Dacii și Ștefan cel Mare vor fi interziși de legea antilegionară? Foloseau Svastica!

Categories DezvăluiriPosted on

Așa numita lege antilegionară permite, așa cum s-a dovedit deja, abuzuri imense în mâna urmașilor bolșevicilor, cei care și-au dorit-o și care încearcă și vor încerca să îi elimine din istorie pe marii intelectuali și eroi români care au luptat împotriva părinților lor comuniști.

Faptul că se încearcă eliminare din istorie a lui Țuțea sau Eliade, de exemplu, este doar începutul. Dacă li se va permite, vor ataca multe alte repere.

În logica perversă și tupeul acestora, nu ne-ar mira ca în etapa a doua să cadă victimă Mihai Eminescu, cel despre care diverși ciumpalaci intelectuali au făcut afirmații murdare, pretinzând că e un balast pentru cultura noastră.

În atapa a treia, nu am fi foarte surpinși ca Alexandru Florian, pupătorul de moaște comuniste și actualul președinte al Institului Elie Wiesel, să strige în cheie proletară că dacii trebuie interziși pentru că foloseau svastica și, deci, erau cu siguranță fasciști, că, eventual, fascismul a început cel puțin pe vremea lor și a fost dus mai departe de tradiția populară românească (fascistă și ea, atâta vreme cât folosea svastica în motivele brodate pe îmbrăcăminte. Ca să nu mai vorbim despre faptul că portul popular devenise „uniformă” a Mișcării Legionare, ceea ce transformă portul popular românesc într-o chestie fascistă, nu-i așa?!?) și chiar de Ștefan cel Mare care a îndrăznit să pună mai multe svastici pe piatra de mormânt a fostei sale soții, Maria de Mangop.

 

Svastica pe piatra de mormant a Mariei de Mangop

Desigur, după o privire mai atentă a vânătorilor de svastici și “fascism” s-ar putea să se sesizeze și în legătură cu Culturile Cucuteni sau Turdaș-Vinca, întrucât, fără acordul Institutului Elie Wiesel, au folosit încă de acum 7.000 de ani svastica pe vasele lor ceramice. Un motiv suficient pentru a interzice ceramica cucuteniană și Tăblițele de la Tărtăria…, pentru că ar fi expresia unor culturi extremiste…

Și exemplele absurde ar putea continua, cu aceeași amară ironie!

Singurul lucru care nu trebuie interzis în România este comunismul, cel despre care Alexandru Florian, fiul ideologului Marxist Radu Florian, a avut numai cuvinte de admirație! Că de, o restaurație bolșevică nu se poate face decât privind cu respect și admirație la operele lui Marx, și doar prin intermediul fiilor marilor bolșevici, puși la multe dintre butoanele de unde se manevrează mersul lucrurilor în România, ASTĂZI! Că așa este într-o țară aflată sub ocupație!…

Daniel Roxin

 

 VIDEO: Istoria svasticii pe teritoriul României

 

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

6 comments

 1. Semneaza si trimite mai departe:
  http://www.petitieonline.com/legea_217_nu_este_constituionala

  ” Treisprezece ani de închisoare… Aveam doar o hăinută de puscărias. Ne dădeau o zeamă chioară si mămăligă friptă. M-au bătut… M-au arestat acasă. Nici nu tin minte anul… Cînd m-au anchetat am lesinat din bătaie. Iacătă că n-am murit! Am stat la Interne trei ani. Am fost după aceea la Jilava, la Ocnele Mari si pe urmă la Aiud. Eu mă mir cum mai sînt aici. De multe ori îmi doream să mor. Am avut mereu lasitatea de-a nu avea curajul să mă sinucid. Din motive religioase… Treisprezece ani! Nu pot să povestesc tot ce-am suferit pentru că nu pot să ofensez poporul român spunîndu-i că în mijlocul lui s-au petrecut asemenea monstruozităti”.

  Petre Tutea.

 2. frumos videoclip si articol , sarmanii de noi purtam povara grea a descendentei dintr-un neam brav si liber, ne vor interzice multe , nu este alta cale se impiedica de simbolurile libertatii , se impiedica de faptele eroilor libertatii , se impiedica de intelectualii cu mintea libera si frumoasa. Dar daca libertatea este lasata de catre Bunul Dumnezeu, atunci ceva se v-a intimpla si totul v-a fi bine.Altfel la mina lor suntem ca si stersi!

 3. Incepand cu acest articol Daniele incep sa te respect. Daca mai corectezi greseala cu “TRACII” chiar ca te fac idolul meu – o sa te admir si mai mult.
  Cat tine de “Romania de sub ocupatie” si iesirea noatra din robie, un rol foarte important il va juca constitutia D-lui Cojocaru (care trebuie modificata/completata in proportie de 30%) cat si echipa tanara a D-lui Colceag plus Tu cu echipa tanara a lui Cătălin Berenghi plus istoria noastra a la Gabriel Gheorghe. Cand va veni timpul vom contribui si noi. Vom lua contact cu tine.

  Cu respect

 4. Si Nicolae Iorga i-a luat pe nazisti peste picior intr-o conferinta, amintindu-le ca svastica de care sunt ei atat de mandri ca simbol al Reichului milenar si arian este de fapt vechi de cinci mii de ani pe putin si este de gasit inclusiv in India (vai, ce jignire pentru von… cum-il-cheama, ambasadorul lui Hitler in Romania!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *