor.

  Consecintele visibile ale noii ocupatii :
  1. Pamıntul Romaniei apartine acum 44% unor straini . Care vınd roadele pamıntului ın strainatete ptr. a ıncasa ei bani , nu poporul roman.Se fac eforturi mari ptr. a se pune mına pe tot pamıntul romanesc ın mod ”legal” .

  2. İndustria a fost aproape distrusa. Mai sınt 90 de fabrici fata de 1200 cıte erau ınainte de ocupatiei Hidrei.

  3. Bogatiile tarii sınt trimise masiv peste hotare . Petrol, lemn , aur . Şi alte bogatii de care noi nici nu ştim . Prin Austria, Germania ın general. Dar nu numai.

  4. Eforturile constate de spalare a creierului şi ındobitocire a populatii prin mass media . Televiziunea fiind pe primul loc. Valuri , oceane de imoralitate se revarsa prin mass media. Toate personajele imorale şi stilul de viata imoral sınt prezentate ca exemple demne de urmat. Mesajul subliminal este ” Vedeti sclavilor, aceştia sınt cei care reuşesc ın viata . Şi voi trebuie sa fiti ca ei ”

  5. Ridicularizarea eroi,lor nationali , a marilor ıntelepti , a reperelor de valoare a poporului romanesc . Ascunderea istoriei reale a poporului daco-geto-romanesc.

  6. Armata romına a fost redusa la un numar foarte mic de soldati. İar armamentul din dotare şi echipamentul este foarte slab calitativ.

  In acest context de ocupatie a tarii noastre de catre aceasta Hidra nici nu este de mirare ca vor sa scoata istoria tarii ( atıt cıt a mai ramas din ea ) din manuale . Asta se facea şi ın timpul ocupatiei sovietice. İstoria ocupantului este importanta ptr. ei. Şi a ”sistemului de valorilor a ocupantului” . Acelaşi cu sistemul de valori al imperiului roman ın timpul lui caligula şi alti scelerati asemeni lui.

  Acum s-a schimbat ocupatia U.R.S.S cu ocupatia UE . Efectele sınt aceleaşi.

 2. text corectat

  Fiţi cu toţii atenţi de câte ori se spune la TV “această ţară”, “ţara aceasta” (de parcă ar fi o cârpă şi şi-ar spurca gura dacă i-ar pronunţa numele) şi nu se pronunţă numele de “România”. Aşa cum au încercat să şteargă numele de “Daci” din istorie, la fel cum au impus denumirea de “rrom”, aşa vor încerca să ne facă să folosim cât rar denumirea ţării noastre.

 3. Unul din primii pași trebuie să fie schimbarea numelui țării din rom-ania(operă lui petrica vânzător de țară…..ca și tăticul lui) în DACIA.
  Acest pas va avea consecințe pe termen mediu și lung.Din cele bune desigur.
  Se pare ca nimeni cu o oarecare putere decizională sau propozițională nu are are curaj sa o faca în țârișoară asta!!!!

 4. Denumirea țării noastre nu trebuie să fie niciodată Dacia -numele dat de cotropitorii romani statului DIO GETIA-, ci el să fie Rumânia sau Rumunia, asa cum își spuneau strămoșii nostri, ei între ei își spuneau rumuni/rumâni sau geti, și nu daci, cum le-au spus romanii. De fapt, dacii/daii erau elita/casta războinică a neamului get/rumun.
  Dacă un evreu mason și dușman al neamului rumânesc, Petre Roman, și-a permis să-i “înnobileze” pe țigani cu numele de rom/rrom, nu înseamnă ca noi românii sa renunțăm la numele nostru etnic ci trebuie doar să-l rectificăm așa cum era rostit de străbunii noștri până în se.XIX, rumâni/rumuni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *