DANIEL ROXIN – Conform ultimelor bârfe și manipulări de pe net “m-am dat cu MASONII” și sunt adorator al lui Lucifer. De asemenea, sunt agent KGB și lucrez pentru “maica” Rusia. :)))

Categories DezvăluiriPosted on

Așa cum era de așteptat, succesul acțiunilor pe care le fac de câțiva ani în direcția retrezirii conștiinței naționale, pe calea redescoperirii adevăratei istorii despre daci, mi-a adus mulți dușmani. Unii dintre ei  pur și simplu nu îmi înțeleg acțiunile și mă înjură așa, din vocație de cârcotași sau pentru că sunt adepți fanatici ai romanizării și refuză orice altă perspectivă asupra istoriei antice. Alții aruncă cu premeditare șopârlițe, bârfe, acuze, după o strategie care vizează compromiterea mea, ca modalitate de a lovi în ceea ce construiesc.

Până acum m-am mulțumit să îi ignor sau să îi bannez pe cei care veneau cu bârfe și înjurături. Totuși, am ajuns la concluzia că ar trebui să am o poziție după ce câțiva dintre cei care îmi urmăresc activitatea m-au întrebat în aceeași zi dacă chiar m-am dat de partea Masoneriei…

Conform manipulărilor și bârfelor de pe net, s-ar părea că m-am dat și am devenit adorator al lui Lucifer! :))) De asemenea, aș fi agent KGB și aș face jocurile Rusiei! Nu în ultimul rând, mi-am construit o vilă în zona cetăților dacice; și nu oricum, ci cu blocuri de piatră furate din situri arheologice! :)))

Desigur, atunci când am aflat aceste lucruri m-a apucat râsul în prima fază, surprins de imaginația bolnavă care este pusă în joc. Fenomenul este însă firesc! Gândiți-vă ce interese uriașe se ascund în spatele îngropării istoriei adevărate a poporului nostru. Interese care sunt susținute de bani mulți, instrumente media și agenți ai unor servicii care lucrează împotriva României. Cum credeți că acțiunile mele ar putea trece nesancționate de cei deranjați de ceea ce fac?!?  Vă imaginați că cei care visează la ruperea Transilvaniei, la spolierea totală a României, la distrugerea conștiinței naționale îmi iartă filmele, emisiunile, cărțile și articolele ce aduc prejudicii majore planurilor lor? Aceștia m-ar vrea mort, dar o eliminare fizică m-ar putea transforma în martir… Strategia modernă de distrugere a unui proiect național important este să îl discreditezi pe cel care l-a inițiat sau îl conduce. De asemenea, aceeași strategie constă în introducerea propriilor agenți în mișcări similare pentru ca, la un moment dat, să lovească din interior, generând lupte interne care pot duce la ruperea mișcării respective…

Printre altele, una dintre acuzele aduse ca SIGURE de acești manipulatori este cea potrivit căreia m-au corupt banii foarte mulți pe care i-am câștigat pe seama naivilor care îmi susțin activitatea. Ei bine, faptul că circul cu metroul prin București poate să spună multe despre îmbogățirea mea; ca și faptul că emisunea de la Nașul Tv o realizez de un an fără să fiu plătit pentru asta, în regim de voluntariat… carevasăzică, făcut în slujba unei cauze nobile (ce decepție pentru cei care își imaginau că plec lunar cu mii de euro de la postul tv!!!)

Desigur, mulți dintre acești manipulatori de doi bani lucrează din anonimat, făcând pe patrioții și înjurând de la umbra unui pseudonim. Acesta e și cazul unui anonim de pe o anumită pagina de facebook cu nume dacic (nu-i dau numele că i-aș face reclamă și poate asta și vrea).  Cu un tupeu incredibil dă ca sigură masonizarea mea. Pentru cei care vor să se edifice, nu trebuie decât să urmărească postările ultimei luni de pe blogul meu ca să se lămurească vis-à-vis de poziția mea față de masonerie și Noua Ordine Mondială!!!

Ei bine, insul, în stilul grețos al manipulatorului clasic mă numește în prima fază “fratele nostru dac”, ca să arate că am avea o relație de colaborare și că, în consecință, ar ști din interior niște lucruri…, deplângând în același timp coruperea mea și racolarea în Masonerie. Apoi relatează cum am eliminat toate articolele de pe blogul meu sau de pe paginile de facebook care ar putea aduce atingere Ocultei Mondiale, inclusiv unele scrise de el… Desigur, eu habar nu am cine este mincinosul!

Iar ca să fie cu adevărat convingător, nu spune aceste lucruri cu ură. Dimpotrivă, își exprimă speranța că Dumnezeu o să mă ajute și promite că o să se roage pentru mine. Ce om bun, nu? A dat drumul manipulării dar mă iubește și îmi vrea binele…

În concluzie, manipularea clasică presupune, în speța noastră, să îți creezi un grup sau o pagină cu nume dacic, o perioadă să militezi pentru cauză, ca să câștigi simpatizanți, chiar să susții o vreme acțiunile celui pe care vrei să-l ataci pentru ca la un moment dat să spui: “Măi, oameni buni, m-am înșelat! Omul nu e ce pare și v-o spune unul care i-a fost alături. Ne-a trădat cauza!” Și, desigur, cei mai naivi, care nu știu că trebuie să fii foarte prudent cu anonimii “patrioți”, pot înghiți gălușca, obiectivul manipulatorului fiind atins: crearea de îndoieli în legătură cu liderul unei proiect BUN.

Și pentru că bârfele mă dau și agent… KGB, vreau să vă spun că de mai multă vreme, un alt anonim încrâncenat și veninos și-a elaborat un text mai lung la adresa mea, în care sunt numit ToxinKGB și pe care îl pune cu copy paste pe oriunde poate pe net. Demersul acestuia mi se pare atât de cretin încât nici nu i-am răspuns, mizând pe faptul că cititorii mei sunt suficient de inteligenți. De altfel, omul s-a și prezentat ca iubitor înfocat al “Maicii Roma”, așa că îi putem înțelege frustrarea. Acceptarea oficială a neromanizării dacilor l-ar face un bastard!

În fine, cam asta ar fi, deocamdată…

Toate cele bune și fiți optimiști: lupta care NU se vede este crâncenă dar O VOM CÂȘTIGA!!!

Daniel Roxin

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

Lasă un răspuns