DANIEL ROXIN – Conform ultimelor bârfe și manipulări de pe net “m-am dat cu MASONII” și sunt adorator al lui Lucifer. De asemenea, sunt agent KGB și lucrez pentru “maica” Rusia. :)))

Categories DezvăluiriPosted on

Așa cum era de așteptat, succesul acțiunilor pe care le fac de câțiva ani în direcția retrezirii conștiinței naționale, pe calea redescoperirii adevăratei istorii despre daci, mi-a adus mulți dușmani. Unii dintre ei  pur și simplu nu îmi înțeleg acțiunile și mă înjură așa, din vocație de cârcotași sau pentru că sunt adepți fanatici ai romanizării și refuză orice altă perspectivă asupra istoriei antice. Alții aruncă cu premeditare șopârlițe, bârfe, acuze, după o strategie care vizează compromiterea mea, ca modalitate de a lovi în ceea ce construiesc.

Până acum m-am mulțumit să îi ignor sau să îi bannez pe cei care veneau cu bârfe și înjurături. Totuși, am ajuns la concluzia că ar trebui să am o poziție după ce câțiva dintre cei care îmi urmăresc activitatea m-au întrebat în aceeași zi dacă chiar m-am dat de partea Masoneriei…

Conform manipulărilor și bârfelor de pe net, s-ar părea că m-am dat și am devenit adorator al lui Lucifer! :))) De asemenea, aș fi agent KGB și aș face jocurile Rusiei! Nu în ultimul rând, mi-am construit o vilă în zona cetăților dacice; și nu oricum, ci cu blocuri de piatră furate din situri arheologice! :)))

Desigur, atunci când am aflat aceste lucruri m-a apucat râsul în prima fază, surprins de imaginația bolnavă care este pusă în joc. Fenomenul este însă firesc! Gândiți-vă ce interese uriașe se ascund în spatele îngropării istoriei adevărate a poporului nostru. Interese care sunt susținute de bani mulți, instrumente media și agenți ai unor servicii care lucrează împotriva României. Cum credeți că acțiunile mele ar putea trece nesancționate de cei deranjați de ceea ce fac?!?  Vă imaginați că cei care visează la ruperea Transilvaniei, la spolierea totală a României, la distrugerea conștiinței naționale îmi iartă filmele, emisiunile, cărțile și articolele ce aduc prejudicii majore planurilor lor? Aceștia m-ar vrea mort, dar o eliminare fizică m-ar putea transforma în martir… Strategia modernă de distrugere a unui proiect național important este să îl discreditezi pe cel care l-a inițiat sau îl conduce. De asemenea, aceeași strategie constă în introducerea propriilor agenți în mișcări similare pentru ca, la un moment dat, să lovească din interior, generând lupte interne care pot duce la ruperea mișcării respective…

Printre altele, una dintre acuzele aduse ca SIGURE de acești manipulatori este cea potrivit căreia m-au corupt banii foarte mulți pe care i-am câștigat pe seama naivilor care îmi susțin activitatea. Ei bine, faptul că circul cu metroul prin București poate să spună multe despre îmbogățirea mea; ca și faptul că emisunea de la Nașul Tv o realizez de un an fără să fiu plătit pentru asta, în regim de voluntariat… carevasăzică, făcut în slujba unei cauze nobile (ce decepție pentru cei care își imaginau că plec lunar cu mii de euro de la postul tv!!!)

Desigur, mulți dintre acești manipulatori de doi bani lucrează din anonimat, făcând pe patrioții și înjurând de la umbra unui pseudonim. Acesta e și cazul unui anonim de pe o anumită pagina de facebook cu nume dacic (nu-i dau numele că i-aș face reclamă și poate asta și vrea).  Cu un tupeu incredibil dă ca sigură masonizarea mea. Pentru cei care vor să se edifice, nu trebuie decât să urmărească postările ultimei luni de pe blogul meu ca să se lămurească vis-à-vis de poziția mea față de masonerie și Noua Ordine Mondială!!!

Ei bine, insul, în stilul grețos al manipulatorului clasic mă numește în prima fază “fratele nostru dac”, ca să arate că am avea o relație de colaborare și că, în consecință, ar ști din interior niște lucruri…, deplângând în același timp coruperea mea și racolarea în Masonerie. Apoi relatează cum am eliminat toate articolele de pe blogul meu sau de pe paginile de facebook care ar putea aduce atingere Ocultei Mondiale, inclusiv unele scrise de el… Desigur, eu habar nu am cine este mincinosul!

Iar ca să fie cu adevărat convingător, nu spune aceste lucruri cu ură. Dimpotrivă, își exprimă speranța că Dumnezeu o să mă ajute și promite că o să se roage pentru mine. Ce om bun, nu? A dat drumul manipulării dar mă iubește și îmi vrea binele…

În concluzie, manipularea clasică presupune, în speța noastră, să îți creezi un grup sau o pagină cu nume dacic, o perioadă să militezi pentru cauză, ca să câștigi simpatizanți, chiar să susții o vreme acțiunile celui pe care vrei să-l ataci pentru ca la un moment dat să spui: “Măi, oameni buni, m-am înșelat! Omul nu e ce pare și v-o spune unul care i-a fost alături. Ne-a trădat cauza!” Și, desigur, cei mai naivi, care nu știu că trebuie să fii foarte prudent cu anonimii “patrioți”, pot înghiți gălușca, obiectivul manipulatorului fiind atins: crearea de îndoieli în legătură cu liderul unei proiect BUN.

Și pentru că bârfele mă dau și agent… KGB, vreau să vă spun că de mai multă vreme, un alt anonim încrâncenat și veninos și-a elaborat un text mai lung la adresa mea, în care sunt numit ToxinKGB și pe care îl pune cu copy paste pe oriunde poate pe net. Demersul acestuia mi se pare atât de cretin încât nici nu i-am răspuns, mizând pe faptul că cititorii mei sunt suficient de inteligenți. De altfel, omul s-a și prezentat ca iubitor înfocat al “Maicii Roma”, așa că îi putem înțelege frustrarea. Acceptarea oficială a neromanizării dacilor l-ar face un bastard!

În fine, cam asta ar fi, deocamdată…

Toate cele bune și fiți optimiști: lupta care NU se vede este crâncenă dar O VOM CÂȘTIGA!!!

Daniel Roxin

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

22 comments

 1. Povestea este veche de când lumea şi se repetă mereu: unii scriu cărti, produc filme documentare, deschid şantiere arheologice, cerceteaza arhive, realizează emisiuni TV, alţii înjură pentru că atâta pot.

 2. NU va lasati intimidat domnule Roxin. Sunt oameni care va citesc zilnic si aprecieaza munca dvs. Vad ca ati schimbat si site-ul odata cu acest articol?coincidenta? oricum frumos noul design. mult succes

 3. Asta e. Suntem condamnaţi să ne câştigăm gloria în luptă cu neamul şoricesc! De fapt luptăm pentru adevăr, dar nu te poţi feri de consecinţe:)

  Oricum sunt carne de tun, si ma refer inclusiv la şobolanii care or s-ajungă, gen zoe, pipilică & co
  Cu adevărat mă îngrijorează un singur lucru… dacă îi luăm prea repede în copitele cailor, cu cine mai luptăm?

 4. Cand nu au de ce sa se agate, subiectul barfei fiind imaculat, apar presupuneri, si asta nu se intampla doar in media, ci si in viata de zi cu zi. E amar rau gustul, il stiu, dar trece cu timpul.

  Apropos de Maica Roma. Ieri am descoperit si eu termenul de mos maiorum, legile nescrise ale anticilor romani. La plural mores maiorum. Suna atat de frumos, a legi stramosesti de pe Mures, numai ca ale noastre sunt mult mai vechi.
  Si stiti, cautand file de istorie, vrem nu vrem ajungem sa cunoastem tot ce se publica intr-o perioada data. Credeti-ma ca e usor de cernut ce site merita cautat. Unele, chiar daca au trimiteri la mai multe documente, nu stiu cum, dar nu sunt folositoare celui care cauta intr-o anumita directie. Iar asta nu e doar o parere. O confirma ratingul.
  Cer senin.

 5. Da il stiu pe DanielToxin KGB, am avut de a face cu el pe site-ul meu personal de Youtube cand m-a atacat si pe mine ca sunt cu Dacii si de ce nu sunt cu romanii.

 6. In loc sa fie in stare sa poarte o discutie civilizata, ‘ei’ vin cu injurii si cuvinte urate la adresa oricui nu le impartaseste parerea. Trist… @Grigore : adevarat.

 7. Da, domnule Daniel, se întâmplă din ce în ce mai des, astfel de fapte şi atitudini, în zilele noastre, când ne lăudăm tot timpul că am evoluat . Dar pentru mulţi de lângă noi, această evoluţie este în RĂU.
  Eu vă urmăresc de mult timp activitatea şi poziţia dumneavoastră faţă de toate aceste lucruri murdare care ne umbresc realitatea şi verticalitatea spre lumină .
  Eu va propun să-i ignoraţi în continuare pe cei murdari si întunecaţi, care ne având dreptul spre evoluţie, înoată in întuneric şi se ocupa cu tot felul de învrăjbiri sau diversiuni Luciferice.
  Totuşi o poziţie promptă şi continuă, împotriva acestora, trebuie sa avem şi să menţinem, pentru ca puterea lor să un devină dominantă, fapt ce ne poate duce la pierea noastră ca specie(entitate).
  Va doresc în continuare mult SUCCES şi PUTERE deplină în tot ce a ce faceţi, pentru binele nostru al tuturor cât şi pentru cel universal .
  Suntem MULŢI alături de dumneavoastră şi un trebuie să vă fie frică de aceşti involuaţi, care îşi risipesc energia inutil, fiind absorbiţi de întuneric.
  Dumnezeu SAVAOT, să fie cu dumneavoastră şi cu noi toţi, care păzim creaţia SA!
  NIHIL SINE DEO !!!

  :-bd

 8. Cum au cazut dacii la TAPAE,precum au cazut dorobantii la PLEVNA,strabunicii si bunicii nostrii la OITUZ asa vom murii si noi daca este nevoie pentru patria noastra mama DACIA… NU NE PUNETI RABDAREA LA INCERCARE iubitori ai lasitatii,iubitori ai jefuitoarei ROMA!!!!!!!

 9. Va rog sa editati, am mancat niste litere:
  Un alt lucru ciudat s-a intamplat tot pe un grup de pe Facebook: un user a inceput sa spuna prostii si sa dezbine. Partea ciudata e ca trebuie sa dai JOIN neaparat ca sa intri in grup, iar continutul nu poate fi vazut de cei care nu sunt membri!
  Unele servicii stiu de ce.

  Concluzia la care am ajuns e ca cineva e clar interesat ca miscarea aceasta sa nu ridice valul de pe ochii oamenilor.

 10. Domnule Roxin,va rog sa nu luati in seama disperarea dectractorilor,ce vor disparitia istoriei tarii noastre (noi stiind foarte bine ca un popor fara trecut nu poate avea viitor),si continuati actiunea dv nobila de a ne trezi spiritul patriotic,prin activarea trecutului indepartat,(si mai putin indepartat) in constiintele noastre

 11. Mergi inainte..ai binecuvantarea mea :))
  Si acum lasand gluma mi-a placut tot ce am citit pana acum , va multumesc pentru efort si mult succes in continuare.

  PS Adresa de mail este valabila si potrivirea este pura coincidenta.:)

 12. Ce mi se pare amuzant este aceasta frica de necunoscut existenta in Romania? Care este treaba cu masonii de toti vorbesc de ei de parca ar fi draq pe pamant. Unde locuiesc eu, vecina cu mine este o loja masonica in plina vedere nimic mistic, nimic special, tot ce este masoneria este doar o alta religie, come on ppl chill….

 13. Domnule Daniel ROxin,
  O zicala invatata pe propia-mi piele spune: “nu mor caii cand vor cainii”. Drept urmare, sper din toata inima ca dumneavoastra sa puteti continua munca si activitatile de pana acum. Iar ceilalti, manipultaori sau pur si simplu oameni usor de dus de nas, vor cadea prin propria lor greutate de mincinosi. Se prinde mai repede un mincinos decat un schiop. Mult noroc si spor la treaba va doresc. Si sper sa scoateti la iveala cat mai multa istorie si dovezi care sa le rupa gura tuturor care sunt “in contra” din motivele care le-or fi avand. UN salut cordial si o strangere de mana prieteneasca din partea mea.

 14. Pai…cand mai treceti data viitoare pe la Moscova,sa ne aduceti si noua cateva “finute” de Stalinskaya :)) ca de atata bors rusesc m-am cam saturat…
  Dezinformarea e la ea acasa in Romania si nici nu trebuie sa ne miram atat timp cat “revolutia” din ’89 a fost castigata de catre Ion Ilici Iliescu,agent dovedit al KGB si GRU si membru de onoare al partidului care este azi la guvernare…
  “Dezbina si cucereste”,o tactica veche de cand lumea si folosita intens prin toate mijloacele,de la indobitocirea religioasa si pana la saracirea extrema a unei tari care putea sa se bata pe umar cu toti smecherasii astia aroganti care se cred atat de civilizati…
  Vom vedea ce se va intampla…La nevoie,un om nu poate muri decat odata…

 15. Vechea arma a discreditarii. Menita sa produca efect asupra unui public superficial si ignorant. Emisiunile tale sunt iubite de persoane inteligente, care vor sa stie mai mult. Si fii sigur ca orice postare, care cauta sa-ti innoroiasca imaginea, nu vine de la oameni simpli. Ci de la Ochiul cel Rau, care ar vrea sa paralizeze aceasta miscare de cunoastere a stramosilor. Ce josnici trebuie sa fie cei, care, pentru un blid de linte, stau de serviciu pe internet si arunca lingura de dohot in orice discutie constructiva. Suntem cu trup si suflet alaturi de tine si de invitatii tai.

 16. Nici un om care gandeste nu va lua in seama aberatiile unora care au anumite interese. Stramosii nostri au fost dacii, daci suntem si noi! Si eu urmaresc de multa vreme activitatea dumneavoastra, domnule Roxin. Sunt sigur ca nu va vor intimida sau opri cativa “ciudati”( termen infrumusetat) din drumul catre aflarea adevaratei istorii si catre trezirea constiintei noastre. Cu stima, Lucian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *